V&D

2.448 reviews in totaal   390 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering, de aantrekkelijke prijsstelling en aanbiedingen, en de kwaliteit van de producten. De productkwaliteit wordt meestal positief beoordeeld en draagt bij aan een goede koopervaring. Aan de andere kant ervaren veel klanten problemen met het retourproces, dat als omslachtig en traag wordt omschreven. Ook zijn er klachten over gebrekkige of trage communicatie, het moeilijk kunnen bereiken van de klantenservice en automatische antwoorden. Daarnaast zijn sommige klanten ontevreden wanneer producten als beschikbaar worden getoond, maar uiteindelijk niet leverbaar blijken. Incidenten met defecte of verkeerde artikelen en onduidelijke levertijden worden ook genoemd als verbeterpunten.

ReviewsV&D

ik had 3 dingen besteld. na 1,5 week niets gehoord te hebben contact gehad. bleek dat alle 3 de kledingstukken toch niet meer op voorraad waren. feedback: beter aangeven wat wel of niet leverbaar is en eerder hierover communiceren.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Het spijt ons te horen. We hebben als marktplaats helaas niet altijd direct inzicht op de inventaris van onze partners, en er is soms een vertraging in de synchronisatie. We doen ons best dit te voorkomen, maar dit resulteert soms in een aankoop die toch niet beschikbaar blijkt. Onze excuses voor deze nare ervaring. Met vriendelijke groet, Team V&D
De bestelling is vlot verlopen. Bezorging van het pakket was prima.

Antwoord van V&D

Wij zijn dankbaar voor uw vriendelijke opmerkingen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!
E D
Enny D.
Snel bezorgd en prima verpakt. Hoop dat deze beter zijn dan van onze vorige zending: al snel gaatjes in kruis achterzijde vanaf stiknaad
Van mijn bestelling bleken er 2 artikelen niet leverbaar.

Antwoord van V&D

Snelle verzending, maar moeizaam contact

Snelle verzending, moeizaam contact met klantenservice na een beschadiging op het product. Krijg nauwelijks contact.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Dat spijt me te horen. Wij verwachten inderdaad beter. Het is op het moment druk, maar we hopen zo snel mogelijk terug te komen op elk bericht. Via onze contactpagina kan u ook gebruik maken van onze Live Chat service (beschikbaar maandag-vrijdag, 9 tot 5). Dit vervangt onze telefoonlijn. Met vriendelijke groet, Team V&D
T F
Tineke F.

Alles ging goed, maar helaas de bloes die ik besteld had was te groot

Antwoord van V&D

Het spijt ons dat er een probleem is opgetreden. Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig hebt!
Foto bij wat ik besteld heb, geen reclame meer sturen als ik dat niet heb aan gevinkt

Antwoord van V&D

Hallo, bedankt voor je review. Als er een probleem is met je artikel, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen: contact@vd.nl Met vriendelijke groet, Team V&D
het is een leuk T-shirt voor een leuke prijs

Antwoord van V&D

Bedankt voor je geweldige recensie, we hopen je snel weer te zien!
Kortingscode bij een lager bedrag (nb bij mijn laatste bestelling van een uurtje geleden ben ik ‘m vergeten in te voeren, zo jammer …)

Verkeerde levering

Helaas de verkeerde maat van een item ontvangen waarna deze niet meer te leveren was. Verder is er ook niet actief meegedacht over een andere oplossing los gratis retour.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Dat spijt ons te horen. Omdat we als marktplaats opereren zijn de middelen voor correctie van een verkeerd artikel inderdaad beperkt, zeker als het juiste artikel helaas niet meer beschikbaar is. We nemen de kritiek echter meer en we hopen in de toekomst betere antwoorden te hebben. Met vriendelijke groet, Team V&D
A B
A.A. B.
Snelle levering van de bestelde spullen. uitgebreid aanbod, gemakkelijk te bestellen en de vlotte levering.

Antwoord van V&D

Hallo, bedankt voor uw positieve beoordeling en we zijn blij dat u tevreden bent! - Team V&D
Top .... van bestelling tot levering!

Antwoord van V&D

Bedankt voor uw positieve feedback en steun!
Product besteld en betaald. Bleek niet leverbaar door leverancier. Kan beter bekend zijn aan de voorzijde van de order.

Antwoord van V&D

Product retour gezonden,kan retourzending niet volgen,nog geen terugbetaling

Antwoord van V&D

Beste Klant, Dat spijt me te horen. Wij verwachten inderdaad beter. Als u het nog niet gedaan heeft, neem alstublieft contact op via contact@vd.nl en onze klantenservice helpt u graag verder. Met vriendelijke groet, Team V&D
Artikel besteld, dag na betaling kreeg ik geld terug omdat het toch niet op voorraad bleek. Dus de data van wat wel niet op voorraad is klopt niet want het artikel stond op voorraad bij bestellen. Teleurstellend.

Top schoenen

Duidelijke manier van bestellen, betalen en ontvangen.

Antwoord van V&D

Wij stellen uw feedback op prijs!
Mijn bestelling is super gegaan. Wat ik WEL miste is een bericht dat mijn bestelling onderweg was. Geen track-n-trace niks.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Team V&D
Na een week nog niet gehoord of mijn retour ontvangen is. Vind het niet erg dat het 5,75 kost maar verwacht wel dat het spoedig wordt afgehandeld en geld retour. Product en levering ging wel allemaal goed. Helaas past de schoenen niet.

Antwoord van V&D

Helaas was het product niet voorradig, dus helaas heb ik niets ontvangen. Dit was uiteraard teleurstellend.

Antwoord van V&D

Het heeft even geduurd maar toch mijn bestelling gekregen . Alleen jammer dat het telefoonnummer niet klopt