Gabbiano- Logo - Beoordelingen

Gabbiano
Beoordelingen:

100 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden311 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gabbiano voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ziet er goed uit een super merk. Snelle correcte levering. Echter heb al enkele shirts gehad die bij 30% was gelijk waren gekrompen. Daarom geen 5 sterren maar 4 Heb support een bericht gestuurd misschien zijn ze bereid mij een shirt ter vervanging aan te bieden. Mocht dit het geval zijn dan moet het wel 5 sterren worden.

de meest kritische beoordeling

21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het verleden Gabbiano broeken gekocht waar ik er veel plezier van had. Nu zijn dezelfde broeken of niet meer in het assortiment of nooit verkrijgbaar in mijn maat. Hier baal ik echt van.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gabbiano

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(74)
(22)
Resetten
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie jas en gemakkelijke retourregeling.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, We zijn verheugd dat we je hebben kunnen helpen met je aankoop. Je feedback is van onschatbare waarde voor ons en we kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen. Groet, Team Gabbiano
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi overhemd, warme kleur, fijne stof.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor je review. We zijn verheugd dat je tevreden bent met je aankoop. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons. Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en uitstekende kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Wat geweldig om te horen dat onze herenkleding aan je verwachtingen heeft voldaan. We zijn dankbaar voor je positieve feedback en kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien. Groet, Team Gabbiano
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitatief zeer goed en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
22 nov 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat de kwaliteit en service in orde was! Veel plezier met je aankoop, tot de volgende keer:) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
24 okt 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat onze services naar verwachting waren. We hopen je snel weer terug te zien :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon tevreden klant van jullie merk
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze herenkleding. Je feedback betekent veel voor ons en we kijken ernaar uit om je binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop. Groet, Team Gabbiano
23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi, goed passend. Waar voor je geld
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
3 mei 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review. We waarderen het enorm en zullen ons best blijven doen om onze klanten tevreden te stellen. Groet, Team Gabbiano
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed contact met de klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Bedankt voor je opmerking over ons klantenservicecontact. We streven ernaar om altijd een positieve en behulpzame ervaring te bieden. Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om onze diensten voortdurend te verbeteren. Groet, Team Gabbiano
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
25 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Werkt prima en is overzichtelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
3 mei 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review. We waarderen het enorm en zullen ons best blijven doen om onze klanten tevreden te stellen. Groet, Team Gabbiano
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle en goede service!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve feedback over onze service. We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en het motiveert ons om continu onze dienstverlening te verbeteren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Groet, Team Gabbiano
AM
A. M.
Slootdorp
30 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne kleding met mooie pasvorm.
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
3 mei 2023
Beste klant, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Groet, Team Gabbiano
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleren en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
3 jan 2024
Beste Klant, Dank je wel voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat onze producten aan je verwachtingen voldoen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer terug te zien :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super, hele snelle levering!!
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
30 okt 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je tevreden was met onze service. Hopelijk zien we je snel weer terug :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit van de producten
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
28 feb 2024
Beste klant, Bedankt voor je bericht. We waarderen je feedback enorm! We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie jas snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
30 okt 2023
Beste klant, Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat de jas je goed bevallen is. Veel plezier ermee en we hopen je snel weer te zien :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes geld terug gestort
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
24 okt 2023
Beste klant, Bedankt voor je positieve review! Blij dat we je geld netjes en op tijd konden terugstorten. Hopelijk zien we je snel terug :) Met vriendelijke groet, Team Gabbiano
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
16 jun 2023
Beste klant, Dank je wel voor je vriendelijke woorden. We zijn blij dat we hebben bijgedragen aan een positieve winkelervaring voor jou en hopen je snel weer te zien. Groet, Team Gabbiano
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs/kwaliteit is goed
Beoordeling melden
Antwoord van Gabbiano
20 jul 2023
Beste klant, We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Gabbiano