kwsseuren.nl- Logo - Beoordelingen

kwsseuren.nl
Beoordelingen:

20 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden727 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
ongeldig

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Van verzending tot ontvangst van de accu is het duidelijk wat er gedaan. wordt en wat de kosten zijn. In mijn geval is het Batterij Management Systeem defect , een probleem wat bij Bosch powerpack fiets accu's vaker voorkomt. De accu is doorgemeten en je krijgt een berichtje wat de status is van je accu en of je die wil laten repareren. In mijn geval is het BMS vernieuwd. Na betlaling van de kosten is de accu weer naar mij opgestuurd. In een woord ik ben superblij dat de reparatie is uitgevoerd tegen redelijke kosten en dat ik geen nieuwe accu bij de fietsenmaker heb gekocht.

de meest kritische beoordeling

15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Accu aangeboden voor revisie en daarbij voor maximale capaciteit gekozen. Dit bleek echter nauw te passen (waar ik overigens al voor had gewaarschuwd). Dit leidde tot veel heen en weer sturen en uiteindelijk zelf het probleem opgelost. Hierbij de cassette moeten openen. Aan het einde van de garantieperiode raakte de accu defect. Heeft nog veel overtuigenskracht gekost om dit onder garantie te laten repareren, aangezien ik de accu zelf had geopend (omdat KWS niet in staat bleek te handelen om mijn klacht). Ik had overigens al eerder een accu laten upgraden. Deze past met moeite, maar functioneert al enkele jaren probleemloos. Kortom, als alles goed loopt krijg je een prima product, tegen een acceptabele prijs en met aanvaardbare doorlooptijden. Als er een kink in de kabel komt, kan het frustrerend worden en wordt je aanvankelijk getrakteerd op een zeer stugge, formele houding vanuit de klantenservice.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor kwsseuren.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit op zich in orde, maar pas op voor maximale capaciteit in een krappe cassette

Accu aangeboden voor revisie en daarbij voor maximale capaciteit gekozen. Dit bleek echter nauw te passen (waar ik overigens al voor had gewaarschuwd). Dit leidde tot veel heen en weer sturen en uiteindelijk zelf het probleem opgelost. Hierbij de cassette moeten openen. Aan het einde van de garantieperiode raakte de accu defect. Heeft nog veel overtuigenskracht gekost om dit onder garantie te laten repareren, aangezien ik de accu zelf had geopend (omdat KWS niet in staat bleek te handelen om mijn klacht). Ik had overigens al eerder een accu laten upgraden. Deze past met moeite, maar functioneert al enkele jaren probleemloos. Kortom, als alles goed loopt krijg je een prima product, tegen een acceptabele prijs en met aanvaardbare doorlooptijden. Als er een kink in de kabel komt, kan het frustrerend worden en wordt je aanvankelijk getrakteerd op een zeer stugge, formele houding vanuit de klantenservice.
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Van verzending tot ontvangst van de accu is het duidelijk wat er gedaan. wordt en wat de kosten zijn. In mijn geval is het Batterij Management Systeem defect , een probleem wat bij Bosch powerpack fiets accu's vaker voorkomt. De accu is doorgemeten en je krijgt een berichtje wat de status is van je accu en of je die wil laten repareren. In mijn geval is het BMS vernieuwd. Na betlaling van de kosten is de accu weer naar mij opgestuurd. In een woord ik ben superblij dat de reparatie is uitgevoerd tegen redelijke kosten en dat ik geen nieuwe accu bij de fietsenmaker heb gekocht.
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fietsaccu controleren

Ik had een Fietsaccu om te controleren en eventueel te repareren. Ik werd gebeld en kreeg te horen dat de batterij goed is en niet gerepareerd hoeft te worden en dat ik alleen moet betalen om hem te laten controleren. Andere bedrijven zouden dat waarschijnlijk niet hebben gedaan en zouden de batterij gewoon hebben gerepareerd. Zo ziet goede klantenservice er voor mij uit. Beter dan dat wordt het niet Karl-Heinz Schön 46397 Bocholt Deutschland
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden. Soms ben je de accu wel lang kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.
Beoordeling melden
CD
Cornelis d.
Driebergen-Rijsenburg
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor ons was het een fijne ervaring,zo snel alles geregeld was perfect. Wij kunnen weer genieten op de fiets. Vriendelijke groet.
Beoordeling melden
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend geholpen, en goedkoper als verwacht , niet onnodig akku vernieuwd maar reparatie uitgevoerd , klasse
Beoordeling melden
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Accurate informatie en snelle respons op (mail)vragen👍 Dit geeft vertrouwen!
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke omschrijving wat er moet gebeuren en duidelijke afspraken
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar, doorzichtig, goede en nette uitvoering
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering snel en perfect
Beoordeling melden
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik vind het zeer goed .
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Iets sneller reageren
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima zo doorgaan
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
mijn ervaring is dat ik eigenlijk geen keus heb, of wel keuze maar beide keuzes kosten teveel. Heb mijn accu nog niet terug, dus kan nog mijn mening niet geven
Beoordeling melden
MS
Mario S.
Hünxe
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zu teuer für so ne kleine Reperatur.

Zu teuer für so ne kleine Reparatur.
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden