Gabbiano- Logo - Beoordelingen

Gabbiano
Beoordelingen:

61 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden314 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.

Meest relevante negatieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kleding perfect , matentabel klopt niet.. contact daarna niet goed verlopen nooit antwoord gehad op email
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gabbiano

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(12)
(2)
Resetten
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
4 jun 2024
Beste klant, Bedankt voor je geweldige feedback! We kijken uit naar je volgende bezoek. Groet, Team Gabbiano
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles ziet er goed uit snelle levering…

Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, We begrijpen dat je een probleem hebt met je aankoop en we willen graag meer informatie over het probleem. Neem gerust contact met ons op, zodat we het kunnen oplossen. Groet, Team Gabbiano
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Tot snel weer bij Gabbiano! Groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie trendy kleding

Mooie, trendy kleding van goede kwaliteit en voor een prima prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
24 okt 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat onze services naar verwachting waren. We hopen je snel weer terug te zien :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon tevreden klant van jullie merk
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze herenkleding. Je feedback betekent veel voor ons en we kijken ernaar uit om je binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop. Groet, Team Gabbiano
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit trui
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
18 sep 2023
Beste klant, Wat leuk om te horen dat je tevreden was over je bestelde trui. Bedankt voor je positieve beoordeling! We hopen je snel weer terug te zien :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel verstuurd
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn verheugd dat je tevreden was met onze service. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je positieve review. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien in onze winkel. Groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, We willen je hartelijk bedanken voor je positieve beoordeling. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Dank je wel voor je positieve review. Het doet ons plezier om te horen dat je tevreden bent met onze service. We blijven ons inzetten om je verwachtingen te overtreffen. Groet, Team Gabbiano
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
24 okt 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop, Tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
2 aug 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kleding perfect, communicatie slecht

Kleding perfect , matentabel klopt niet.. contact daarna niet goed verlopen nooit antwoord gehad op email
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over onze service. We hechten veel waarde aan jouw feedback en willen graag begrijpen wat er mis is gegaan om het te kunnen verbeteren. Als je de tijd hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op om je ervaring te bespreken. Groet, Team Gabbiano
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit jas was matiger dan ik dacht
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, We begrijpen dat je ontevreden bent over je aankoop en we willen graag meer informatie ontvangen om het probleem op te lossen. Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Gabbiano