VVV cadeaukaarten

4.386 reviews in totaal   1.274 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over het eenvoudige bestelproces en de snelle levering. De behulpzaamheid en snelle reacties van de klantenservice worden gewaardeerd, vooral bij het oplossen van problemen. Het personaliseren van kaarten wordt als een groot pluspunt gezien. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website en kaarten wordt vaak genoemd. De cadeaukaarten zijn op veel plekken te besteden en bieden flexibiliteit aan de ontvanger. De extra beveiligingsmaatregelen, zoals activeringscodes, geven klanten een veilig gevoel. Enkele klanten ervaren echter vertragingen in de levering. Soms verloopt het personaliseren van kaarten niet foutloos en missen sommige klanten bepaalde functionaliteiten op de website.

ReviewsVVV cadeaukaarten

Gegeven aan iemand die op jullie site gezien had dat hij te gebruiken was in een bepaald restaurant. Dat bleek niet zo te zijn.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat de cadeaukaart niet werd geaccepteerd bij een van onze bestedingspunten. Graag vernemen wij bij welk restaurant dit is voorgevallen, zodat wij dit verder kunnen onderzoeken. Zou je een foto van de achterkant van de cadeaukaart naar ons willen mailen? Graag ontvangen wij ook de adresgegevens van het restaurant waarom het gaat. Deze informatie mag je doorsturen naar klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Alvast bedankt voor je medewerking en een fijne dag toegewenst! ;-) Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Medewerkers echt behulpzaam toen ik de verkeerde email adres erbij had gedaan.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor de 5 sterren ;-) Fijn om te lezen dat onze collega je behulpzaam heeft kunnen helpen! Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Prima gebruikersvriendelijke site en bonnen goed breed te besteden zijn. Jammer dat je de dag niet in kan vullen waarop de bon digitaal geleverd wordt.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Je kan in het bestelproces een voorkeur voor dag van verzending invullen. In stap 2 van het bestelproces kan je bij het kopje Verzenddatum VVVV Cadeaukaart (Digitaal) een datum kiezen en ook een tijdstip van verzending. Indien je toch nog vragen voor ons hebt, laat het ons gerust weten via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Was allemaal prima in orde en vooral OP TIJ (10-06-2026) Volgende keer doe ik het weer per post.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het allemaal als prima is ervaren en de levering op tijd was ;-) Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten

Makkelijk, snel en goed doordacht.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en een goede beveiliging door middel van een authorisatie code. Ook prettig dat het authoriseren voor een bunch in een keer kan.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je het bestellen, levering, veiligheid en activatie proces van de bestelling als makkelijk en goed hebt ervaren ;-) Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
De leveringsnrlheid & service achteraf. Wel verdient het aanbeveling om bij de bevestiging en/of factuur aan te geven op welk emailadres de betreffende bon van toepassing is. Heden wordt slechts vermeld dat de bon is/wordt sfgelevetd per email en dat is lastig bij bestelling/aankoop van meerdere bonnen.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de levering en service goed is verlopen ;-) Wij vermelden mailadressen niet op de factuur of bevestiging uit veiligheid voor deze persoonlijke gegevens, deze gebruiken wij uitsluitend om te verwerken in ons systeem zodat de bestellingen goed worden uitgeleverd. Indien je vragen voor ons hebt voor of na een bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Dan controleren wij de bestelling voor je. Indien je toch nog vragen voor ons hebt, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Wij wensen je nog een mooie dag toe! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten.

Een veelzijdig kado!

Het proces is makkelijk en snel. De persoon die het ontvangt kan zelf kiezen waar het aan uitgegeven wordt.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn om te lezen dat je het proces als snel hebt ervaren ;-) Wat kunnen wij nog verbeteren om er 5 sterren van te maken? :) Laat het ons gerust weten via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Mooi en snel geregeld. Vind alleen de verzendkosten belachelijk hoog

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat het mooi en snel is geregeld ;-) De verzendkosten zijn gebaseerd op de kosten die wij hebben om de post via Post NL te laten bezorgen. Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet,
Leuk dat je zo een persoonlijk cadeau kan maken met een afbeelding. Wel jammer dat PostNL het twee dagen later leverde dan verwacht.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je de personalisatie van de bestelling als leuk hebt ervaren ;-) Jammer om te lezen dat de bestelling later dan gebruikelijk is afgeleverd. Wij zien dat met de verzendmethode brievenbus post de verzending soms langer kan duren dan gebruikelijk, met de verzendoptie track & trace worden de bestellingen in de meeste gevallen wel de volgende werkdag afgeleverd. Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
makkelijk met tekst persoonlijke tekst erbij, prima

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor de 5 sterren ;-) Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Alles was top!! Snel geleverd en goed gedaan met de beveiligingscode om de kaarten te actieveren.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles als top is ervaren ;-) Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Vlot afgehandeld. De cadeauverpakking met chocolade zag er netjes uit.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het vlot is afgehandeld en dat de geleverde cadeauverpakking inclusief de chocolade er netjes uit zag :-) Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Dat ik de kaarten per stuk kon personaliseren

Makkelijk en snel geregeld

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat het makkelijk en snel is geregeld. Wat kunnen wij nog verbeteren om er 5 sterren van te maken? :) Laat het ons gerust weten via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet,
Het was allemaal keurig verzorgd! De personalisering van de kaarten ging vrij makkelijk, maar is helaas toch niet helemaal goed gegaan. Helaas is er een witte streep aan de zijkant die ik niet (of over het hoofd) heb gezien tijdens het maken. Dat is jammer. Maar verder super!

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie review! Nog een fijne dag toegewenst!
Makkelijk maar vind de verzendkosten te goog

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor de 5 sterren ;-) De verzendkosten zijn gebaseerd op de kosten die wij maken om de bestelling via Post NL te laten versturen. Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten

Leuk product, jammer van de fysieke kaart

Het is een leuk product, maar in deze digitale tijd is het nodig hebben van een fysieke kaart wat jammer.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je de VVV Cadeaukaart als leuk product ervaart :-) Tegenwoordig hebben wij naast de VVV Cadeaukaart ook het product de VVV Cadeaukaart (Digitaal) De fysieke VVV Cadeaukaart kan je in fysieke winkels en online besteden bij onze bestedingspunten en de VVV Cadeaukaart (Digitaal) is ook in fysieke winkels en bij online bestedingspunten te besteden. Bij de VVV Cadeaukaart (Digitaal) krijg je ook een barcode zodat deze in de winkel kan worden besteed. Mocht je toch nog vragen voor ons hebben, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Wij wensen je alvast een fijn weekend toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaart.
N V
Nico v.
Makkelijk online geregeld

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Hartelijk dank voor de 5 sterren ;-) Fijn om te lezen dat het makkelijk online is geregeld! Wij wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Makkelijk, met persoonlijke tekst, prima

Betrouwbaar en gemakkelijk

De kaarten zijn gemakkelijk te bestellen en binnen een paar dagen geleverd

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn om te lezen dat je jouw cadeaukaarten makkelijk hebt kunnen bestellen en dat de bestelling is ontvangen ;-) Wat kunnen wij nog verbeteren om er 5 sterren van te maken? :) Laat het ons gerust weten via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten