Gabbiano- Logo - Beoordelingen

Gabbiano
Beoordelingen:

108 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden306 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gabbiano voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.

de meest kritische beoordeling

21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het verleden Gabbiano broeken gekocht waar ik er veel plezier van had. Nu zijn dezelfde broeken of niet meer in het assortiment of nooit verkrijgbaar in mijn maat. Hier baal ik echt van.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gabbiano

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(22)
(3)
Resetten
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel verstuurd
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kleding perfect, communicatie slecht

Kleding perfect , matentabel klopt niet.. contact daarna niet goed verlopen nooit antwoord gehad op email
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit jas was matiger dan ik dacht
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie trendy kleding

Mooie, trendy kleding van goede kwaliteit en voor een prima prijs.
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon tevreden klant van jullie merk
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles ziet er goed uit snelle levering…

Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.
Beoordeling melden
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kleding van goede kwaliteit.

Kleding is van hele goede kwaliteit en blijft heel lang goed. Wat beter kan: meer kleur in de Herenkleding. Heel vaak van die donkere en sombere kleuren. Die vindt je overal al. En houdt alle tekst eens in het Nederlands en gooi niet steeds allerlei Engelse verkoopteksten er door heen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul. 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback we zullen het in behandeling nemen. Met de hoop je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
4 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
2dezelfde soorten spijkerbroeken besteld, alleen in andere kleur. Viel op dat ze anders zaten, de één strakker dan de ander. Uiteindelijk wel ervoor gekozen om ze beide te houden, maar vond dit wel een beetje apart.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
16 jun. 2023
Beste klant, Bedankt voor je transparante review. We waarderen het enorm en zullen ons best blijven doen om onze klanten tevreden te stellen. Groet, Team Gabbiano
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische spijkerbroeken. Vooral de slim fit uitvoering. Italiaanse stijl met heerlijk draagcomfort en zeer goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul. 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede bezorging en fijn dat je achteraf kan betalen. Jammer dat de keuze in blouses en t- shirts niet groter is.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
16 jun. 2023
Beste klant, Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze herenkleding. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. We krijgen maandelijks nieuwe drops en collecties, dus blijf ons volgen voor de laatste updates. Groet, Team Gabbiano
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en de levering was op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul. 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was over je bestelling. Bedankt voor je feedback met de hoop je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
17 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
24 okt. 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat onze services naar verwachting waren. We hopen je snel weer terug te zien :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
19 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs/kwaliteit is goed
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul. 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
18 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit trui
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
18 sep. 2023
Beste klant, Wat leuk om te horen dat je tevreden was over je bestelde trui. Bedankt voor je positieve beoordeling! We hopen je snel weer terug te zien :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
22 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
25 jul. 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
16 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
24 okt. 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop, Tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano