sofiben.com- Logo - Beoordelingen

sofiben.com
Beoordelingen:

161 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden161 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 jun 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sofiben.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De rits in de dekbedhoes is fijn, maar het zou fijn zijn als er bijvoorbeeld een ringetje aan zou zitten. Ik heb een probleem met mijn handen en kan daardoor moeilijk de rits open en dicht krijgen.
JB
Jan B.
Hellevoetsluis

de meest kritische beoordeling

30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet bestellen. Zeker als je optie om terug te sturen wil hiuden, dan ben je rond 40 euro kweiet. Mijn mailbox is nog stdeeds vol gespamt met anbidingen en reclame, ondaks dat ik voeg om te stoppen. Over kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen, want heb nog niks ontvangen. Ik heb mijn bestelling binnen 3-5 minuten weer geanuleerd, maar ondaks dat, is poroduct toch verstuurd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sofiben.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 dagen geleden
Goedenavond, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
16 mei 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
15 mei 2024
Goedendag Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
15 mei 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
14 mei 2024
Goedemorgen Hartelijk dank voor de sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 mei 2024
Goedendag. Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het team van Sofiben wenst u veel plezier met uw aankoop.
LV
Lenie v.
Gorinchem
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
11 mei 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
7 mei 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
6 mei 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
30 apr 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
30 apr 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kleur komt niet overeen met de afbeelding
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
4 mei 2024
Goedenavond Hartelijk dank voor de 3 sterren. Sommige foto's zien er op elke pc er anders uit van kleur. Als de kleur veel afwijkt, beschrijven wij de kleur in de tekst die bij het dekbedovertrek te lezen is. Jammer dat het bij niet in de smaak valt betreft de kleur. U kunt ook 4 staaltjes stof bestellen voor € 7.25. Dit bedrag krijgt u retour bij aankoop binnen 14 dagen.
LV
Lenie v.
Gorinchem
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een echte aanrader!!!

Snelle reactie op de mail en alles heel verzorgd verpakt,geen verspilling van papier en vandaag besteld morgen in huis.En super kwaliteit!!!
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren en de lovende woorden. We proberen zo snel mogelijk de bestelling naar de klant te versturen. Lukt niet altijd, omdat het soms niet meer op voorraad is en wij het nog moeten maken. Maar bij u is gelukkig alles goed verlopen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat de rits net niet helemaal tot de bovenkant gaat en ze zijn best prijzig maar ik ben er wel heel blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag Hartelijk dank voor 4 sterren. Dat de rits niet helemaal tot boven loopt, heb ik expres gedaan, omdat ik geen rits bij mijn gezicht wilde hebben. Maar u bent er toch blij mee en dat verheugd mij om te horen. Ik wens u dan ook heel veel plezier met uw aankoop.
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overtrek

Lang naar gezocht en gevonden,het beste wat er bestaat super kwaliteit en zo gemakkelijk in gebruik.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
27 apr 2024
Goedendag, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat u ons gevonden heeft. En de woorden die u schrijft doet het team goed. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd mooi correct geleverd en steeds de juiste maat supper
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
22 apr 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn dat het correct is geleverd en dat de maat ook deze keer weer de juiste is. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
geweldige dekbedhoezen met aan 3 zijden een rits.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
6 apr 2024
Goedemiddag Hartelijk dank voor de 4 sterren. Fijn dat u de Sofiben dekbedovertrekken geweldig vindt. Ik wens u dan ook heel veel plezier met uw aankoop.
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles gaat prima geen commentaar ga zo door.
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
24 apr 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is wel ons plan om zo door te gaan. We wensen u veel plezier met uw aankoop.
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
altijd corect netjes verpakt en juiste maat
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
22 apr 2024
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit van de stof en afwerking
Beoordeling melden
Antwoord van sofiben.com
5 apr 2024
Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 4 sterren. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de stof en afwerking. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.