Gabbiano- Logo - Beoordelingen

Gabbiano
Beoordelingen:

86 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden313 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.

Meest relevante negatieve beoordeling

21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het verleden Gabbiano broeken gekocht waar ik er veel plezier van had. Nu zijn dezelfde broeken of niet meer in het assortiment of nooit verkrijgbaar in mijn maat. Hier baal ik echt van.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gabbiano

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
4 jun 2024
Beste klant, Bedankt voor je geweldige feedback! We kijken uit naar je volgende bezoek. Groet, Team Gabbiano
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf , kwaliteit tegen eerlijke prijs 👌
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
13 mei 2024
Beste klant, Jouw positieve feedback is enorm motiverend voor ons team. We blijven ons inzetten om de beste producten te leveren en zijn blij dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Groet, Team Gabbiano
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel met leveren en ook met terugbetaling bij retouren
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
13 mei 2024
Beste klant, Dank je wel voor je positieve review! Tot ziens in de winkel. Groet, Team Gabbiano
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
13 mei 2024
Beste klant, Bedankt voor je geweldige feedback! We kijken uit naar je volgende bezoek. Groet, Team Gabbiano
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kleding is altijd top voor elkaar. Goed verpakt en duidelijke instructies mocht het de verkeerde maat zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze kleding. Het is ons doel om altijd kwalitatief hoogwaardige kledingstukken aan te bieden die aan je verwachtingen voldoen. Groet, Team Gabbiano
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service en fijne en leuke kleding
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze service en onze kleding. Het is ons doel om onze klanten een geweldige ervaring te bieden, zowel met onze service als met onze kledingstukken. Groet, Team Gabbiano
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles ziet er goed uit snelle levering…

Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, We begrijpen dat je een probleem hebt met je aankoop en we willen graag meer informatie over het probleem. Neem gerust contact met ons op, zodat we het kunnen oplossen. Groet, Team Gabbiano
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kleding van goede kwaliteit.

Kleding is van hele goede kwaliteit en blijft heel lang goed. Wat beter kan: meer kleur in de Herenkleding. Heel vaak van die donkere en sombere kleuren. Die vindt je overal al. En houdt alle tekst eens in het Nederlands en gooi niet steeds allerlei Engelse verkoopteksten er door heen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback we zullen het in behandeling nemen. Met de hoop je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische spijkerbroeken. Vooral de slim fit uitvoering. Italiaanse stijl met heerlijk draagcomfort en zeer goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

2 comforthemden besteld Snel binnen en 1 ervan retour gedaan maar ook dat ging heel soepel en snel. Fijne afhandeling👍🏻👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
8 nov 2023
Beste klant, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze comfort overhemd. Bedankt voor je positieve review. Hopelijk zien we je snel weer terug :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding van uitstekende kwaliteit. De bestelling wordt snel geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
22 nov 2023
Beste klant, Wat leuk om te horen dat onze producten aansloten aan uw wensen! Heel veel plezier met je aankoop, hopelijk zien we je snel weer terug :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie eigentijdse kleding met een twist waardoor het toch onderscheidend is ten opzichte van andere merken
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling en onze brand. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service bij het omruilen van kleding. Geld was ook een dag later terug gestort. Prima service
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 sep 2023
Beste klant, Wij proberen onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden, dus wat is het fijn om te horen dat je tevreden ermee was. Bedankt voor je review en we hopen je zo snel mogelijk weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Tot snel weer bij Gabbiano! Groet, Team Gabbiano
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi materiaal, goede pasvorm en snel verstuurd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Het is geweldig om te horen dat je van plan bent om in de toekomst vaker bij ons te bestellen. We kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn en je nog meer prachtige kledingstukken te bieden. Groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede afwerking en kwaliteit. Er is te weinig Italiaanse looks..het meeste is saai en klassiek.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
3 jan 2024
Beste Klant, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We waarderen je eerlijke mening en zijn verheugd dat je blij bent met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en vriendelijke klantenservice!! Zouden andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
3 jan 2024
Beste Klant, Bedankt voor je waardevolle review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Nogmaals hartelijk dank en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit van de jeans. Ook de winterjas die ik besteld heb zit heerlijk warm.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent! We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen dus we waarderen jouw feedback enorm. Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie vesten gekocht. Zo mooi en degelijk. Gelijk een 2de in andere kleur besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano