beautyfashionshop.nl- Logo - Beoordelingen

beautyfashionshop.nl
Beoordelingen:

34 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.968 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het brievenbus pakket ontbrak 1 item. Toen ik dat meldde, kreeg ik direct een reactie. Nadat ik een foto van het pakket naar hen had gemaild, kreeg ik direct het ontbrekende item toegestuurd. Toen ik dacht dat het niet de juiste kleur was, ging men dit direct uitzoeken bij de leverancier. Bleek wel de goede kleur, maar leek op de site anders dan in het echt. Bij gebruik was het inderdaad wel de gewenste kleur.

Meest relevante negatieve beoordeling

3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verpaking was open ,de Cream zelf lijkt oud te zijn kleur is aan het donkere kant vergelijk met wat mijn vrienden heeft
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor beautyfashionshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
In het brievenbus pakket ontbrak 1 item. Toen ik dat meldde, kreeg ik direct een reactie. Nadat ik een foto van het pakket naar hen had gemaild, kreeg ik direct het ontbrekende item toegestuurd. Toen ik dacht dat het niet de juiste kleur was, ging men dit direct uitzoeken bij de leverancier. Bleek wel de goede kleur, maar leek op de site anders dan in het echt. Bij gebruik was het inderdaad wel de gewenste kleur.
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Ik was na het lezen van de beoordelingen wat huiverig om hier te bestellen, maar de eerste keer had ik na een week mijn bestelling binnen en de tweede keer al binnen een paar dagen. Alles netjes verpakt en bezorgd, voor echt een goede prijs, dus ik ga hier zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
BFS heeft sowieso normaliter al goede service en mooie prijzen, maar ook als er een extra stap gezet moet worden geeft BFS perfecte opvolging en gaan ze top op de bodem om je te helpen. Helemaal perfect.
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een hele goede klantvriendelijkheid .. Heel goede service en supersnel verzonden . En daarbij een heel goede communicatie. Prijzen van artikelen zijn ook goedkoper als van andere sites . Kan alleen maar zeggen er valt niets beter te doen
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop mijn Medik8 producten tegenwoordig altijd bij hier en er is bijna altijd een leuke kortingscode of je eigen beautypoints in te wisselen voor korting. Snelle verzending en er zitten tester bij maar die mogen wel eens wat variëren 😀
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een fijne shop en fijne service. Direct contact en geen lange wachttijd of wat dan ook. Ik beveel het iedereen aan! Super!!
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service.

Nadat een pakket kwijt was geraakt, ben ik uitstekend geholpen. Producten zijn ook top. Ik raad deze webshop zeker aan.
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Klacht perfect opgelost

Ik had gemaild met een klacht. Ze hebben de klacht serieus genomen en een prima oplossing geboden. Snel, vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van beautyfashionshop.nl
13 okt 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent met de oplossing die wij geboden hebben. Graag tot snel, Team, beautyfashionshop.nl
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top !

Altijd goede service en respecteren leveringsdatum. Je wordt snel geholpen door de klantendienst
Beoordeling melden
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending ging niet goed door postbode maar keurig opgelost alsnog bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van beautyfashionshop.nl
13 okt 2023
Hartelijk dank voor uw review, fijn dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen. Graag tot ziens. Team, Beautyfashionshop.nl
DA
Diana A.
Spijkenisse
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooi ingepakt met een persoonlijk berichtje en ben heel erg tevreden 👌
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was eerst niet compleet maar dit werd heel snel rechtgezet!
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering met een staaltje erbij 👍😊👌
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering, goede prijzen en veel keus.
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering inclusief mooi proef monster!
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was goed. Geen verbetering nodig
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie! Snelle levering!
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle afhandeling en service
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Krijg mijn spullen op tijd
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wegens supergoeie service!
Beoordeling melden