V&D

2.448 reviews in totaal   815 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de producten en waarderen het brede aanbod en de verschillende prijsklassen. Ook wordt het bestelproces als duidelijk en gemakkelijk ervaren, en snelle levering wordt gewaardeerd wanneer dit goed verloopt. Er zijn echter veel klachten over het retourproces, dat als verwarrend, traag of kostbaar wordt ervaren, met onduidelijke instructies en gebrekkige communicatie over retourzendingen en terugbetalingen. Ook wordt er regelmatig geklaagd over gebrekkige of late communicatie, onduidelijke informatie over bestellingen, en het slecht bereikbaar zijn van de klantenservice, vooral bij problemen met bestellingen of retouren. Daarnaast zijn er klachten over vertragingen bij leveringen, en over het niet op voorraad zijn van bestelde artikelen, wat leidt tot annuleringen of teleurstellingen.

ReviewsV&D

Wacht al meer dan 1.5 week op een paar schoenen. Telefonisch is V&D niet bereikbaar (nummer bestaat niet). Bericht achtergelaten en na mailcontact vraag naar ordernummer beantwoord (terwijl ik de factuur aan het eerste bericht had toegevoegd) en daarna is het weer stil. Erg vervelend om geen snelle response te krijgen al je al zo lang wacht.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Dat spijt me te horen. Wij verwachten inderdaad beter. Het is op het moment druk, maar we hopen zo snel mogelijk terug te komen op elk bericht. Via onze contactpagina kan u ook gebruik maken van onze Live Chat service (beschikbaar maandag-vrijdag, 9 tot 5). Dit vervangt onze telefoonlijn. Met vriendelijke groet, Team V&D

Bestelde producten bleken na bestelling en betaling niet voorradig…

Ik had een order geplaatst voor 2 artikelen. Eerst werd het ene product gecanceld omdat de leverancier het product toch niet op voorraad bleek te hebben en vervolgens kwam er een email achteraan dat het andere artikel ook niet meer leverbaar was. Kortom niet uitnodigend om nogmaals een order te plaatsen. Ik had het merk graag een warm hart toe gedragen. Zeker omdat het een bedrijf is waar ik mee ben opgegroeid maar helaas maken ze hun beloften niet waar en leveren ze hun producten niet.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Het spijt ons te horen. We hebben als marktplaats helaas niet altijd direct inzicht op de inventaris van onze partners, en er is soms een vertraging in de synchronisatie. We doen ons best dit te voorkomen, maar dit resulteert soms in een aankoop die toch niet beschikbaar blijkt. Onze excuses voor deze nare ervaring. Met vriendelijke groet, Team V&D
T H
Trudy H.
Vroeger leverde v& d zelf. Ik vond het verwarrend dat betaling aan ander bedrijf was en dat bestelling uit Polen moest komen waardoor je dus niet binnen,bv 2 dagen je bestelling binnen hebt. Het bestelde was verder prima.

Antwoord van V&D

Hallo, Het spijt ons uw negatieve beoordeling te ontvangen. Als u hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen: contact@vd.nl Met vriendelijke groet, Team V&D
Een paar afgeprijsde sandalen van Finn Comfort besteld. Helaas waren de stiksels aan de binnen kant al los toen ik ze uit de verpakking haalde. Uiteraard. heb ik ze teruggestuurd. Dit was toch een teleurstelling want ik vond de schoenen mooi. Een pluspunt: Mijn betaling was zeer snel teruggestort.

Antwoord van V&D

Beste klant, Jammer om te horen! Fijn dat het geld snel weer op je rekening stond. Met vriendelijke groet, Team V&D
duidelijk aangeven wanneer het bezorgd wordt want dit was een verrassing. Wij hebben wel een track en traceercode gehad maar DHL kon deze telkens niet vinden en opeens stonden zij vrijdag voor de deur. Gelukkig was er iemand thuis.
Jas besteld, komt helemaal uit Polen. Blijkt te klein. Retourlabel aangevraagd. Dat werkt niet. Leeg label zowel op smartphone als pc. Mail over gestuurd. Geen antwoord. Tot nu toe geen aanrader. Ik hoop op een snelle oplossing.

