Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

709 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.332 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

7 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belofte was levering in 5-6 dagen. Na twee dagen kreeg ik berichtje dat mijn bestelling klaar stond voor verzending. Na twee weken ben ik gaan bellen omdat track and tracé niets kon vinden. Wachttijd meer dan een half uur. Mail gestuurd. Antwoord: u krijgt binnen drie werkdagen antwoord. Nog eens gebeld. Mijn pakket blijkt gewoon bij het afhaalpunt bezorgd en omdat het niet afgehaald werd weer geretourneerd te zijn. Dat er geen berichten daarover verstuurd zijn als s onverklaarbaar. Op mijn vraag of het pakket weer naar mij kan worden opgestuurd is het antwoord ontkennend. Dat kan niet. Ik krijg mijn geld terug. Bij de afrekening daarvan blijkt dat er een bedrag wordt afgeschreven voor de retourkaarten. Dit huig ik toe voor gevallen waarbij mensen zaken bestellen en terugsturen. Ik vind het in dit geval niet terecht. Ik zit maar te wachten op mijn autostoeltje wat niet komt. Ik probeer te achterhalen waar het is, wat niet lukt. Jullie sturen geen bericht van verzending of aflevering en de track and tracé werkt niet. Alles bij elkaar een dikke onvoldoende
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(121)
(49)
Resetten
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Retourkosten betaald ondanks belofte dit niet te hoeven door fout Prenatal

4 kinderpyjama’s besteld waarvan op de website staat vermeld dat deze van 100% katoen zijn gemaakt. Bij ontvangst staat er in het waslabel dat de pyjama’s gemaakt zijn van 80% katoen en 20% polyester. Ik heb de retourkosten betaald vanwege milieuoverwegingen ondanks belofte van prenatal dit niet te hoeven. Het beste voor het milieu is dat prenatal de juiste informatie op de website plaatst!
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website&makkelijk bestellen met leuke producten ! De app crasht helaas af en toe waardoor je niet bij je winkelmand kunt komen en dan moet je naar de website of een dag wachten, vandaar 1 ster minder
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kapot product ontvangen, maar wel fijne service.

Tot tweemaal toe kapot product ontvangen. Inmiddels gesproken met de klantenservice en een passende oplossing gevonden. Verder altijd tevreden met de producten en kwaliteit van Prenatal.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Blij te horen dat we er samen uit zijn gekomen. Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service in de winkel. Alleen onduidelijk wanneer je het pakket opgehaald kon worden. Geen mail ontvangen dat die op locatie was.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
11 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webwinkel

Overzichtelijke site, bestelling snel binnen. Enige minpuntje zijn de verzendkosten wanneer je iets wilt retourneren
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product prima en goed aangekomen. Levertijd was vrij lang en geen communicatie over levering oid.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat je goederen niet gratis terug kunt sturen.ik heb nu twee keer verzendkosten betaald
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
11 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Aardig personeel en mooie producten maar verzending ging zo traag als dikke ontlasting
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gelukkig was het niet kapot omdat de doos open was, het was niet goed dicht getaped
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke verkoopster, de tijd tussen bestelling en ophaalmoment kan sneller
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte verzending,
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MW
Maria W.
Tolkamer
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MW
Maria W.
Tolkamer
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden