VVV cadeaukaarten

4.283 reviews in totaal   1.171 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle verwerking en levering van de cadeaukaarten. Het bestelproces en de website worden als eenvoudig en duidelijk ervaren, en de klantenservice krijgt lof vanwege de professionele, vriendelijke en oplossingsgerichte benadering. Ook het personaliseren van cadeaukaarten met foto’s of eigen ontwerpen wordt gewaardeerd. Daarnaast vinden klanten het prettig dat de cadeaukaarten op veel verschillende locaties en manieren te besteden zijn, en dat er extra beveiligingsmaatregelen zijn zoals aparte verzendcodes en autorisatie. Sommige klanten ervaren echter kleine technische uitdagingen of extra kosten bij het personaliseren van de cadeaukaarten. Ook missen klanten soms overzicht na aankoop, bijvoorbeeld inzicht in naar wie kaarten zijn gestuurd of een bevestiging van de bestelling.

ReviewsVVV cadeaukaarten

De vele bedrijven waar deze kaart gebruikt kan worden. De vlotte afhandeling. Beter: ruimte voor een persoonlijk berichtje.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de ruime keuze aan bestedingsmogelijkheden van de VVV Cadeaukaart ;-) Wij nemen jouw feedback over het persoonlijke berichtje zeker mee als mogelijke verbetering voor in de toekomst. Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Ik heb erg prettig contact gehad met de klantenservice, dit omdat ik helaas een verkeerd huisnummer bij het bezorgadres had opgegeven. Prima, snel en naar volle tevredenheid opgelost!

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je het contact met onze klantenservice als prettig hebt ervaren en dat het naar tevredenheid is opgelost ;-) Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Super leuk om een foto toe te kunnen voegen, geeft een heel persoonlijk karakter.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je de personalisatie van jouw bestelling als leuk hebt ervaren ;-) Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Deze bon is overal in te wisselen: dat is echt heel goed. Met online bestellen voor digitale bon, vind ik het jammer dat je niet de mailadressen in het adresboek kunt zetten. (elk jaar opnieuw opzoeken). En bij de mails hierover en de factuur zie je alleen vvv bon maar niet naar wie die is gestuurd: dat is juist wel prettig. Dat kun je eigenlijk nergens meer zien, volgens mij.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Bedankt voor je positieve feedback!
Het ging fout door dat de bestelde kaart niet aan kwam. Jullie hebben dat prima en snel opgelost

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het probleem naar tevredenheid en snel is opgelost ;-) Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Zo gemakkelijk. Gewoon thuis bestellen en digitaal doorsturen.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je het bestellen als gemakkelijk hebt ervaren ;-) Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
De bonnen zien er mooi uit en zijn op veel plaatsen te gebruiken. Enig nadeel, er zit een einddatum aan!

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Het saldo van de VVV Cadeaukaart is de eerste 3 jaar volledig te besteden, na 3 jaar houden wij een beheersvergoeding in van 6 euro per jaar indien er op dat moment nog saldo op de cadeaukaart staat. Indien je toch nog vragen voor ons hebt, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Duidelijk besteld systeem, wat alleen van mij duidelijker aangegeven mag worden is wanneer je een cadeau kaart wel of niet moet activeren.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie beoordeling! Bij bestellingen hoger dan 60 euro worden de cadeaukaarten geblokkeerd verstuurd, in stap 3 van het bestelproces kan je een activatiemailadres invullen. Naar dit mailadres sturen wij de activatie instructie. Indien je toch nog vragen voor ons hebt, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten

Snel goed en zorgvuldige procesgang!

Snel goed en zorgvuldige pricesgang!

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het proces als snel en goed is ervaren ;-) Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten

Snel geregeld, zo in huis

snel geregeld, ook heel fijn dat er met vvv-codes een cadeaukaart gekocht kan worden

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het snel is geregeld en fijn om te horen dat je tevreden bent over de mogelijkheid om een VVV Online Cadeaucode via onze website om te wisselen naar een VVV Cadeaukaart ;-) Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Snel besteld. Makkelijke website.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
snel besteld, snel geleverd, mooi van formaat, inwisselbaar bij voldoende winkels

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het je tevreden bent over het bestelproces, levering, formaat van de VVV Cadeaukaart en de ruime keuze uit bestedingspunten van de VVV Cadeaukaart ;-) Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Snelle betrouwbare levering

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de levering als snel en betrouwbaar is ervaren ;-) Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
snelle levering

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor de 4 sterren! Fijn om te lezen dat je de levering als snel hebt ervaren. Wat kunnen wij nog verbeteren om er 5 sterren van te maken? :) Laat het ons gerust weten via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Makkelijk te gebruiken, welletjes op de datum van verloop.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Het was heel handig om te versturen, maar terugzien is lastig

Het was heel handig om te versturen. Maar om terug te zien naar wie welke bon is verzonden, dat gaat niet. Er wordt niet eens een naam getoond. Dus als je iemand bent vergeten kun je dat niet meer nagaan wie dat is geweest. Jammer.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie review! Indien je vragen hebt over een bestelling, status of inzage in gegevens kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Onze collega's helpen je dan graag verder. Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Precies op tijd volgens de gevraagde specificaties. Feestelijk!

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles precies op tijd was ;-) Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Snelle levering en keurig uitgevoerd

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de levering snel is ontvangen en keurig is uitgevoerd ;-) Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
Ik word altijd blij van een vvv-cadeaukaart, door mij vaak gebruikt voor tuinplanten

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je altijd bij bent met de VVV Cadeaukaart ;-) Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten
A R
Anneke R.
Houten

Makkelijk bestelproces

Voor mijn nicht heb ik een digitale VVV-bon besteld en even later bedankte ze mij voor de bon. Het bestelproces is heel gemakkelijk en door de toevoeging van een felicitatie ook heel persoonlijk.

Antwoord van VVV cadeaukaarten

Hartelijk dank voor je mooie review! Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten