VVV cadeaukaarten

4.483 reviews in totaal   1.344 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.344 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2022

vvvcadeaukaarten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de mogelijkheid om cadeaukaarten te personaliseren en waarderen dat de ontvanger zelf kan kiezen waar en hoe het tegoed wordt besteed, met ruime bestedingsmogelijkheden. Het bestelproces en het gebruik van de website worden als eenvoudig en duidelijk ervaren, en de snelheid van levering en afhandeling wordt vaak geprezen. Ook de klantenservice wordt over het algemeen als snel, vriendelijk en behulpzaam beschouwd, vooral bij het oplossen van problemen. Wanneer er zich een probleem voordoet, wordt dit meestal snel en positief opgepakt door het bedrijf. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen in de levering en er worden opmerkingen gemaakt over de uitvoering van de personalisatie van cadeaukaarten. Daarnaast wordt de verpakking en presentatie incidenteel als onvoldoende luxe of onvoldoende beschermend ervaren.

ReviewsVVV cadeaukaarten

Plaatsen van een eigen foto

Het plaatsen van een eigen foto op een VVV geschenkbon

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag T., Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij doen elke dag ons best om het geven en ontvangen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Je beoordeling is een mooi comliment voor ons hele team ;-) Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten

VVV bon geweldig zodat mensen zelf kunnen bepalen wat ze willen hebben.

Ik heb een kleine rijschool en de applap van de opleiding krijg ik vaak een cadeautje van de cursisten maar ik geef ook graag iets weg en dat doe ik dan met een VVV bon. Dan kunnen ze zelf bepalen wat ze ermee doen. Een digitaal gaat dit geweldig.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je graag voor ons kiest als cadeau ;-) Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Fijn, gemakkelijk, prettig voor de ontvanger!
Gemak van bestellen en het veelzijdige gebruik

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag M., Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Gemakkelijk aan te vragen en ruime mogelijkheden om het via email te versturen.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gemak van het aanvragen en de ruime mogelijkheden voor het digitale verzenden van onze cadeaukaarten ;-) Nog een mooie dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Altijd leuk om weg te geven als cadeau.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag N., Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent over onze diensten. Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Ziet er gewoon netjes en strak uit.
Makkelijk te bestellen via de website, overzichtelijk en snel geleverd.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Hartelijk dank voor de je positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je het bestellen via onze webshop als makkelijk en overzichtelijk hebt ervaren, ook vinden wij het fijn om te lezen dat jouw bestelling snel is geleverd :-) Wij wensen je alvast een mooi weekend toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
A O
Anita O.
Makkelijk om te verzenden voor een gelegenheid

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemorgen, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de makkelijke verzendwijze ;-) Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Heel persoonlijk te maken. Bijzonder.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag J., Hartelijk dank voor het mooie compliment en heel veel plezier met de cadeaukaart! Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Het is nogal een gedoe om 46 digitale kadobonnen tegelijk te versturen. 1. Allereerst blokkeert de bank als je een aantal bonnen tegelijk wilt betalen. 2. Vervolgens moet je contact opnemen met de bank, die meldt dat transacties met VVV bonnen onder een fraudedesk vallen, je doet een melding dat er nog een groot aantal VVV bonnen, dan weer een dag wachten op deblokkering. 3. Een verzending via een speciaal adressenbestand lukt niet en is risicovol 4 Om missers te vermijden gekozen om 46 bonnen in groepjes van 5 te bestellen. Dat is uiteindelijk gelukt. Kortom: veel te omslachtig, te risicovol en fraudegevoelig om meerdere digitale kadobonnen tegelijk te bestellen. Het verdient uw aandacht en betere communicatie met de banken.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat het een gedoe is geweest om jouw bestelling te plaatsen. Je kan tijdens het bestelproces een CSV bestand uploaden als je een multiship bestelling wil plaatsen, indien je onverhoopt problemen hebt ervaren hiermee neem dan gerust op met onze klantenservice. Wij kunnen je dan helpen en samen tot een oplossing proberen te komen. Wat betreft de punten omtrent de bank met betrekking tot het betalen begrijpen wij je opmerking niet helemaal, zou je deze verder willen toelichten? Je mag ons een mail sturen naar klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl dan helpen wij je graag verder. Nog een fijne dag toegewenst.
Het gemak om een cadeaukaart te kopen en geld op te zetten. Bovendien is het gebruiken ook heel gebruiksvriendelijk.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor de 5 sterren ;-) Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Dacht dat de foto van de cadeaukaart in het lijstje bleef zitten, maar helaas valt hij omlaag .
Makkelijk besteld, eigenlijk altijd zonder problemen. En personeel is er heel blij mee.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling, Fijn om te lezen dat je het bestellen als makkelijk hebt ervaren en het personeel blij was met het cadeau :-) Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten

Goed en snel via de website bestellen

Je kunt goed en snel via de website cadeaukaarten bestellen op de gebruiksvriendelijke manier. Zeer vlotte afdoening en verzending.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je het bestellen via onze webshop als gebruiksvriendelijk, goed en snel hebt ervaren! Wij vinden het ook fijn om te lezen dat je tevreden bent over de uiteindelijke verzending. Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
makkelijker doorsturen

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag M., Bedankt voor je mooie beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met VVV Cadeaukaarten. Veel plezier met het geven of besteden van de kaart! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Makken om te bestellen, snel geleverd.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemorgen, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je het bestellen als makkelijk hebt ervaren en de bestelling snel was geleverd :-) Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Dit keer een snelle levering van mijn persoonlijk gemaakte kaart.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemorgen, Hartelijk dank voor de je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat jouw bestelling snel is geleverd van jouw persoonlijk gemaakte cadeaukaart :-) Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten

VVV cadeaukaarten

De VVV Cadeaukaart is de meest veelzijdige cadeaukaart van Nederland. Te besteden bij meer dan 18.000 winkels, webshops en belevenissen. Van mode en elektronica tot restaurants, wellness en dagjes uit...