27 mrt. 2023
Kwaliteit is goed, goede klantenservice als er een probleem is. Wel fors duurder geworden en portokosten ook, alles ongeveer verdubbeld. Plus wat niet normaal is dat er al bij de iets grotere Washingtonia “Palllet” bijstaat waardoor je nog eens extra 99€ port moet betalen en dat was vroeger niet het geval. Daaroor koop je veel minder als voorzien en dat is jammer.
Jubaea Chilensis 40-50 cm t.w.v. €119,95 geleverd gekregen. Bij uitpakken zijn diverse bladeren geknakt en/of afgeknipt. Gewoon een mishandeld exemplaar. Tevens klopt de diameter van de stam niet met wat ik besteld heb. Gemeten onder aan de stam en kom op 38cm uit. Contact opgenomen met klantenservice en kreeg te horen dat ze het er niet mee eens waren. Ik moet een foto opsturen met mijn handen rond de onderkant van de stam..????? Want daar kunnen ze dan wat aan zien? Mijn handen zijn 40cm..? Heel vreemd als je het mij vraagt. Mijn advies, bestel nooit online planten want ze sturen de lelijke eendjes naar je toe zodat de mooie in de winkel blijven staan voor winkelbezoekers.
ik heb mijn pakket nooit ontvangen, maar heb wel dik geld betaald en ik krijg geen contact met mypalmshop, Waardeloos
6 aug. 2023
Mooie planten voor een fijne prijs.
De planten waren goed stevig ingepakt. Gelukkig maar, want zo te zien aan de doos was er nogal lomp mee omgegaan door PostNL.
Geïmporteerde beoordelingen