sofiben.com- Logo - Beoordelingen

sofiben.com
Beoordelingen:

161 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden161 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 jun 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sofiben.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
JB
Jan B.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bestellen. Zeker als je optie om terug te sturen wil hiuden, dan ben je rond 40 euro kweiet. Mijn mailbox is nog stdeeds vol gespamt met anbidingen en reclame, ondaks dat ik voeg om te stoppen. Over kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen, want heb nog niks ontvangen. Ik heb mijn bestelling binnen 3-5 minuten weer geanuleerd, maar ondaks dat, is poroduct toch verstuurd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sofiben.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het opmaak gemak dmv de rits.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
27 apr 2024
Goedenavond Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is inderdaad een stuk gemakkelijker. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tweede paasdag bij u geweest fijn geholpen en een mooi concept met 3zijdige rits zelfs een man alleen kan z’n bedje nu opmaken bedankt voor de fijne service

Tweede paasdag bij u geweest
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
15 apr 2024
Goedenavond heer en mevrouw van der Galiën, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Gelukkig had u van tevoren gebeld en hebben wij de afspraak gemaakt op tweede paasdag. Ik ben blij dat alles naar wens is en wens u nog veel plezier met uw aankoop.
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Gemak van opmaken door rits
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
27 apr 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ja de doorlopende rits over 3 zijden in het Sofiben dekbedovertrek is inderdaad super handig. Ik wens u dan ook heel veel plezier met uw aankoop.
JG
J.D. G.
Rotterdam
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service en klantbehandeling.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
24 apr 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat u de service en de klantbehandeling zo goed waardeert. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Denken mee met de klant.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
24 apr 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het matriaal en de rits
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
12 apr 2024
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Er kan niets verbetert,top service en hele goede kwaliteit.

Er kan niets verbetert
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
25 apr 2024
Goedenavond Hartelijk dank voor de 5 sterren. We zijn zeer blij met uw review. We blijven in de toekomst ons best doen om dit zo te houden. We wensen u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk in gebruik
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 4 sterren. Goed om te horen dat u het systeem met de doorlopende rits over 3 zijden kunt waarderen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Opzich vlug geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
28 apr 2024
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
25 apr 2024
Goedenavonde Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
24 apr 2024
Goedemorgen Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
17 apr 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedenavond Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
HD
Hinke D.
Hemelum
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedenmiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
DG
Dick G.
Zwijndrecht
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.