Klanten zijn erg positief over de hoge kwaliteit en het mooie materiaal van de producten. Ze prijzen daarnaast het stijlvolle en praktische ontwerp. Veel klanten waarderen de snelle verzending en zijn te spreken over de behulpzame en snelle klantenservice. Ook wordt het retourproces soms als eenvoudig ervaren, en zijn er tevreden klanten over de pasvorm van de producten. Tegelijkertijd zijn er klachten over onderdelen van mindere kwaliteit en maten die niet altijd overeenkomen met de verwachting. Sommige klanten ervaren vertragingen bij de levering en vinden het retourproces traag of krijgen hun geld niet terug. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over gebrekkige communicatie vanuit de klantenservice.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsstaey.nl
De producten zijn zo mooi ❤️
riemen, manden echt mooie kwaliteit. Zelf harnas is geschikt voor mijn koningspoedel..gezien haar bouw heb ik nooit een goede kunnen vinden. De snoepjes rennen ze voor en de botjes zijn een traktatie voor de honden en een goed gevoel voor mij om te geven. Heb nu een aantal keren besteld en ook de levering is keurig op tijd. Misschien klinkt dit te positief voor een review maar ik heb er geen andere woorden voor 😊
Aanrader!
Ik had in mijn eerste bestelling een item dubbel besteld, maar kon de bestelling in z’n geheel heel gemakkelijk annuleren. En kreeg snel mijn geld terug. De nieuwe bestelling had ik heel snel in huis. Prachtig hondentuig met riem en zakjeshouder. Mooie kleur en mooie kwaliteit. Een aanrader om hier te bestellen.
Kwalitatief harnas
Het ontwerp is prachtig! Ook de bevestiging voor de leiband bovenaan en vooraan aan het harnas is heel praktisch. Goed dat we het ook kunnen vergroten en verkleinen van maat. De stof en bevestiging voelen heel kwalitatief aan. Danté is erg blij mee! 😊
Mooi en goede honden spullen
en de gratis snacks vind Benji ook heel lekker
wel is er een retour aangemaakt om te ruilen voor een kleinere maat
dit duurt al even!!UPS
Geweldige customer service
Ik hef een tuigje besteld vlak voor de dag dat er korting gegeven werd. Na een mail naar start kreeg ik alsnog 25% korting. Top geregeld
De kwaliteit van de mand en het tuigje is uitstekend en staat bovendien prachtig in het interieur 🥰. De honden en katten maken er dankbaar gebruik van😁
Ik ben super tevreden over het harnas. Ik heb er al een paar getest maar Fientje kreeg er snel irritatie van onder haar okseltjes. Bij dit harnas had ze dit niet.
Adjustments
Het staey patch logo zit door de nek adjustments heen, waardoor je hem niet groot genoeg kan zetten voor iets wat volgens de maattabel wel zou moeten passen. Dit is jammer aangezien we hem op de groei hadden gekocht. En een maat groter kopen zou de buik dan weer veelste groot zijn.
Antwoord van staey.nl
Hallo,
Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring met de pasvorm.
Het spijt ons zeer om dat te horen. Het klinkt als een ongelukkige ontwerpuitdaging met de nekaanpassing en het logo, waardoor het moeilijk is om de juiste maat te vinden, vooral als je hem hebt gekocht voor een opgroeiende puppy/hond. Dit is super waardevolle feedback voor ons en we zullen het zeker doorgeven aan ons productteam, zodat we kunnen kijken hoe het ontwerp kan worden geoptimaliseerd.
Als u verdere hulp wilt, of als u wilt horen over de mogelijkheden voor een mogelijke retournering of conversie, kunt u ons schrijven met uw bestelnummer.
Hele mooie spullen! Kwaliteit is goed en de stoffen prachtig! Daar kun je mee voor de dag komen!
Fijne webshop , goede communicatie. Ga zeker vaker bestellen voor mijn hondje Lio
Kwaliteit en stijlvol
Een hele snelle en persoonlijke levering met een leuk kaartje erbij. Het tuig is echt heel mooi qua design. Heel stijlvol en ook stevig en van goede kwaliteit!
Zeer tevreden wat betreft de look en mooi stevig materiaal .
Mooi harnas. Past goed. Bestelling was snel binnen
Het mandje viel een klein beetje kleiner uit dan verwacht, Small voor een kaninchenteckel zou normaal moeten passen. Hij kan niet echt languit liggen.
de producten zijn erg mooi
Hoogwaardige kwaliteit
Geweldige high-end producten en fijne klantenservice! Ik ga hier vaker bestellen.
Heel kwalitatief harnass past mooi!
Mooi tuigje zit perfect, prima levering aanrader !!