platinum.com/nl/

2.500 reviews in totaal   330 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over het voer; hun huisdieren, zelfs de kieskeurige eters, vinden het smakelijk. De kwaliteit van het voer wordt vaak geprezen en veel gebruikers merken duidelijke verbeteringen in de gezondheid en vacht van hun dieren. Ook de handige verpakking, het eenvoudige bestelproces en de duidelijke website worden als positief ervaren. De klantenservice wordt bovendien als vriendelijk, behulpzaam en deskundig aangemerkt. Enkele klanten melden echter vertraging bij de levering. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde verpakkingen of problemen met de sluiting.

Reviewsplatinum.com/nl/

Wat mij bijzonder aanspreekt is de uitstekende service.Alleen al hierom zou ik willen dat mijn kleine kieskeurige hondje het blijft eten. Ik heb nu voor het eerst besteld na de gratis proefzakjes te hebben ontvangen.Ik kan er dus nog weinig over zeggen alleen dat de proefzakjes in de smaak vielen en dat ze vandaag begonnen is met de binnengekomen bestelling. Ik vond de levertijd best redelijk.Als je weet dat dit iets langer kan duren dan gewoon eerder bestellen.Tot nu toe alle lof.

Antwoord van platinum.com/nl/

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de proefzakjes zo goed in de smaak vielen en dat je hondje enthousiast aan de bestelling is begonnen. We waarderen je vertrouwen en wensen jullie veel plezier met de voeding. Bedankt voor je compliment over onze service!

Gamefare op middachten de steeg

Vorige week op de Gamefare op middachten de stand van Platinum bezocht als trouwe en enthiousaste gebruiker bezocht. Uw staf daar had zo koffie kunnen gaan drinken en had ik het over genomen als ervaringsdeskundige. Heel fijn voer , kan beter zeggen maaltijd, voor mijn Schnauzer Fleur. Elke dag veel lawaai bij de vooerbak. Ze lijkt wel een stofzuiger!!! Geweldig om te zien en horen. En super gezond. Nooit klachten. Ik raad het alle hondebezitters aan. Niet de goedkoopste, wel de beste en gezien de resultaten echt top!!

Antwoord van platinum.com/nl/

Wauw, wat een compliment! Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring. Hier doen we het voor!
P V
Peter v.
Bijzonder goede website met alle relevante informatie wat betreft voer voor onze hond. Overgegaan van Orijen naar Platinum, 3 verschillende Platinum 5 kg hondenvoer gekocht. We maken eerst de oude voorraad op daarna over naar Platinum. Afwachten hoe onze hond hierop reageert. Hij krijgt hoofdzakelijk natvoer (Smuldier compleet)

Antwoord van platinum.com/nl/

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met anderen te delen. Bedankt voor de mooie foto!
Vind het vrij kort om een goed oordeel te geven,wat levering betreft is niks op aan te merken.voer is nog te vroeg om een goed te beoordelen.Deott brokjes zijn naar mijn inziens te klein zeker voor grote rassen als een rottweiler.De volwassen brokjes zouden ook best voor een pup van +/_12weken kunnen.De volwassen kan naar mijn inziens 2 x zo groot

Antwoord van platinum.com/nl/

Bedankt voor je review en voor het delen van je eerste ervaringen. Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. We begrijpen je opmerking over de grootte van de brokjes en waarderen het dat je deze feedback met ons deelt. We hopen dat de voeding je Rottweiler goed zal bevallen en zijn benieuwd naar je ervaringen zodra je deze wat langer hebt gebruikt.

blij

Mijn honden en ik zijn blij met dit voer. Ze vinden het lekker . Zelfs zo lekker dat ik het ook vaak als traktatie gebruik bij het trainen. Sinds ik dit voer gebruik eet min hond veel minder poep. Ook in mijn omgeving zijn er al verschillende honden overgestapt op dit voer. Gewoon omdat hun bazen zien hoe de honden op reageren

Antwoord van platinum.com/nl/

Goed verpakt Premium hondenvoer DHL in de avond heel prettig…

DHL in de avond heel prettig vriendelijke chauffeur. Ivm met de Pasen had mijn bestelling vertraging van een dag of 2. Na email verkeer had ik het toch binnen 2 dagen ontvangen. Misschien dat jullie een depot kunnen nemen in Nederland, scheelt denk ik in de verzendkosten of via de Dierenspeciaalzaak het verkopen. Tommie mijn Kooikerhond is er dol op.

