Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

703 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.438 beoordelingen in totaal  

4,33
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klante service kan echt op de schop Als je klacht heb zou je geholpen moeten worden ! Maar plaats van een fout van Julie Julie verzenden vekeerd pakketje op dan is netjes dat Julie hem weer terug nemen en dan weer genen toe sturen wat er daadwerkelijk besteld was ! Dat heet service Nee ik moest paket zelf weg brengen of even door buuren laten doen ! Aangegeven dat ik dat niet kon Nou dan konden het met uitzondering laten ophalen halllooo Julie willen toch paket terug ! Dus eigenlijk is het meer oplossing voor Julie Of ik moest hem zelf terug brengen na de winkel en dan kreeg ik 20 euro korting! Sorry maar nogmaals dat zijn geen oplossing Oplossing is opnieuw bestelen en korting op geven Of gewoon op nieuw bestelen voor de klant Ik heb heel baby kamers af genomen Meer dan 2300 euro wel gespendeerd Dan word je op handen gedragen maar waneer je voor buggie komt dan hoeft geen moeite in gestoken worden Mijn vriendinnen zijn zwanger heb sterk afgeraden bij Julie te komen en gaan dus nu na baby park Mijn zien Julie niet meer ! En ik hoef absoluut geen antwoord van Julie terug met we zien dat al opgelost is en je voor ophalen ben gegaan JAAAA OM DAT GEEN ANDER KEUZE HAD EN DAT DING TERUG MOEST NA JULIE WANT IK WOU ME BUGGIE ! niemand die mee denk met jou situatie En hier laat ik het bij
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(473)
(33)
Resetten
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De site is erg duidelijk. Ik vind alleen als je kiest voor ophalen in de winkel dat het heel lang duurt voordat je het artikel kan ophalen. Langer dan een week
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
AV
Anita v.
Soesterberg
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Retour gegeven

Vriendelijk personeel, de retourafhandeling ging makkelijk, daarna heerlijk verder gewinkeld.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd, wat heel fijn is als je snel een kraam kado in huis wil hebben!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
2 apr 2024
Fijn dat je tevreden bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen, Groetjes Prénatal
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dit is in de winkel voor ons besteld. Super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
MB
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top shop.

Het makkelijk bestellen online en de snelle levering is mij goed bevallen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
26 mrt 2024
Fijn dat je tevreden bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen, Groetjes Prénatal
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was gelijk de dag erna bezorgd! Supersnelle bezorging!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles was netjes ingepakt en netjes bezorgd op doorgegeven tijd.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levring zoals aangegeven bij bestelling, goed verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
25 mrt 2024
Fijn dat je tevreden bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen, Groetjes Prénatal
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit-prijs verhouden pictu overeen…

Kwaliteit-prijs verhouden picture overeen met werkelijkheid.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
6 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
DV
Diana V.
Zevenbergen
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top fiets en super snelle levering ! Helemaal blij mee !!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
2 apr 2024
Fijn dat je tevreden bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen, Groetjes Prénatal
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne winkel, kundige hulp en producten van kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk online bestellen. Op tijd bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
4 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klant vriendelijke, netjes en kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
3 uur geleden
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne winkel, veel keus voor n goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en precies als beschreven
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Wij wensen je er dan ook ontzettend veel plezier mee. Liefs, Prénatal
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

prima info over het product en levering

prima info over het product en levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
3 uur geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging goed , hoe het moet lopen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed product
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
25 mrt 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen, Groetjes Prénatal
JH
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
3 uur geleden
Wij vinden het fijn om te zien dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne kwaliteit van produkt
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 dagen geleden
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prénatal.