Gabbiano

539 reviews in totaal   134 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de hoge kwaliteit van de kleding en producten. Ook de snelle en vlotte levering wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt doorgaans als snel, behulpzaam en goed ervaren. Retourzendingen en terugbetalingen verlopen meestal soepel en snel. Verder wordt de pasvorm van de kleding vaak geprezen. Sommige klanten merken op dat de maatvoering soms afwijkt en er zijn sporadisch negatieve ervaringen met de levering en klantenservice.

ReviewsGabbiano

Kwalitatief erg mooie en degelijke kleding, ik had een retour zending ivm de maat van een broek, is snel online geregeld, gratis retour en ik werd steeds via mail op de hoogte gehouden van de status, ze melden de retour te hebben ontvangen en de volgende dag stond het betaalde bedrag weer op mijn rekening. Ik blijf hier zeker kopen.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je de kwaliteit van onze kleding waardeert en dat de retour snel en soepel is afgehandeld. Precies zoals we het graag doen: goede producten, duidelijke service en zonder gedoe. We zien je graag terug bij Gabbiano!
Ik had een te grote maat besteld. Retour gestuurd met deze opmerking en Gabbiano snapte dat ik een kleinere maat wilde. Per omgaande werd dat direct geregeld en opnieuw naar mij toegestuurd. Geen gedoe, gewoon optimale service! Top!

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de omruiling snel en zonder gedoe is verlopen. Veel draagplezier gewenst!
Privéprofiel

Super snelle en vriendelijke service

Ik had mijn geld niet direct terug gekregen na een retour zending. Maar dit is super snel geregeld door de klantenservice. Nu ga ik zeker weer een broek bestellen en raad dit merk ook aan qua kwaliteit en duurzaamheid.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze klantenservice het snel heeft opgelost en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We zien je graag terug!

Top onlineshop!

Uiterst snelle zending inclusief kostenloze retour en dezelfde dag nog andere maat toegestuurd gekregen! En perfecte kwaliteit!! Een geweldige onlineshop !!!!

Antwoord van Gabbiano

Dank je wel voor je enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat de kwaliteit zo goed bevalt. Daar doen we het voor:)
G C
giel C.
Vlotte service en een perfecte pasvorm. Geen opgestroopte broekspijpen bij het opstaan.👍👍👍👍👍

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de service en pasvorm zo goed bevallen. Veel draagplezier gewenst!
Uitstekende kwaliteit jeans, scherpe prijs en razendsnel geleverd
Het reclame sticker aan de binnenzijde van polo of shirt Is een veels te hart materiaal,het irriteerde op je rug.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat het label aan de binnenzijde irriteerde tijdens het dragen. We nemen dit zeker mee, want comfort hoort net zo goed bij Gabbiano als kwaliteit en stijl.
1ste bestelling. Zeer tevreden. Zullen zeker meerdere volgen. ben benieuwd naar jullie spijkerbroeken.

Antwoord van Gabbiano

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je eerste bestelling. Ik verwacht dat onze jeans je net zo goed bevallen ;)
Snelle levering en nog belangrijker een goede kwaliteit

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je Gabbiano ervaart zoals we het bedoelen: snel geleverd, goede kwaliteit en zonder gedoe. Veel draagplezier gewenst!
Past perfect en zit heerlijk

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je Gabbiano item perfect past en comfortabel zit. Daar doen we het voor. Veel draagplezier!
Goede kwaliteit en snelle levering

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. Veel draagplezier gewenst!
Snelle bezorging Geen opmerkingen voor verbetering.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd en dat alles naar wens was. Veel draagplezier gewenst!
Fijne. Broeken
Mooie en kwalitatief goede producten en verzending altijd goed en eventuele retour gaat handig en altijd vlot geregeld.

Antwoord van Gabbiano

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dat zowel de verzending als retouren goed en vlot verlopen. We waarderen je vertrouwen in Gabbiano.
Geweldige jeans
De service, de kwaliteit en snelheid met de levering ! Top

Antwoord van Gabbiano

Dank je wel voor je review! Geweldig dat de service, kwaliteit en snelle levering zo goed bevallen. We waarderen je vertrouwen in Gabbiano.
Prachtige jeans, mooie stof en great fit!

Antwoord van Gabbiano

Goed om te horen dat je blij bent met de stof en pasvorm van de jeans. Precies zoals een goede Gabbiano jeans hoort te zitten. Veel draagplezier!
Ik zou het niet weten wat veranderen moet.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je geen verbeterpunten hebt. Veel draagplezier gewenst!
G C
giel C.