Gabbiano- Logo - Beoordelingen

Gabbiano
Beoordelingen:

88 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden313 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gabbiano voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.

de meest kritische beoordeling

21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het verleden Gabbiano broeken gekocht waar ik er veel plezier van had. Nu zijn dezelfde broeken of niet meer in het assortiment of nooit verkrijgbaar in mijn maat. Hier baal ik echt van.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gabbiano

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kleding perfect, communicatie slecht

Kleding perfect , matentabel klopt niet.. contact daarna niet goed verlopen nooit antwoord gehad op email
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over onze service. We hechten veel waarde aan jouw feedback en willen graag begrijpen wat er mis is gegaan om het te kunnen verbeteren. Als je de tijd hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op om je ervaring te bespreken. Groet, Team Gabbiano
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne polo's maar gaan erg snel kapot
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul 2023
Beste klant, Wat jammer om te horen dat een van onze polo shirts niet de juiste performance hebben geleverd. Dit is inderdaad niet de bedoeling. Zou je contact met ons willen opnemen via "support@gabbianodenim.com"? Dan kunnen we het verder behandelen. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit jas was matiger dan ik dacht
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, We begrijpen dat je ontevreden bent over je aankoop en we willen graag meer informatie ontvangen om het probleem op te lossen. Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Gabbiano