Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

749 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.573 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prenatal heeft een groot assortiment en zeer behulpzame medewerkers. Een verbeterpunt zou zijn wanneer je iets online besteld dit indien nodig dit kosteloos kan worden teruggestuurd. Tevens zou het prettig zijn om zelf contact op te kunnen nemen met de winkel waar ik naartoe zou willen. En wanneer je dan met een vraag het algemene nummer belt hebben de medewerkers geen productinformatie, dit ervaar ik als zeer vervelend

de meest kritische beoordeling

10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klante service kan echt op de schop Als je klacht heb zou je geholpen moeten worden ! Maar plaats van een fout van Julie Julie verzenden vekeerd pakketje op dan is netjes dat Julie hem weer terug nemen en dan weer genen toe sturen wat er daadwerkelijk besteld was ! Dat heet service Nee ik moest paket zelf weg brengen of even door buuren laten doen ! Aangegeven dat ik dat niet kon Nou dan konden het met uitzondering laten ophalen halllooo Julie willen toch paket terug ! Dus eigenlijk is het meer oplossing voor Julie Of ik moest hem zelf terug brengen na de winkel en dan kreeg ik 20 euro korting! Sorry maar nogmaals dat zijn geen oplossing Oplossing is opnieuw bestelen en korting op geven Of gewoon op nieuw bestelen voor de klant Ik heb heel baby kamers af genomen Meer dan 2300 euro wel gespendeerd Dan word je op handen gedragen maar waneer je voor buggie komt dan hoeft geen moeite in gestoken worden Mijn vriendinnen zijn zwanger heb sterk afgeraden bij Julie te komen en gaan dus nu na baby park Mijn zien Julie niet meer ! En ik hoef absoluut geen antwoord van Julie terug met we zien dat al opgelost is en je voor ophalen ben gegaan JAAAA OM DAT GEEN ANDER KEUZE HAD EN DAT DING TERUG MOEST NA JULIE WANT IK WOU ME BUGGIE ! niemand die mee denk met jou situatie En hier laat ik het bij
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(124)
(50)
Resetten
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De meeste artikelen waren op voorraad op enkele na. Wat ik wel vervelend vind, is dat je geen mail of iets ontvangt dat de zending bij de winkel ligt. Alleen een mail dat die over 2 dagen afgeleverd wordt, helaas gaat dat vaak fout. En een mail van bevestiging dat het pakket opgehaald kan worden zou fijn zijn.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kwam keurig op tijd.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Leuke collectie v de babys ,mooie prijsjes
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
3 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
GV
Gerda V.
Nieuwegein
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
20 mei 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer teleurstellend

Een muzikale puzzel en een poloshirt besteld en in de winkel laten bezorgen. Heeft 10 dagen geduurd terwijl de puzzel gewoon in de winkel ligt! Moest op kraamvisite dus de puzzel maar in de winkel gekocht. Kreeg 10 dagen later bericht dat de puzzel afgehaald kon worden en dat het poloshirt niet leverbaar! Hier koop ik nooit meer…
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
20 mei 2024
Helaas bieden wij geen optie om online artikelen vanuit de winkel te bestellen en op te halen, wanneer je een bestelling plaatst op onze website wordt deze binnen uiterlijk 8 werkdagen naar de winkel verstuurd, afhankelijk van wanneer de winkel opnieuw bevoorraad wordt. Jammer om te lezen dat je dit als niet goed hebt ervaren. Jammer! Hopelijk kunnen we je in een vervolg beter helpen. Liefs Prenatal
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de klantenservice van de Prénatal echt ondermaats.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
12 dagen geleden
Fijn dat je de moeite hebt genomen om de review in te vullen, dit stellen wij op prijs. Wanneer wij je nog ergens mee kunnen helpen kan je ons contactformulier invullen, je mag hier in je ordernummer en e-mail adres plaatsen zodat wij je de juiste service kunnen bieden. Via de volgende link kan je het contactformulier invullen https://www.prenatal.nl/contact-c22.html Groetjes Prenatal.
MP
Marijke P.
Wolphaartsdijk
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering! Wij hadden een tripp trapp stoel besteld met gratis babyset. Helaas zat deze niet bij de levering van de stoel . Na contact met de klantenservice bleek dat we die er zelf bij moesten bestellen. Ik had echter op de site gezien dat hij automatisch in de winkelwagen werd toegevoegd. Dit zorgde voor enig ongemak. Gelukkig is alles alsnog goed geregeld en is de babyset ook geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 apr 2024
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van de baby pyamas. Cadeaubonnen werden later geleverd. Maar er werd geen melding verstuurd dat ze onderweg waren. Klantenservice contact heel correct en netjes, maar geen terugkoppeling via mail zoals afgesproken. Uiteindelijk is alles geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 mei 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tijdens de mega mazzel aanbiedingen heb ik flink wat kleding kunnen scoren voor een leuk prijsje. Over het algemeen al fan van de prenatal maar met dit soort korting nog net even wat meer haha! Kleding kwam na 5 dagen ondanks de drukte dus dat was vrij snel!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 apr 2024
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi op tijd. Alleen werd het bezorgd in een mega grote doos.10x zo groot als de bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 mei 2024
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, wij zullen ook even navraag doen bij het distributiecentrum waarom er voor zo'n grote doos is gekozen. Bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg leuke winkel, haal steeds veel te veel. Vind de prijzen af en toe wel aan de hoge kant.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
2 mei 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal