sofiben.com- Logo - Beoordelingen

sofiben.com
Beoordelingen:

161 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden161 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 jun 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sofiben.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
JB
Jan B.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bestellen. Zeker als je optie om terug te sturen wil hiuden, dan ben je rond 40 euro kweiet. Mijn mailbox is nog stdeeds vol gespamt met anbidingen en reclame, ondaks dat ik voeg om te stoppen. Over kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen, want heb nog niks ontvangen. Ik heb mijn bestelling binnen 3-5 minuten weer geanuleerd, maar ondaks dat, is poroduct toch verstuurd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sofiben.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
7 apr 2024
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 3 sterren. Wij zijn meestal hogere sterren gewend. Misschien dat u mail kunt schrijven naar ons waarom u 3 sterren heeft gegeven. We kunnen dit meenemen in onze productie Maar misschien geeft u nooit hoger dan 3 sterren, omdat dit meer dan voldoende is. In ieder geval wens ik u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 3 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
2x achter elkaar een bestelling gedaan. Helemaal tevreden. Hele mooie overtrekken met ritsen. Bestellingen snel en netjes verpakt afgeleverd
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
2 mrt 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat u tevreden bent. Ik wens u dan ook heel veel plezier met uw aankopen.
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal tevreden met het overtrek

Goede communicatie gehad met de klantenservice alvorens ik een overtrek bestelde. Het overtrek is mooi en alles is naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mrt 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is fijn om te horen dat de communicatie met klantenservice goed is geweest. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige dekbedhoes!

Prachtige dekbedhoes waarmee je erg gemakkelijk je bed verschoond!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mrt 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

zeer goede kwaliteit

zeer goede service en uitleg de kwaliteit is ook zeer goed
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mrt 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren en dat u zeer tevreden bent over de service en kwaliteit. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne dekbedhoes en heel gemakkelijk opmaken met de rits.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
13 mrt 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Netjes gemaakt. Degelijk materiaal
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mrt 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik zal het doorgeven aan het atelier dat het netjes is gemaakt en dat de controle ook is geweest. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mrt 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
29 feb 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
29 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het dekbedovertrek was supersnel geleverd. Het is gemaakt van 100% percale katoen en valt soepel en prettig. Het rits systeem aan 3 zijden werkt prima zodat je heel gemakkelijk alleen het grote dekbed in het overtrek kunt doen, ideaal.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
27 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat u de Percal katoen goed vindt aanvoelen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit, de rits is heel mooi weggewerkt en soepel (ik moest wel even zoeken naar het begin). Heerlijk lange instopstrook zodat je naar je gevoel vel meer dekbed hebt!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
26 feb 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ja met de doorlopende rits over 3 zijden met 2 runners moet je soms even zoeken, waar ze precies zitten. Fijn om te horen dat u de de lange instopstrook kunt waarderen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie website, bestellen snel geregeld, snel ontvangen en werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en prachtige overtrekken en super handig.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
26 feb 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit (vooral voor de rits erg belangrijk,) super handig ontwerp. Snelle levering, zonder poespas van grote dozen en onnodige verpakking/lucht.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
20 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en gebruik van de Sofiben dekbedovertrekken. We proberen inderdaad zo min mogelijk lucht te verplaatsen met de verpakking. Fijn dat u dit ook kunt waarderen. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was heel snel geleverd De overtrekken zijn super fijn!! Wij hadden de Lei besteld en is een heel mooi design, heel blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
22 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Altijd fijn om te horen dat de Sofiben dekbedovertrekken bevallen. De Lei is een topper uit onze collectie. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit en super handig, bed opmaken lukt me nu eindelijk zonder hulp van anderen
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
6 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vond het prima zo, bestellen ging makkelijk en zeer snel bezorgd. Netjes verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
13 feb 2024
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat alles naar wens ik verlopen. Ik wens u veel veel plezier met uw aankoop.
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dekbedovertrek is heel gemakkelijk te gebruiken door de lange rits die er in zit.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
21 feb 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.