Antwoord van V&D

Beste klant, Het spijt ons te horen dat uw retourlabel niet geldig is. We zijn op de hoogte van het probleem en werken er hard aan om het op te lossen. We sturen u zo snel mogelijk een retourlabel. Met vriendelijke groet, Team V&D

5 sterren waard qua service

Jas besteld snel geleverd helaas te klein , teruggestuurd en de volgende dag een mail en direct geld op rekening retour. Kan niet sneller superservice!
Mijn bestelling zou eerst op woensdag 9 juli binnekomen, maar de tijd werd steeds verzet. Het was erg druk. Toen zou het donderdag 10 juli tussen 16.30 en 18.00 uur bezorgd worden. Kreeg ik ineens een bericht om 13.33 uur dat het retour gestuurd werd!! Hoe dan?? En daar blijf je voor thuis??!! Ik weet dat het niet aan V&D ligt, maar goed is het zeker niet, en ik weet ook niet of ik weer iets bij V&D bestel als zij deze bezorger blijft gebruiken

Antwoord van V&D

Beste Klant, Dat spijt me te horen. Wij verwachten inderdaad beter. Als u het nog niet gedaan heeft, neem alstublieft contact op via contact@vd.nl en onze klantenservice helpt u graag verder. Met vriendelijke groet, Team V&D

Product bleek toch niet beschikbaar

Bestelde twee producten. Eentje ontving ik, de ander, daar hoorde ik niks over. Bleek het product niet meer beschikbaar te zijn, maar dat berichtte V&D pas nadat ik ze zelf had gemaild. Ik kreeg mijn geld netjes terug.

Antwoord van V&D

ik had 3 dingen besteld. na 1,5 week niets gehoord te hebben contact gehad. bleek dat alle 3 de kledingstukken toch niet meer op voorraad waren. feedback: beter aangeven wat wel of niet leverbaar is en eerder hierover communiceren.

Antwoord van V&D

Alles prima,keurig verpakt.DHL is een slecht bedrijf.Hele dag thuis geweest, hebben niet aan gebeld, pakket afgeleverd bij de buren en geen briefje in mijn brievenbus waar mijn pakket was. 9 vd 10 keer is gaat het altijd mis daar.. slecht bedrijf

Antwoord van V&D

Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Wij zullen de feedback meenemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team V&D
Van mijn bestelling bleken er 2 artikelen niet leverbaar.

Antwoord van V&D

Snelle verzending, maar moeizaam contact

Snelle verzending, moeizaam contact met klantenservice na een beschadiging op het product. Krijg nauwelijks contact.

Antwoord van V&D

De bestelling is vlot verlopen. Bezorging van het pakket was prima.

Antwoord van V&D

Wij zijn dankbaar voor uw vriendelijke opmerkingen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!
Ik vind het jammer dat ik schoenen bestel en betaal, die op de site staan in de juiste maat. Vervolgens kunnen ze niet geleverd worden. Ik vind het wel netjes dat het geld meteen werd teruggestort. Volgende keer beter? Hoop ik….

Antwoord van V&D

Doe al jaren bestellingen bij V&D erg te vreden over de kwaliteit van de kleding. Alleen de levering is soms erg onduidelijk laatste bestelling kwam van Polen was zo’n 5 dagen onderweg.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! We hebben ons netwerk inderdaad uitgebreid om een breder assortiment te kunnen bieden. Helaas duurt het hierdoor inderdaad soms ook net wat langer. Met vriendelijke groet, Team V&D
E D
Enny D.
Snel bezorgd en prima verpakt. Hoop dat deze beter zijn dan van onze vorige zending: al snel gaatjes in kruis achterzijde vanaf stiknaad

Snel bezorging, geen communicatie

De schoenen zijn snel bezorgd en zitten goed, dus dat is 5 sterren. Ik kreeg echter geen bevestiging in de mail, en verder ook geen headsup wanneer de schoenen verzonden zouden worden. Dus ik dacht even dat ik gescammed was.

Antwoord van V&D

Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! We zullen jouw feedback meenemen. Met vriendelijke groet, Team V&D
Prima levering van Head tennis racket Speed 2024 L2 Helaas wilde ik er nog 1 kopen en kreeg veel reklame van VenD voor dit racket maar er was er maar 1 op voorraad toen ik hem kocht. Jammer voorraad sneller aanvullen!!

Antwoord van V&D

Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team V&D
Snelle afhandeling en levering. De retourservice daarentegen is niet goed. Een product moet ongeopend geaccepteerd worden omdat het niet terug kan als het zegel is verbroken

Antwoord van V&D

Beste Klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Dat klopt inderdaad voor bepaalde producten, vooral ondergoed en zwemkleding; of cosmetica. Dit is om veiligheids- en sanitaire redenen. Met vriendelijke groet, Team V&D