Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

709 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.332 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

7 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belofte was levering in 5-6 dagen. Na twee dagen kreeg ik berichtje dat mijn bestelling klaar stond voor verzending. Na twee weken ben ik gaan bellen omdat track and tracé niets kon vinden. Wachttijd meer dan een half uur. Mail gestuurd. Antwoord: u krijgt binnen drie werkdagen antwoord. Nog eens gebeld. Mijn pakket blijkt gewoon bij het afhaalpunt bezorgd en omdat het niet afgehaald werd weer geretourneerd te zijn. Dat er geen berichten daarover verstuurd zijn als s onverklaarbaar. Op mijn vraag of het pakket weer naar mij kan worden opgestuurd is het antwoord ontkennend. Dat kan niet. Ik krijg mijn geld terug. Bij de afrekening daarvan blijkt dat er een bedrag wordt afgeschreven voor de retourkaarten. Dit huig ik toe voor gevallen waarbij mensen zaken bestellen en terugsturen. Ik vind het in dit geval niet terecht. Ik zit maar te wachten op mijn autostoeltje wat niet komt. Ik probeer te achterhalen waar het is, wat niet lukt. Jullie sturen geen bericht van verzending of aflevering en de track and tracé werkt niet. Alles bij elkaar een dikke onvoldoende
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(121)
(49)
Resetten
20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Romper met foutief labeltje mijn eerste kerst!

Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
21 apr 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling heb ik opgehaald in de winkel. Het duurde iets langer dan ik verwachtte, ik vond de mail iets onduidelijk. Bij telefonische navraag was het mij duidelijk. Netjes verpakt, leuke muur accessoires, net als op de site afgebeelde kleuren.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
28 jul 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prénatal.
19 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijn winkelen voor de kleine

Mijn ervaring is dat het merk van Prenatal zelf groot uitvalt. En de winkel is niet telefonisch bereikbaar, erg jammer. En het retourneren is niet erg klantvriendelijk omdat als je geen portokosten wil betalen je naar de winkel terug moet.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
21 apr 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden!

Jammer dat ze niet meer in de buurt zitten. Daardoor online moeten bestellen, dat ging prima. Echter duurde de verzending iets langer dan verwacht. Ik kreeg hier overigens wel netjes bericht van. Ik zeer blij met de artikelen!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 sep 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden met mijn aankoop en de service. Verbeterpunt: Gratis retourneren zou fijn zijn aangezien bijna alle winkels gesloten zijn. Er is geen enkele winkel in de buurt.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 sep 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prénatal.
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat de winkel 5 mei 5 uur dicht was terwijl op de site stond dat hij tot half 6 open was. Zo konden we geen kadootje kopen wat we s avonds nodig hadden.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
17 mei 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prénatal.
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Al bij aantal bezoeken gehad dat bepaalde maat uitverkocht was

Al bij aantal bezoeken gehad dat bepaalde maten uitverkocht waren. Steeds maat 50 en 56. Wordt dan wel zonder verzendkosten per post gestuurd, binnen 1 dag.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 sep 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prénatal.
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De pruducten en kleertjes zijn altijd zoals verwacht voor een mooi prijs kwaliteit verhouding De levertijd echter vrij lang de laatste keren met bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 okt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kledij is van goede kwaliteit en komt overeen met de online foto's. Een minpunt is alle verpakking en kapstokken die je erbij krijgt.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
20 jul 2023
Wij vinden het fijn dat je je mening met ons deelt, bedankt daarvoor en ook veel dank voor het invullen van review en het geven van 4 sterren. Wij wensen je veel plezier met je aankopen. Liefs, Prénatal
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hulp stuk borstkolf

Ik vond het jammer dat ik niet kon slagen in de winkel. Waardoor ik een paar dagen moest wachten voor het binnen kwam.
Beoordeling melden
MW
Marja W.
Dokkum
13 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering. Mooie inklapbare box alleen jammer dat ze met een pen op het product gekrast hebben.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 apr 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit. Mijn kleinzoon Guus van 2 jaar ziet eruit als een prinsje!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 okt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
20 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het had leuk geweest als het artikel als een kadootje werd ingepakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
21 mrt 2023
Wij vinden het fijn dat je je mening met ons deelt, bedankt daarvoor. Wij wensen je veel plezier met je aankopen. Liefs, Prénatal
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product is super, alleen jammer dat zending altijd bijna week duurt
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 jun 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
ME
MH E.
Amsterdam
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet alles werd geleverd, maar wel geld teruggekregen. Verder oké
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 okt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke mode voor baby, dreumes en peuter tegen betaalbare prijzen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
25 sep 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het verzenden mag iets sneller ☺️ Voor de rest zeker tevreden 😊
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 okt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
27 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig baby kleren. Sneller leveren zal heel prettig zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
28 aug 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestel proces, makkelijk op te halen in de winkel.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
20 jul 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prenatal
28 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer, dat ik een week op mijn bestelling moest wachten.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
1 apr 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.