sofiben.com- Logo - Beoordelingen

sofiben.com
Beoordelingen:

161 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden161 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 jun 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sofiben.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
JB
Jan B.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bestellen. Zeker als je optie om terug te sturen wil hiuden, dan ben je rond 40 euro kweiet. Mijn mailbox is nog stdeeds vol gespamt met anbidingen en reclame, ondaks dat ik voeg om te stoppen. Over kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen, want heb nog niks ontvangen. Ik heb mijn bestelling binnen 3-5 minuten weer geanuleerd, maar ondaks dat, is poroduct toch verstuurd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sofiben.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overleg met medewerker over een passende maat van de (hoes)lakens
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
10 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik begrijp uit de5 sterren dat het overleg goed is verlopen en dat u blij bent met het resultaat. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle afhandeling bij de fout die ik zelf had gemaakt
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. We kunnen allemaal een foutje maken en dan is het fijn dat het snel is opgelost. We proberen hier naar te streven. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanbeveling

Snelle levering, mooie kwaliteit, zelfs na het wassen
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
7 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. fijn om te horen dat de levering snel is gegaan. Dan heeft de post goed meegewerkt. Ook goed om het horen dat u het een mooie kwaliteit vindt. Ik hoop dat u heel veel plezier van uw aankoop mag hebben.
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dekbedovertrek is heel gemakkelijk op te maken.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
22 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is inderdaad nu heel gemakkelijk om u bed op te maken. Ik wens u dan ook heel veel plezier met uw aankoop.
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super kwaliteit en super service, ze denken mee
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
20 feb 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren. We proberen zoveel mogelijk mee te denken, met name als er al een eerdere bestelling is geweest met bijvoorbeeld een andere maat. Of als er twee verschillende maten worden besteld. Het zou sneu zijn als het niet past en er onnodig kosten moeten worden gemaakt om de goede maat te ontvangen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
13 feb 2024
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 feb 2024
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
3 feb 2024
Goedendag. Hartelijk dank voor de 5 sterren.
JB
Jan B.
Hellevoetsluis
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

De rits in de dekbedhoes is fijn.

De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
25 nov 2023
Goedenmiddag, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Sommige klanten geven dit aan dat ze problemen hebben met de handen. We kunnen via een offerte een lusje eraan zetten. Een ringetje vinden wij namelijk voor de stoffen iets te kwetsbaar. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwalitatief mooi product!

Een mooi en vooral praktisch dekbedovertrek met 3 ritsen! Ik had dit overtrek aangeschaft niet in de laatste plaats, vanwege de mooie donkerblauwe kleur. (foto 1, zoals afgebeeld op de site van Sofiben) Eenmaal uitgepakt en neergelegd, lijkt het meer richting antraciet te zijn, foto 2) Dat vond ik jammer maar goed, blijft over dat het nog steeds een fraai dekbedovertrek is.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
28 nov 2023
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren Op de foto die u heeft geüpload, ziet er inderdaad blauw uit. Bij beeldschermen kunnen de kleuren anders worden weergegeven, want ik heb op mijn beeldscherm gekeken en daar ziet het er donkerder eruit. In de beschrijving heb het nog wel vermeld dat de kleurstelling donkerblauw tegen het zwart aan is. Ik moet wel zeggen, het dekbedovertrek ligt mooi op uw bed. Ik hoop dan ook dat veel plezier met uw aankoop zult hebben. Ps als u de volgende keer twijfelt. U kunt 4 staaltjes stof opvragen. De kosten hiervan krijgt u retour bij een aankoop binnen 14 dagen.
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zojuist mijn nieuwe dekbedhoes in gebruik genomen. De hoes (met rits) voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Past prima en zo lekker zacht. Nu nog afwachten hoe het zich in de was houdt.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 sep 2023
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat het aan u verwachting voldoet. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fantastisch

Het dekbed en de 2 overtrekken zijn heel mooi. We kregen vanwege de grote bestelling 2 kussens cadeau. De bezorging was klasse en we gaan hier zeker meer bestellingen plaatsen.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
1 dec 2023
Goedenavond. Hartelijk dank voor de 5 sterren. Bij een grote bestelling doen we iets extra's. Het is verschillende afhankelijk van de grote van het bedrag. We zijn blij dat u het kan waarderen. Trouwens een prachtige foto heeft u meegestuurd. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop.
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Medewerkster belde mij ivm bestelling, dat ik een verkeerde maat besteld had n.a.v eerdere bestellingen en dat ik ook in 3 termijnen kan betalen. Uitstekende service
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
19 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Als ik het zie dat er in verleden een andere maat besteld is, bel ik meestal op. Fijn dat u dit kan waarderen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb reeds ervaring met sofiben, reeds een paar jaar geleden ( aangekocht na rug -en hartoperatie) ideaal met de rits om det donsdeken te plaatsen. En kwaliteit super.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
12 aug 2023
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Vervelend dat u een rug en hartoperatie heeft moeten ondergaan. Ik hoop dat u na deze operaties opgeknapt bent. En dat het dekbedovertrek van Sofiben het verwisselen een stuk lichter maakt, is fijn om te horen. Ik wens u ook met deze aankoop weer veel plezier
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onze bestelling was niet nauwkeurig. Door deze te vergelijken met onze vorige bestelling kon de foute opmeting worden recht gezet. Dat noem ik nog eens service!!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
12 dec 2023
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. We doen ons best. En als ik iets zie wat afwijkt van een vorige keer qua maat, bel of mail ik meestal. Gelukkig is het bij u goed opgelost. Ik wens u veel plezier mt uw aankoop.
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dat gebeld werd of de maat wel klopte gezien eerder bestelling en inderdaad moest aangepast worden. Attent! Verder een zeer goed product
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
17 aug 2023
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat het kon waarderen dat wij belden omtrent de maat. Ik wens u ook met deze bestelling weer heel veel plezier
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was prima in orde Hebben reeds ervaring met deze lakens zeer goede kwaliteit en de rits heel gemakkelijk vooral met rugklachten
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
3 dec 2023
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat u al ervaring heeft met de Sofiben dekbedovertrekken. En dat ze goed bevallen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke site en ruime keuze . Mooi stoffen en netjes gemaakt .Snelle levering .Erg tevreden daarom 2 de dekbedovertrek besteld
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
9 jan 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. We zullen de review doorgeven aan het atelier. Fijn dat u een tweede heeft besteld. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde was heel snel bezorgd. De kwaliteit was goed. Ik moet het dekbed met ritssluiting wel nog in de praktijk uittesten
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
1 aug 2023
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. We zien het met vertrouwen tegemoet dat het rits systeem u zal bevallen. Ik wens u dan ook veel plezier met uw aankoop.
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering, van 2 bestellingen hebben jullie er 1 gemaakt en de verzendkosten teruggestort. Dat vind ik super netjes!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
28 dec 2023
Goedemorgen Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel veel plezier met uw aankoop