mypalmshop.nl- Logo - Beoordelingen

mypalmshop.nl
Beoordelingen:

214 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.304 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 mrt 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
mypalmshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben 2 boompjes besteld voor een speciaal doel. De bomen waren gelukkig goed verpakt door MyPalmShop maar PostNL nam de stickers op de dozen niet zo nauw. Hierdoor hadden de boompjes flink wat bladeren verloren en waren beschadigd. Na contact met MyPalmShop werd dit keurig opgelost en konden we toch verder met ons doel. MyPalmshop heeft gewoon netjes geleverd en is probleemoplossend goed bezig geweest waarvoor dank
HV
Hans v.
Eindhoven

de meest kritische beoordeling

17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 2 planten bij Mypalmshop besteld en ontvangen, beide in zeer slechte conditie . De musa basjoo heeft waarschijnlijk met het verpakken en verzenden veel te lang in een veel te warme ruimte gestaan en de rijstpapierplant had op alle bladeren bruine vlekken en op 2 stelen een soort schimmel , daar leek het op. Ik had contact opgenomen met Mypalmshop per email en foto's van beide planten bijgevoegd en kreeg een heel vaag verhaal terug , over de bruine vlekken kwam geen antwoord en met de musa bashoo moest ik het dan een maand aankijken terwijl duidelijk te zien was hoe slecht de conditie van beide planten was . De musa is ook een week later na ontvangst doodgegaan . Wat kan er beter ..... alles eigenlijk ! Te beginnen met gezonde planten te sturen én een betere service , misschien een ander vervoersbedrijf als het daar eventueel mis was gegaan met de musa , een verklaring geven over die bruine vlekken omdat ik zelf niet wist wat het was en daarom die plant ook weggegooid omdat ik bang was dat het mijn andere planten zou aantasten . Het antwoord dat ik het een maand moet aankijken maakt dan dat het termijn van mijn herroepingsrecht verstrijkt. Ook had er een aanbod kunnen komen om beide planten om te ruilen voor gezonde planten en dat is ook niet gebeurd ook al had ik dat zelf wel voorgesteld in mijn email naar deze winkel. Beide planten zijn inmiddels in de container gegooid, ik ben mijn geld kwijt en zal ook nooit meer bij deze winkel bestellen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mypalmshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(174)
(8)
Resetten
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PC
Paul C.
Overdinkel
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het aanbod.Daarnaast de vlotte verzending en het degelijk inpakken van de plant(in dit geval de agave).
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie kwaliteit van het geleverde. Prijs ook prima en lekker snel geleverd
Beoordeling melden
KH
Kristina H.
Nijmegen
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering mooie producten Alles perfect 🤩
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlugge levering en goed ingepakt verstuurd
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes geleverd, op tijd en goed verpakt
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima planten!
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte service, top product!
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooiste palmboom!

Het hele proces ging heel makkelijk en snel, en de palmboom was in het echt nog heel veel mooier dan op de foto - nog nooit zo'n mooie binnenpalm gezien
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was perfect op mijn wens verzonden en afgeleverd. Ik was op reis en vroeg om later te leveren, wat uitstekend is verwerkt
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verstuurd en prachtige kentia palm
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top boom.

Snelle levering, top Dicksonia ontvangen. Zeer degelijk verpakt en verzonden. Absolute aanrader.
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
geweldig hoe mijn boomvaren werd geleverd zonder beschadigingen. Top
Beoordeling melden