fischer-wolle.de/nl/- Logo - Beoordelingen

fischer-wolle.de/nl/
Beoordelingen:

222 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden343 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een bestelling gedaan, maar was 1 artikel vergeten. Een dag later een mailtje gestuurd en een vriendelijk berichtje terug gekregen dat het artikel bijgevoegd was en de vraag of ik binnen 2 weken na ontvangst zou willen betalen. Bestelling goed en compleet ontvangen. Nu verder met de bee-keepers-quilt 😊.
EV
Esther V.
Den Haag

Meest relevante negatieve beoordeling

1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte kwaliteit wol. In de bolletjes zaten grote stukken van een draadje en heel dikke stukken. Dit moest ik er uit knippen wat ten koste ging van de draadlengte en er een knoop ontstond.
PM
Pien M.
Uchelen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fischer-wolle.de/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette service, nette verzending
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed verstuurd
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel, correct.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
-
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
DM
Diana M.
Alkmaar
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mijn favoriete online wolwinkel

Heel fijn dat de producten zo duidelijk zijn omschreven en hoeveel bollen je nodig hebt voor een trui maat 38. Daarmee kan ik heel makkelijk inschatten wat ik nodig heb voor mijn haak- en breisels. Snelle levering, netjes verpakt
Beoordeling melden
SD
Sylvia d.
Spijkenisse
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes binnen de afgesproken termijn geleverd Mis één bol, die ook was betaald Moest er zelf over mailen Dan IBAN opgeven of iets bestellen en in mindering brengen Had het fijn gevonden als het gelijk was teruggestort
Beoordeling melden
AT
A3N T.
Snits
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie overzichtelijke website, bestellen, ideal, je wordt op de hoogte gehouden over het verloop van bestellen tot bezorging Tevreden klant komt altijd terug!
Beoordeling melden
NL
Nel L.
Heiloo
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ben dik tevreden

Bestelling is keurig afgehandeld en de keuze is groot genoeg. Ga nog wel het eigen merk van deze winkel uitproberen. Zal ook wel oké zijn!
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte levering. Jammer dat bij klacht over bol wol niet met kleine tegemoetkoming werd gereageerd. Ik ben toch regentijd klant
Beoordeling melden
EP
Elly P.
Ravels
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Grundl baby color wol Super zachte wol. Kleuren zijn in het echt mooier dan op foto. Bestelling is ook heel snel geleverd.
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke webshop, goede sortering. Snelle levering. Prettig, dat het eventuele teveel bestelde gratis retour mag.
Beoordeling melden
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke, overzichtelijke website. Correcte afhandeling van de bestelling. Vlugge service. Mooi aanbod. Aanrader!
Beoordeling melden
MG
Marleen G.
Deventer
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend mooi en echte wol dank u wel echt Kan het iedereen adviseren Tot weer ziens kom zeker terug
Beoordeling melden
CP
Cecile P.
Utrecht
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nette leverering, mooie prijzen. Alleen website werkt niet helemaal goed en er staan vertaalfouten in.
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd veel keuze, vaak leuke aanbiedingen èn altijd snelle levering. Verzendkosten zijn ook redelijk
Beoordeling melden
MH
Margo H.
Vianen
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle nalevering.

De kleur die ik hebben wilde bleek op te zijn. Een week later werd de nalevering bezorgd. Geweldig.
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ben heel tevreden over de kwaliteit van het garen, en de snelle verzending, Dus ga zo door.
Beoordeling melden