Gabbiano

565 reviews in totaal   160 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de producten, die vaak als mooi, degelijk en duurzaam worden omschreven. De snelle levering wordt door veel klanten als een groot pluspunt ervaren. Retourneren verloopt eenvoudig, snel en probleemloos, met vlotte terugbetaling. De klantenservice wordt als vriendelijk, snel en oplossingsgericht ervaren. De meeste klanten zijn tevreden met de pasvorm. Enkele klanten hebben opmerkingen over de maatvoering.

ReviewsGabbiano

Kwalitatief erg mooie en degelijke kleding, ik had een retour zending ivm de maat van een broek, is snel online geregeld, gratis retour en ik werd steeds via mail op de hoogte gehouden van de status, ze melden de retour te hebben ontvangen en de volgende dag stond het betaalde bedrag weer op mijn rekening. Ik blijf hier zeker kopen.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je de kwaliteit van onze kleding waardeert en dat de retour snel en soepel is afgehandeld. Precies zoals we het graag doen: goede producten, duidelijke service en zonder gedoe. We zien je graag terug bij Gabbiano!
Ik had een te grote maat besteld. Retour gestuurd met deze opmerking en Gabbiano snapte dat ik een kleinere maat wilde. Per omgaande werd dat direct geregeld en opnieuw naar mij toegestuurd. Geen gedoe, gewoon optimale service! Top!

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de omruiling snel en zonder gedoe is verlopen. Veel draagplezier gewenst!
Eerste keer dat ik via internet bestelde. Snelle levering, duidelijk beschreven hoe te retouneren. (waar ik geen gebruikvan hoeven te maken)
Privéprofiel

Super snelle en vriendelijke service

Ik had mijn geld niet direct terug gekregen na een retour zending. Maar dit is super snel geregeld door de klantenservice. Nu ga ik zeker weer een broek bestellen en raad dit merk ook aan qua kwaliteit en duurzaamheid.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze klantenservice het snel heeft opgelost en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We zien je graag terug!
Mijn bestelling verliep vlotjes. De kwaliteit was bij mij al bekend en deze aankoop is ook weer goed. Echt een heel lekker zittende polo.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je opnieuw tevreden bent over de kwaliteit en dat de polo zo comfortabel zit. Veel draagplezier en graag tot een volgende bestelling bij Gabbiano!
mooie kwaliteit shirts snelle service en prachtige stof van zeer hoge kwaliteit die zich kan meten met grote merken

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat onze kwaliteit, de luxe stof en de snelle service zo goed bevallen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Gabbiano!
Perfecte jeans. Mooie kwaliteit. En artikel wat retour is gegaan snelle terugbetaling.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de jeans en dat de terugbetaling na je retour snel is verlopen. We hopen je snel weer terug te zien bij Gabbiano!
Mooi product. Goede kwaliteit. Snelle verzending en bij retour snel geld terug. Aanrader !

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de snelle verzending én de vlotte terugbetaling van je retour. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot ziens bij Gabbiano!
Snelle en correcte levering. De spijkerbroek past perfect en heeft een mooie uitstraling.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat de spijkerbroek perfect past en dat je tevreden bent over de uitstraling en onze snelle levering. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer bij Gabbiano!
Makkelijk zaken doen en geen geneuzel bij retour. Ga zo door 👍

Top onlineshop!

Uiterst snelle zending inclusief kostenloze retour en dezelfde dag nog andere maat toegestuurd gekregen! En perfecte kwaliteit!! Een geweldige onlineshop !!!!

Antwoord van Gabbiano

Dank je wel voor je enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat de kwaliteit zo goed bevalt. Daar doen we het voor:)
Mooie kwaliteit. 1 broek retour gestuurd. Afwachten hoe snel geld terug is.

Antwoord van Gabbiano

Wat fijn dat de kwaliteit je goed bevalt! Bedankt voor het delen van je ervaring. We zorgen ervoor dat je retour zo snel mogelijk wordt verwerkt en de terugbetaling vlot wordt afgehandeld.
Wij zijn super tevreden snelle service ook het retourneren snel geregeld

Antwoord van Gabbiano

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn dat zowel de levering als het retourproces naar wens zijn verlopen. We waarderen jullie vertrouwen in Gabbiano en zien jullie graag weer terug.
G C
giel C.
Vlotte service en een perfecte pasvorm. Geen opgestroopte broekspijpen bij het opstaan.👍👍👍👍👍

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de service en pasvorm zo goed bevallen. Veel draagplezier gewenst!
Goede verpakking en snelle verzending. Tevens lekker zittende producten.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de verpakking, de snelle verzending en het draagcomfort van onze producten. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Gabbiano!
Snelle levering, prima jeans, perfect uiterlijk en goede pasvorm.

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de pasvorm en de uitstraling van de jeans. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer bij Gabbiano!
De snelle service bij het omruilen van een jeans

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je 5-sterrenreview Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service bij het omruilen van je jeans. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien bij Gabbiano!
DPD inruilen voor Post.nl en een paar euro meer verzendkosten vragen . DPD is meer als een ramp vervoerder 80 mailtjes en nog geen broek

Aanbeveling

Prima materiaal en ook retourneren gaat heel erg goed. Zeker aan te bevelen

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én dat het retourneren soepel is verlopen. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer bij Gabbiano!
Uitstekende kwaliteit jeans, scherpe prijs en razendsnel geleverd

Antwoord van Gabbiano

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, prijs en snelle levering. Veel draagplezier gewenst!