Certificaat voor beautyfashionshop.nl

No. X611B6F46F4FD6F9C26388FE398CBCFB2
 

Geldig vanaf
09-04-2019
Geldig tot
08-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor beautyfashionshop.nl



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 154 Trusted Shops beoordelingen sinds 15-03-2019.
In totaal heeft beautyfashionshop.nl al 873 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
Snelle levering. Duidelijke communicatie en juiste product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
Pakketje was snel geleverd dus ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
23-05-2019
Zeer vlugge levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
23-05-2019
goede product en prijs,snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
23-05-2019
Gewoon uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
23-05-2019
Ik geef deze webshop een 9.Goede prijs kwaliteit verhouding,snelle levering,duidelijke site.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Bezorgd op een ander adres dan op het pakket staat,wij waren speciaal thuis
gebleven hiervoor. Groet L.Schemkes. P.S. de beoordeling voor aanbeveling aan anderen valt hierdoor laag uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
22-05-2019
Niet de samples gekregen waar ik om gevraagd had , wel kortingbon voor volgende bestelling, maar heb ik niets aan want ze hebben alleen de gel en niet de crème, maar dat wordt er in het begin niet bijgezegd.
2.33
Matig

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
21-05-2019
Op de website staat dat er binnen 1 tot 3 werkdagen na bestelling geleverd wordt. Ik heb nu al tamelijk veel bestellingen geplaatst, en het duurt altijd meer dan 7 werkdagen eer geleverd wordt. Ik krijg geen tussentijds bericht over eventuele vertraging.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Producten helemaal nog niet ontvangen ...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
Kan me alleen uitspreken over levering en service.
De bestelde producten waren mij reeds jaren gekend wat mij ertoe heeft aangezet om voor de allereerste keer een online bestelling te plaatsen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
20-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Goede service uitstekende producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
19-05-2019
Prima product dat snel binnen was.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
18-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
18-05-2019
een doos collage gekocht met 10 flesjes. Bij het open van de doos was er 1 flesje volledig gebroken zonder vloeistof. De andere flesjes hingen onder de scherven van het ene gebroken flesje
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
18-05-2019
Producten niet ontvangen, erover gebeld, ik zou een mail krijgen met informatie... daar wacht ik nog steeds op.,
1.67
Matig

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
17-05-2019
Website is super duidelijk, veel keuze en goede informatievoorziening
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
17-05-2019
Het product dat ik heb besteld gebruikte ik al.
Het is goedkoper dan waar ik het voorheen kocht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
17-05-2019
Dit is mijn eerste ervaring.Ben erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
17-05-2019
Hier kan ik terecht voor producten die elders duurder of niet verkrijgbaar zijn. Prettige kortingsacties en de bestelling wordt binnen de termijn keurig en netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
14-05-2019
helemaal in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
14-05-2019
Na mijn bestelling gedaan te hebben zou die na 3 dagen geleverd worden. Echter na 2 weken nog niks gezien of ontvangen. Ik word aan het lijntje gehouden als ik bel of mail. En men stuurt mij een mail met track & trace, maar het pakje is nog niet eens bij de vervoerder afgegeven. Ik heb hier een nare smaak van in de mond en denk opgelicht te zijn. Niets kopen of bestellen is mijn advies
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
14-05-2019
Al vaak besteld omdat ze met Payot de goedkoopste zijn. Deze keer een klein probleempje met de bestelling maar na een e-mail werd dit direct verholpen met een aardigheidje extra voor het ongemak. Erg blij met dit bedrijf, ik blijf er zeker bestellen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
14-05-2019
Nog niets ontvangen op 14/05/2019, enkel mail bevestiging bestelling van 8/5/2019
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
13-05-2019
Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
13-05-2019
alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Vooral de optie om achteraf te betalen is een ongekende service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
12-05-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Ik ben tevreden met deze shop online.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
12-05-2019
Zeer snelle levering maar wanneer zij één tweezer beloven is het niet bij de bestelling spijtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
11-05-2019
Goed produkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
11-05-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-05-2019
Top verpakt, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-05-2019
Snelle service
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-05-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-05-2019
Tevreden alleen levering zou sneller kunnen. Ik moest 4 werk dagen wachten op mijn bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
10-05-2019
Super wimperserum, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
09-05-2019
Gebruiksvriendelijke website, goede prijzen, correcte levering. Een aanrader
5.00
Uitstekend

beautyfashionshop.nl

beautyfashionshop.nl werd op 09-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Euregioweg 245
7532 SM Enschede
Nederland
info@bemabeauty.com
beautyfashionshop.nl
Winkel-exploitant
Be Beauty Online B.V.
Euregioweg 245
7532 SM Enschede
Nederland
Handelsregister
KvK 68340990
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Han Bruggink
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met beautyfashionshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.