Antwoord van platinum.com/nl/

Ontzettend bedankt voor je feedback! Vooral je opmerking over een depot geven we graag aan de betreffende afdeling door. En bedankt voor de geweldige foto van Tommie!

Terug van weggeweest

Lange tijd platinum gegeven, maar toch een jaartje overgestapt naar een ander voer ivm wat probleempjes. Gelukkig lag de oorzaak niet bij het voer dus nú inmiddels weer terug van weggeweest. Onze dames en her zijn weer helemaal blij en eten met smaak Na het eten weer heerlijk in de relaxte stand

Antwoord van platinum.com/nl/

Je hebt onze dag gemaakt met deze review! Super om te lezen dat je zo blij bent met onze producten. Veel plezier ermee! En natuurlijk bedankt voor de geweldige foto!
Mijn hond heeft ze al een jaar of 5 en vind ze nog steeds lekker. Alleen de klittenband sluiting vind ik niet fijn, de oude was beter ivm omschudden in een beker en de kruimels blijven er aan hangen

Antwoord van platinum.com/nl/

Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je je hond al 5 jaar van onze voeding geniet! Bedankt ook voor je feedback over de klittenbandsluiting. We nemen dit zeker mee in onze evaluaties.
B P
Baer P.

Al jaren dik tevreden!

We gebruiken dit al jaren en elke keer als wij overgaan van ons versvoer naar Platinum, hebben onze honden nooit maag of darmproblemen en de ontlasting altijd stevig. We zouden eerlijk gezegd niet weten wat te verbeteren.

Antwoord van platinum.com/nl/

Bedankt voor jullie mooie review en het jarenlange vertrouwen in Platinum! Geweldig om te horen dat de overstap van versvoer altijd probleemloos verloopt en dat jullie honden het zo goed doen op onze voeding. Dat is een prachtig compliment!
M M
Marcel M.

Geweldige produkten.

We gebruiken Platinum hondenbrokken en natvoer inmiddels 9 jaar tot volle tevredenheid van zowel onze honden als onszelf. Groot pluspunt: Platinum heeft inmiddels ook light en senior hondenbrokken in hun assortiment.

Antwoord van platinum.com/nl/

Het is goed voer alleen de bezorging via DHL is bijzonder slecht ik laat het thuis komen daar ik het niet kan vervoeren en ze komen gewoon niet zeggen we stonden voor de.deur nou vreemd want ik zat met gezin aan tafel dus moest ik het ophalen bij een pakketpunt

Antwoord van platinum.com/nl/

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met anderen te delen. Je kunt ook je bestelling door GLS laten leveren als het met DHL niet goed funktioneert.
T W
Teya W.

Zeer aangenaam verrast !

Platinum werd mij aanbevolen door een vriendin waar wij een Collie hebben geplaatst met maag/darmklachten. Zij voerde al lang deze brokken. Omdat wij ook regelmatig collies opnemen met deze klachten, heb ik dit voer besteld en voer het nu. En ik moet zeggen, het is heel fijn voer, wordt prima verdragen door onze probleemhonden en het ruikt heerlijk. Een groot compliment !

Antwoord van platinum.com/nl/

Dank je wel voor je positieve feedback – graag tot de volgende keer!
Ik was blij verrast dat Buddy het eet. Tot nu toe eet hij alleen gekookt vlees. De rest weigert hij. Nu krijgt hij half vlees half Platinum en zijn bak gaat schoon leeg.

