staey.nl

staey.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de producten, waarbij materialen en afwerking als stevig, mooi en duurzaam worden ervaren. Het design wordt veel geprezen om zijn stijlvolle uitstraling en praktische details. Ook de snelle levering en het comfortabele zitgemak voor huisdieren worden vaak positief benoemd. Daarnaast waarderen veel klanten de snelle en duidelijke communicatie van de klantenservice. Sommige klanten ervaren echter problemen met de pasvorm van de producten, zoals maten of afstelling. Daarnaast zijn er enkele klachten over vertragingen of problemen bij de bezorging. Ook wordt genoemd dat de klantenservice soms onbereikbaar is of standaardantwoorden geeft. Ten slotte geven enkele personen aan dat er kleine ongemakken zijn voor hun huisdieren.

Reviewsstaey.nl

Prachtig tuigje, maar extra zichtbaarheid zou fijn zijn

Heel blij met het Numa hondentuig van Staey! Mijn teckel ziet er echt prachtig uit wanneer hij het draagt. Het tuigje staat supermooi, voelt comfortabel aan en de pasvorm is fijn. Ook het design is echt een pluspunt: stijlvol én praktisch. Een klein minpuntje vind ik wel dat er, voor zover ik kan zien, geen reflecterende of fluorescerende details aan het tuig zitten. Zeker tijdens avondwandelingen zou extra zichtbaarheid in het donker een mooie en vooral veilige toevoeging zijn. Verder ben ik er heel tevreden over! 🐾❤️
De producten zijn zo mooi ❤️ riemen, manden echt mooie kwaliteit. Zelf harnas is geschikt voor mijn koningspoedel..gezien haar bouw heb ik nooit een goede kunnen vinden. De snoepjes rennen ze voor en de botjes zijn een traktatie voor de honden en een goed gevoel voor mij om te geven. Heb nu een aantal keren besteld en ook de levering is keurig op tijd. Misschien klinkt dit te positief voor een review maar ik heb er geen andere woorden voor 😊

Aanrader!

Ik had in mijn eerste bestelling een item dubbel besteld, maar kon de bestelling in z’n geheel heel gemakkelijk annuleren. En kreeg snel mijn geld terug. De nieuwe bestelling had ik heel snel in huis. Prachtig hondentuig met riem en zakjeshouder. Mooie kleur en mooie kwaliteit. Een aanrader om hier te bestellen.

Goed stevig en mooi uiterlijk, maar ....

Goed stevig en mooi uiterlijk. Goede pasmaat, alleen die ring voorop de borst werkt niet bij dwergteckels. Ze struikelen steeds over de riem en het harnas schuift dan met de borstring naar boven en wringen de teckels (heb er 2) zich met één pootje uit het harnas. Hebben we de riem aan de rugring vast gaat het wèl goed en vinden de teckels het ook een fijn harnas. Dus dat verhaal dat gebruik van de borstring beter is, is erg overtrokken.
Het is een fijn zacht tuig. Alleen de voorsluiting is lastig door het elastiek wat erover heen moet om het goed aan te laten sluiten… jammer, als ik dat eerder had geweten had ik voor een makkelijker teckel tuig gegaan. Verder is het materiaal heel fijn.
Fijne webshop met mooie spullen voor de hond in mijn geval. Heb 2 nieuwe tuigen gekocht en ze waren erg vlug geleverd. Tuigen zien er mooi uit maar voor ons ging het voornamelijk omdat hij niet over het hoofd aan hoeft maar op 3 punten open kan.
Echt een geweldig tuigje. Heel stevig en handig omdat je ook een neksluiting hebt die je kan openen. Dan kan hij beter om. Ik voel me nu veel veiliger als ik ga wandelen. Dan weet ik zeker dat max zn tuigje niet af gaat .
Mooi stevig tuigje......Mooi stevig tuigje. Ik moest wel even kijken hoe hij gedragen moet worden. Misschien kunnen jullie er een plaatje bij doen. Aan de andere kan zit ook een haakje voor de riem. vandaar....
We hebben het groene tuigje Numa besteld. Erg mooie kleur, oogt comfortabel en toch stevig. Vooral het feit dat zijn koppie er niet door hoeft spreekt Murphy erg aan.
Had een tuigje besteld maar net te klein Kon hem kosteloos omruilen en de grotere is nu onderweg . Goede communicatie , snelle reactie op mail
Het tuig voelt zeer stevig aan. En ook de kleur is erg mooi. Heel blij mee. Nu krijg ik de riem nog binnen.

Kwalitatief harnas

Het ontwerp is prachtig! Ook de bevestiging voor de leiband bovenaan en vooraan aan het harnas is heel praktisch. Goed dat we het ook kunnen vergroten en verkleinen van maat. De stof en bevestiging voelen heel kwalitatief aan. Danté is erg blij mee! 😊
Goede kwaliteit van materiaal, ik had een maatje te groot besteld maar ik heb dit makkelijk kunnen omruilen.
C K
Corrie K.

Tuigje voor mijn teckel is fantastisch

De service, en de korting die ik alsnog kreeg. Het tuigje voor mijn teckel is fantastisch

Aanrader het Numa Tuig voor teckels

Heel fijn tuig voor onze teckels, ook omdat ze iets langer op de rug zijn, goed zitten.
Max is erg blij met zijn tuigje. Makkelijk aan doen en de riem ligt fijn in de hand.
Mooi en goede honden spullen en de gratis snacks vind Benji ook heel lekker wel is er een retour aangemaakt om te ruilen voor een kleinere maat dit duurt al even!!UPS

Geweldige customer service

Ik hef een tuigje besteld vlak voor de dag dat er korting gegeven werd. Na een mail naar start kreeg ik alsnog 25% korting. Top geregeld
De kwaliteit van de mand en het tuigje is uitstekend en staat bovendien prachtig in het interieur 🥰. De honden en katten maken er dankbaar gebruik van😁
Duidelijke communicatie inzake verzending, goede kwaliteit tuigje.

Staey is een Scandinavisch premium merk voor hondenaccessoires – ontworpen voor honden die in stijl en comfort leven. Onze collecties combineren doordacht design met hoogwaardige materialen, zodat elk...