Gabbiano- Logo - Beoordelingen

Gabbiano
Beoordelingen:

108 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden306 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gabbiano voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.

de meest kritische beoordeling

21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het verleden Gabbiano broeken gekocht waar ik er veel plezier van had. Nu zijn dezelfde broeken of niet meer in het assortiment of nooit verkrijgbaar in mijn maat. Hier baal ik echt van.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gabbiano

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(3)
(1)
Resetten
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kleding perfect, communicatie slecht

Kleding perfect , matentabel klopt niet.. contact daarna niet goed verlopen nooit antwoord gehad op email
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit jas was matiger dan ik dacht
Beoordeling melden
21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het verleden Gabbiano broeken gekocht waar ik er veel plezier van had. Nu zijn dezelfde broeken of niet meer in het assortiment of nooit verkrijgbaar in mijn maat. Hier baal ik echt van.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
25 jul. 2023
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat je de broek die je wilde niet meer kunt vinden in ons assortiment. Binnenkort introduceren we twee nieuwe soorten broeken, genaamd "Atlantic" en "Pacific". Deze zijn ontwikkeld op basis van onze ervaring met eerdere broeken en feedback van onze klanten. Bovendien hebben deze broeken een betere pasvorm en kwaliteit. Misschien zullen ze jouw aandacht trekken. Als je op de hoogte wilt blijven van wanneer deze broeken precies online beschikbaar zijn, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, kun je die sturen naar "support@gabbianodenim.com" Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne polo's maar gaan erg snel kapot
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul. 2023
Beste klant, Wat jammer om te horen dat een van onze polo shirts niet de juiste performance hebben geleverd. Dit is inderdaad niet de bedoeling. Zou je contact met ons willen opnemen via "support@gabbianodenim.com"? Dan kunnen we het verder behandelen. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien Met vriendelijke groet, Team Gabbiano