V&D

2.448 reviews in totaal   109 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Redelijk

vd.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk

Klanten zijn meestal tevreden over de kwaliteit van de ontvangen producten en waarderen de snelle levering wanneer deze plaatsvindt. Toch zijn er veel klachten over de slechte bereikbaarheid van de klantenservice via mail, telefoon en chat. Het retourproces wordt als omslachtig, onduidelijk of niet werkend ervaren, met problemen rondom retourlabels, kosten en trage verwerking. Klanten zijn gefrustreerd wanneer producten als beschikbaar staan maar uiteindelijk niet leverbaar blijken. Daarnaast ontstaan er klachten over vertraagde of onvolledige bestellingen en heerst er onvrede over het gebrek aan duidelijke of tijdige communicatie rondom bestellingen, leveringen en retouren.

ReviewsV&D

Antwoord van V&D

Beste klant, Het spijt ons dat u een negatieve beoordeling heeft gegeven. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft: contact@vd.nl Met vriendelijke groet, Team V&D
The ordered article was not available, so the refund was made at the same day.

Antwoord van V&D

Het spijt ons dat er een probleem was, maar we zijn blij dat het is opgelost! We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Primakwaliteit vanhet bestelde

Antwoord van V&D

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback!

Klantonvriendelijk retourproces en servicelijnen

Klantonvriendelijk retourproces. Klantenservice niet persoonlijk bereikbaar. Via chat veel tijd verloren om uiteindelijk onjuist advies te krijgen. 2 dagen later wel medewerker per chat die het begreep. Maar nu vast met afhandeling betaling. Via mail trage reactie en belofte zonder uitkomst tot nu.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Dat spijt me te horen. Wij verwachten inderdaad beter. Het is op het moment druk, maar we hopen zo snel mogelijk terug te komen op elk bericht. Via onze contactpagina kan u ook gebruik maken van onze Live Chat service (beschikbaar maandag-vrijdag, 9 tot 5). Dit vervangt onze telefoonlijn. Met vriendelijke groet, Team V&D

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Shirt gekocht en aangekomen zoals besteld

Antwoord van V&D

Wij waarderen uw positieve beoordeling!

Antwoord van V&D

Wij waarderen uw positieve beoordeling!
Snelle levering en een prima prijs.

Antwoord van V&D

Wij waarderen uw 5-sterrenbeoordeling!

Wij waarderen uw positieve beoordeling, dank u wel!
Een bestelbevestiging sturen binnen 30 minuten na ontvangst van de betaling, en een order verzenden binnen 48 uur. Verder een goede bereikbare adequate klantenservice en geen klachten afpoeiersysteem wat er nu word ge hanteert. Voor meet gewenste verbeteringen, lees trust pilot

Antwoord van V&D

Wij zijn dankbaar voor uw positieve recensie!

Wij waarderen uw positieve beoordeling, dank u wel!
Goed product, snelle levering.

Antwoord van V&D

Wij waarderen uw 5-sterrenbeoordeling!

Antwoord van V&D

Wij zijn dankbaar voor uw positieve recensie!

Wij waarderen uw positieve beoordeling, dank u wel!

Slechte service en communicatie, uitblijven levering

Beroerde klantenservice. Heb sinds 20-9 een betaalde bestelling lopen maar ontvang niets, ook geen communicatie na het doorgeven van de gevraagde bestelgegevens. Nog 1 week, dan ga ik stappen ondernemen.

Antwoord van V&D

Beste Klant, V&D is tegenwoordig inderdaad een marktplaats waar we samenwerken met een groot aantal merkpartners om u een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden. Hiervoor kijken we ook voorbij de grenzen, en soms kan het inderdaad dat het hierdoor langer duurt. Als u toch twijfel heeft helpt onze klantenservice u graag verder via contact@vd.nl Met vriendelijke groet, Team V&D

V&D

V&D is al sinds 1887 een bekend gezicht in Nederland, Vandaag de dag uitsluitend en exclusief voor jou als online markplaats met de beste aanbiedingen en een groots aanbod van merken en artikelen! Het...