Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

709 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.332 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

7 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belofte was levering in 5-6 dagen. Na twee dagen kreeg ik berichtje dat mijn bestelling klaar stond voor verzending. Na twee weken ben ik gaan bellen omdat track and tracé niets kon vinden. Wachttijd meer dan een half uur. Mail gestuurd. Antwoord: u krijgt binnen drie werkdagen antwoord. Nog eens gebeld. Mijn pakket blijkt gewoon bij het afhaalpunt bezorgd en omdat het niet afgehaald werd weer geretourneerd te zijn. Dat er geen berichten daarover verstuurd zijn als s onverklaarbaar. Op mijn vraag of het pakket weer naar mij kan worden opgestuurd is het antwoord ontkennend. Dat kan niet. Ik krijg mijn geld terug. Bij de afrekening daarvan blijkt dat er een bedrag wordt afgeschreven voor de retourkaarten. Dit huig ik toe voor gevallen waarbij mensen zaken bestellen en terugsturen. Ik vind het in dit geval niet terecht. Ik zit maar te wachten op mijn autostoeltje wat niet komt. Ik probeer te achterhalen waar het is, wat niet lukt. Jullie sturen geen bericht van verzending of aflevering en de track and tracé werkt niet. Alles bij elkaar een dikke onvoldoende
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(121)
(49)
Resetten
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goeie service Bestelling komen altijd optijd aan
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
24 mei 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben leuke goed geprijsde eigen merk producten
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
29 jun 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
16 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Exactly what we ordered and arrived safely on time.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
21 mrt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
15 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product: Gewoon leuke puzzel, niet te fancy.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
17 mei 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beviel prima, geen verbetering Snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
31 mei 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site met een goed assortiment.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
26 mei 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie snelle levering, netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
16 okt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Breed assortiment en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 aug 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prénatal.
18 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering leuke aanbieding
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 apr 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
HV
Henk V.
Klazienaveen
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering kan wel wat sneller,
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 sep 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prénatal.
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niets, prima zo! Betrouwbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
24 mei 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitijd kleur en pasvorm
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 sep 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het ophalen in de winkel
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
20 jul 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prenatal
24 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service/ kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
25 apr 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen vernemen wij dat graag! Groetjes Prénatal.
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nette snelle bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
5 okt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was snel
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
23 okt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 mei 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal.
MD
M.B. d.
Vijfhuizen
15 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
de royale keuze
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
21 mrt 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
MG
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
9 aug 2023
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Groetjes Prénatal.
18 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima gegaan
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 apr 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 4 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal