habitatsolutions.eu

1.538 reviews in totaal   330 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden over de snelle levering, het eenvoudige bestel- en retourproces en de duidelijke communicatie rondom bestellingen. De service wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren en de producten worden doorgaans als goed beoordeeld. Ook wordt de prijs over het algemeen als redelijk gezien. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten melden vertragingen of problemen met de bezorging, verwarring door ontbrekende updates, en klachten over incomplete of afwijkende producten. Daarnaast ervaren enkelen problemen met retourlabels of de communicatie daarover en worden de CO2-flessen als prijzig beschouwd.

Reviewshabitatsolutions.eu

J S
Jan S.

Ook geschikt voor niet-consumptieve doeleinden

De combinatie van een koolzuur gasfles met een super kleine drukregelaar is uniek. Deze combinatie maakt het mogelijk het gas ook voor andere doeleinden dan consumptie te gebruiken, zoals de aandrijving van een schaalmodel stoomlocomotief.

Antwoord van habitatsolutions.eu

Goedemorgen, Wat ontzettend leuk om te zien waar onze koolzuurcilinders ook voor gebruikt kunnen worden! Hartelijk dank voor uw enthousiaste bericht. Klantenservice Habitat Solutions BV
De bestelling is goed ingepakt en het bijgesloten retourformulier (voor de lege flessen) is duidelijk. Soms heeft de bestelling wat vertraging maar krijg ik wel alvast mail dat ik de lege flessen moet retourneren omdat er anders kosten bij komen. Komt niet erg aardig over.

Simpel en snel.

Simpel en snel, wij hebben altijd 5 flessen op voorraad, dus als we de 5e fles aansluiten gaat de bestelling voor 4 eruit. Als de 4 nieuwe zijn aangekomen, doos weer gebruiken voor de 4 lege retourtjes sticker en retourlabel erop, en klaar.
prima service levering snel en product zoals het moet zijn. Ze hebben het proes voor retourzending gestroomlijnd (vroeger moest je zelf je ordernummer op het retourblaadje schrijven, nu is dat al gepersonaliseerd) en dit is een verbetering in de gebruikservaring

Constantly ships to pick-up points when I think I’ve chosen home delivery

I don’t know how it happens—this is the only company I’ve ever had this issue with. But I’d say about 50% of the time the delivery ends up going to a pick up point instead of being shipped to my home. I don’t know if there’s some kind of default selection that I don’t expect, or if I go back and forth between checkout and the cart and the selection gets reset or what, but it’s been multiple times now I get a notification that the package is somewhere like a 10 minute bike ride away and I’m like WHY IS IT THERE? HOW DOES THAT HAPPEN? Please do some usability testing on your site and see if others have this problem too. I’m about to switch back to Sodastream if it happens again. And I really don’t want to give Sodastream my money.

U vraagt sneller naar mijn mening dan ik de gaspatronen heb…;-)

U bent te snel om naar mijn mening te vragen. Mijn bestelling zit nog wel even bij de pakjesdienst. Uit een voorgaande bestelling weet ik dat het bij Habitat Solutions niet heel snel gaat, maar dat het uiteindelijk goed komt. Goede communicatie bij elke stap van de levering en duidelijke instructies hoe de lege gaspatronen terug te sturen. Ik ben tevreden.

Onduidelijke statiegeld claims en levering

Ik vind de uitleg van statiegeld of niet onduidelijk (antwoord: jullie zeggen van niet, maar het is het we). En de verzending verloopt rommelig: geen definitieve bevestiging van aankomst bij het pakket punt, en geen qr code ontvangen om daar te scannen.
Op tijd geleverd, goed verpakt,. De beschrijving van de onderdelen zou iets beter kunnen De werking van het apparaat miste ik ook.

Divers

Melding over latere bezorging gekregen ivm niet op voorraad. Goed op de hoogte gehouden over het vervolg en dan eerder ontvangen dan verwacht. Hergebruik cilinders is natuurlijk zeer ok. En daarin zeer aantrekkelijk in de prijs.
Alles is duidelijk en met duidelijke uitleg. Prijs ook goed.
Makkelijke duidelijke web site levering snel en correct samen gevat grandioos
Enige vertraging bij aflevering, maar verder proma in orde.
Snelle en kundige levering en aansluiting.
Goede service en het geld stond snel op de rekening
Snelle levering en duidelijke afspraken
Bezorging van dpd tweemaal problemen gegeven. Produkt is goed.
Over het algemeen de juiste kwaliteit en komen beloftes na. Enkel 2 flessen gehad die vermoedelijk niet volledig gevuld waren.
Snelle levering en gelijk retour geregeld 👍
C T
Cees T.
De doen wat ze zeggen.

Vlotte servicedesk

Ik had nog een vraag, belde en was meteen binnen en correct geholpen. Daarna besteld en alles correct verlopen.