Energy Cans NL

4.284 reviews in totaal   762 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021

energycans.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en tijdige levering van hun bestellingen. De prijzen worden als zeer scherp en voordelig ervaren. De verpakking wordt vaak als stevig, veilig en zorgvuldig omschreven, wat zorgt voor beschadigingsvrije levering. Daarnaast waarderen klanten de ruime keuze in producten. De service wordt als uitstekend ervaren, vooral als het gaat om probleemoplossing en klantvriendelijkheid. Ook geven klanten aan dat bestellingen altijd correct, volledig en zonder problemen verlopen. Enkele klanten benoemen verzendkosten of prijs als aandachtspunt. Daarnaast merken sommige klanten op dat bepaalde smaken of producten niet altijd op voorraad zijn.

ReviewsEnergy Cans NL

Duidelijke en snelle verzending, ook hartstikke goed ingepakt zodat er niks kon gebeuren met de blikken!

Prima plek voor energy

Koop al langere tijd monster hier, altijd goed verpakt, snelle bezorging en snelle afhandeling

super!

Zeer snelle levering, alles goed en stevig ingepakt, blij met de producten die ze aanbieden!
kan niet beter, goede prijzen, snelle service, alle blikjes zijn in goede toestand bij bezorging.
alles verloopt altijd zeer goed grt, willy
De bezorging was super tof! Hartstikke goed ingepakt en supersnel geleverd, kortom top!
Het is geweldig dat ik de trays zelf op kan halen. Ik bestel ze de ene dag en de volgende morgen staat alles al klaar. Geweldige service.

Jij zou hier je energy drinks standaard moeten kopen

Ik koop regelmatig hier voor mijzelf en mijn collega’s Top selectie, super snelle en goed beschermde verzending Mijn go to voor goedkope monster in tijden waar alles niet meer te betalen is Blijf zo doorgaan toppers 🫶
Quick and fast. Delivery options are poor, should be improved.

Super snelle levering

Makkelijk bestellen, super prijzen en hele snelle levering.
Top Bedrijf, uitstekende selectie, goed verpakt en snel opgestuurd.
Goede prijs ,snelle oeveringen en soms zelf dag erna al in huis. (Bestellend uit belgie)
Goeie levering en goed verpakt. Iedere keer gewoon goed
Naar mijn mening gaat alles perfect ook met de bezorging gaat alles goed !!

Altijd goede ervaringen

Meerdere keren al besteld bij energycans.nl. Bestellingen worden altijd goed en stevig verpakt en op tijd geleverd.

Maandelijkse bestelling

Bestel maandelijks. Goede service nooit problemen.
Duidelijke site, veel keus en snel en goed verzonden.

Top 😁

Top binnen 3 dagen bezorgd en prijzen zijn niet al te duur

Goed geleverd

Het is goed geleverd en de tijd dat het geleverd werdt was goed. Het kwam in de avond en dan zijn de meeste mensen wel thuis
Hele snelle levering, snel besteld. Duidelijk. Ben nu al aan het afwachten tot 1 mei zodat ik weer kan bestellen. Dit word mijn vaste Energy adres. ❤️

• energycans.nl
  • info@energycans.nl
  • Veenendaal, NLD

Energy Cans NL

Ontdek het grootste assortiment energydrink van Nederland! Rechtstreeks geïmporteerd en direct uit voorraad geleverd. Laagste prijs, goed verpakt en snel verzonden.