Chargertech Car Tuning- Logo - Beoordelingen

Chargertech Car TuningReviews

: 40Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Chargertech Car Tuning is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Chargertech Car Tuning kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Chargertech Car Tuning is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Chargertech Car Tuning kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Chargertech Car Tuning

40 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

40 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 dec. 2022 
Mijn vectra b x20xev liep niet mooi meer en de motor trilde behoorlijk oorzaak carterventilatie zit wel een echt nieuwe klepdeksel op met daarin de carterventilatieklep distributie nieuw, krukas en nokkenassensor nieuw, bobine bougies en bougiekabels nieuw, injectoren geflushed, nieuwe accu, en dynamo, bakolie gewisseld, motorflush, motorsteunen nieuw, complete onderstel alles nieuw dempers veren toplagers etc etc draagarmen nieuw uitlaat nieuw, en nog steeds trillen maar klepdeksel is van daewoo x20xev misschien anders zou kunnen dus carterventillatie filter erop en probleem verholpen rijdt weer als een nieuwe auto
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 okt. 2022
Ik vind dat het pakket slecht was in gepakt. Een aluminium buis niet ingepakt en dan de slangenklemmen los er op zodat de buis nu allemaal beschadigingen heeft. Deze buis komt bij mij in het zicht te zitten en nu kan ik dus eerst de buis gaan bewerken zodat het er enigszins nog een beetje uit ziet. Verder was alles goed.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Chargertech Car Tuning

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Duidelijke beschrijving, snelle verzending en uitstekende communicatie. En goede prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Oke
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022 
Mijn vectra b x20xev liep niet mooi meer en de motor trilde behoorlijk oorzaak carterventilatie zit wel een echt nieuwe klepdeksel op met daarin de carterventilatieklep distributie nieuw, krukas en nokkenassensor nieuw, bobine bougies en bougiekabels nieuw, injectoren geflushed, nieuwe accu, en dynamo, bakolie gewisseld, motorflush, motorsteunen nieuw, complete onderstel alles nieuw dempers veren toplagers etc etc draagarmen nieuw uitlaat nieuw, en nog steeds trillen maar klepdeksel is van daewoo x20xev misschien anders zou kunnen dus carterventillatie filter erop en probleem verholpen rijdt weer als een nieuwe auto
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
De montage gaten kwamen niet precies overeen. Maar dit was snel opgelost. Verder perfect snelle verzending. En ziet er goed uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Ontvang me pakket heel snel verkeerde klemmen besteld ze bellen je en geven dit aan en ontvang je de gooie maat top bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2022
Zeer tevreden Snelle reactie (over een backorder) En snel geleverd. Mooie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Snelle verzending. Goede prijs/kwaliteit producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022 
van jan v.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Duidelijke website, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Goede kwaliteit en snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Goed geregeld gewoon.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Ik vind dat het pakket slecht was in gepakt. Een aluminium buis niet ingepakt en dan de slangenklemmen los er op zodat de buis nu allemaal beschadigingen heeft. Deze buis komt bij mij in het zicht te zitten en nu kan ik dus eerst de buis gaan bewerken zodat het er enigszins nog een beetje uit ziet. Verder was alles goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Top bedrijf! Kom er al jaren, merkt dat er vanuit passie voor autos gewerkt word. De mannen van chargertech staan altijd klaar om me te helpen bij mijn projecten. Bestellingen worden ook altijd netjes op tijd geleverd. In een woord top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Maten binnen gekregen die bestelt helaas alleen geen klemmen er bij. Zelf 1 maat verkeert bestelt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Netjes op tijd geleverd met het bestelde materialen die van prima kwaliteit zijn
Beoordeling melden