Mijn vectra b x20xev liep niet mooi meer en de motor trilde behoorlijk oorzaak carterventilatie zit wel een echt nieuwe klepdeksel op met daarin de carterventilatieklep distributie nieuw, krukas en nokkenassensor nieuw, bobine bougies en bougiekabels nieuw, injectoren geflushed, nieuwe accu, en dynamo, bakolie gewisseld, motorflush, motorsteunen nieuw, complete onderstel alles nieuw dempers veren toplagers etc etc draagarmen nieuw uitlaat nieuw, en nog steeds trillen maar klepdeksel is van daewoo x20xev misschien anders zou kunnen dus carterventillatie filter erop en probleem verholpen rijdt weer als een nieuwe auto
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
19 okt. 2022
Ik vind dat het pakket slecht was in gepakt.
Een aluminium buis niet ingepakt en dan de slangenklemmen los er op zodat de buis nu allemaal beschadigingen heeft. Deze buis komt bij mij in het zicht te zitten en nu kan ik dus eerst de buis gaan bewerken zodat het er enigszins nog een beetje uit ziet.
Verder was alles goed.
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor Chargertech Car Tuning
SorterenRelevantie
15 jan. 2023
Duidelijke beschrijving, snelle verzending en uitstekende communicatie. En goede prijzen
3 dec. 2022
De montage gaten kwamen niet precies overeen. Maar dit was snel opgelost. Verder perfect snelle verzending. En ziet er goed uit.
31 okt. 2022
Ontvang me pakket heel snel verkeerde klemmen besteld ze bellen je en geven dit aan en ontvang je de gooie maat top bedrijf
27 nov. 2022
Zeer tevreden
Snelle reactie (over een backorder)
En snel geleverd.
Mooie kwaliteit
Ik vind dat het pakket slecht was in gepakt.
Verder was alles goed.
6 jul. 2022
Top bedrijf! Kom er al jaren, merkt dat er vanuit passie voor autos gewerkt word.
De mannen van chargertech staan altijd klaar om me te helpen bij mijn projecten.
Bestellingen worden ook altijd netjes op tijd geleverd. In een woord top!
27 aug. 2022
Maten binnen gekregen die bestelt helaas alleen geen klemmen er bij. Zelf 1 maat verkeert bestelt
23 sep. 2022
Netjes op tijd geleverd met het bestelde materialen die van prima kwaliteit zijn
Geïmporteerde beoordelingen: