20 dec. 2022
Op het kledingstuk dat ik ontving waren 2 labels bevestigd die elk een verschillende maat vermeldden. De werkelijke maat was kleiner dan deze die ik had besteld. Nadat ik de zending retourneerde ontving ik onmiddellijk de terugbetaling.
Pull besteld, doch voldoet niet, geen afbeelding van zijkant Pull, waar er een tussenstuk in was verwerkt. hierdoor valt de pull als een zak in plaats van strak.
De bestelde broek is top. Heel blij mee. De shirts zat helaas geen stretch in zoals beschreven . Dus terug gestuurd. En jammer was dat de 10 procent welkom kortings code het niet deed .
Antwoord van Gabbiano
16 mrt. 2023
Beste relatie,
Wat jammer om te horen dat de stretch van de shirts niet goed genoeg was, dit geven wij uiteraard door aan het team!
De welkom kortingscode werkt maar eenmalig, wellicht dat het daar verkeerd is gegaan.
Team Gabbiano
19 jul. 2023
Hele fijne polo's maar gaan erg snel kapot
Antwoord van Gabbiano
20 jul. 2023
Beste klant,
Wat jammer om te horen dat een van onze polo shirts niet de juiste performance hebben geleverd. Dit is inderdaad niet de bedoeling. Zou je contact met ons willen opnemen via "support@gabbianodenim.com"? Dan kunnen we het verder behandelen. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien
Team Gabbiano
Geïmporteerde beoordelingen