Antwoord van platinum.com/nl/

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Buddy zo enthousiast is over Platinum. Geweldig dat hij zijn bak nu helemaal leeg eet, zelfs met de overstap van alleen gekookt vlees naar een combinatie met Platinum. We wensen Buddy nog veel smakelijke maaltijden toe!

Het hele totaal plaatje

Makkelijke te bestellen, snelle levering en wat mij als hondenbaasje helemaal happy maakt is dat mijn zeer moeilijke eter dit wel gewoon eet.

Antwoord van platinum.com/nl/

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! 🐾 Fijn om te horen dat alles soepel verloopt met bestellen en leveren. Het allerbelangrijkste: dat jouw moeilijke eter onze voeding wél graag eet. Daar doen we het voor!
Na een aantal merken geprobeerd te hebben, vindt onze australian labradoodle deze brokken na een half jaar nog steeds heerlijk, ik wissel af qua smaken.

Antwoord van platinum.com/nl/

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie Australian Labradoodle na een half jaar nog steeds zo enthousiast is over onze brokken. Leuk dat je afwisselt met de verschillende smaken. We wensen jullie nog heel veel smakelijke maaltijden toe!
P V
Pascale V.
Klantvriendelijke website, snelle levering en goede opvolging. En het belangrijkste de poezen lusten het graag !!

Antwoord van platinum.com/nl/

Hartelijk bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je poezen onze voeding zo lekker vinden.
Nat voer is prima, brokjes zijn aan de grote kant. Mijn hondjes zijn erg kieskeurig met eten, en het natvoer vinden ze over het algemeen wel lekker maar ik vind de brokjes voor kleine hondjes, ik heb de mini besteld, nog aan de grote kant. Ze zijn de grote van Hill's gewend. Dus ik denk wel dat ik blijf bij het natvoer maar toch ga zoeken naar een kleinere brok.

Antwoord van platinum.com/nl/

Hartelijk dank voor je feedback. Wij bieden een 100 dagen geld terug garantie op al onze producten voor de eerste 100 dagen na aankoop. Neem contact op met onze advieslijn 0800 3643663 of 0049 6721305930 of stuur een e-mail naar info@platinum.com

Onze honden vinden het heerlijk.

Onze honden vinden de brokken en het gestoomde vlees heerlijk! De bestelling wordt netjes verwerkt en vlot verzonden. Bij de volgende zending ga ik het abonnement proberen. Ben nu aan het testen hoe lang er moet zitten tussen de bestelling.

Antwoord van platinum.com/nl/

Ik raad dit voer van harte aan! Mijn dwergpinscher is er dol op en verdraagt het ook heel goed. Hij blijft er langer verzadigd van en zijn vacht is prachtig geworden. Ik ben erg tevreden over het voer. Snelle levering, kn 2 dagen had ik het packetje!

Antwoord van platinum.com/nl/

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent. Tot de volgende keer!

Uitstekend hondenvoer van topkwaliteit

Onze Weimaraner van 16,5 jaar gebruikt dit hondenvoer al 4 jaar en ik kan zeggen dat de kwaliteit werkelijk uitmuntend is. Ze heeft in haar lange leven heel wat soorten voer gehad, maar op dit voer doet ze het opvallend goed: stabiele spijsvertering, mooie vacht, goede energie en vooral- ze vindt het heerlijk. Het raakt me dat zij, als laatst overlevende van haar nestje (de zwakste en kleinste) nog steeds in zo’n waardige en comfortabele conditie is. Het geeft me rust en plezier om haar zo te zien genieten van haar maaltijden. Mijn oude dame is het levende bewijs dat kwaliteit echt verschil maakt.

Antwoord van platinum.com/nl/

We waarderen je vertrouwen – dank voor deze geweldige feedback!