Gabbiano- Logo - Beoordelingen

Gabbiano
Beoordelingen:

108 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden306 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gabbiano voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.

de meest kritische beoordeling

21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het verleden Gabbiano broeken gekocht waar ik er veel plezier van had. Nu zijn dezelfde broeken of niet meer in het assortiment of nooit verkrijgbaar in mijn maat. Hier baal ik echt van.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gabbiano

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi materiaal, goede pasvorm en snel verstuurd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit vertrouwde site
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede service, mooie producten. Topmerk
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede kwaliteit en een vlotte afhandeling.
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi overhemd, warme kleur, fijne stof.
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed contact met de klantenservice
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle en goede service!!!
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit van de producten
Beoordeling melden
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kleding perfect, communicatie slecht

Kleding perfect , matentabel klopt niet.. contact daarna niet goed verlopen nooit antwoord gehad op email
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit jas was matiger dan ik dacht
Beoordeling melden
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

2 comforthemden besteld Snel binnen en 1 ervan retour gedaan maar ook dat ging heel soepel en snel. Fijne afhandeling👍🏻👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
8 nov. 2023
Beste klant, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze comfort overhemd. Bedankt voor je positieve review. Hopelijk zien we je snel weer terug :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
12 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding van uitstekende kwaliteit. De bestelling wordt snel geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
22 nov. 2023
Beste klant, Wat leuk om te horen dat onze producten aansloten aan uw wensen! Heel veel plezier met je aankoop, hopelijk zien we je snel weer terug :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede afwerking en kwaliteit. Er is te weinig Italiaanse looks..het meeste is saai en klassiek.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
3 jan. 2024
Beste Klant, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We waarderen je eerlijke mening en zijn verheugd dat je blij bent met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en vriendelijke klantenservice!! Zouden andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
3 jan. 2024
Beste Klant, Bedankt voor je waardevolle review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Nogmaals hartelijk dank en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit van de jeans. Ook de winterjas die ik besteld heb zit heerlijk warm.
Beoordeling melden