Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

709 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.332 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

7 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belofte was levering in 5-6 dagen. Na twee dagen kreeg ik berichtje dat mijn bestelling klaar stond voor verzending. Na twee weken ben ik gaan bellen omdat track and tracé niets kon vinden. Wachttijd meer dan een half uur. Mail gestuurd. Antwoord: u krijgt binnen drie werkdagen antwoord. Nog eens gebeld. Mijn pakket blijkt gewoon bij het afhaalpunt bezorgd en omdat het niet afgehaald werd weer geretourneerd te zijn. Dat er geen berichten daarover verstuurd zijn als s onverklaarbaar. Op mijn vraag of het pakket weer naar mij kan worden opgestuurd is het antwoord ontkennend. Dat kan niet. Ik krijg mijn geld terug. Bij de afrekening daarvan blijkt dat er een bedrag wordt afgeschreven voor de retourkaarten. Dit huig ik toe voor gevallen waarbij mensen zaken bestellen en terugsturen. Ik vind het in dit geval niet terecht. Ik zit maar te wachten op mijn autostoeltje wat niet komt. Ik probeer te achterhalen waar het is, wat niet lukt. Jullie sturen geen bericht van verzending of aflevering en de track and tracé werkt niet. Alles bij elkaar een dikke onvoldoende
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(479)
(38)
Resetten
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Online bestellen ging soepel, direct een bevestiging vd bestelling per e-mail ontvangen. Maar daarna duurde het lang ongeveer 1,5 week, ik kreeg maar geen e-mail om de bestelling op te halen. Op een gegeven moment vóór het weekend gebeld (vrijdag) met de klantenservice, dame zei: de bestelling ligt al klaar in de winkel, dus ik kon het in het weekend al ophalen volgens haar(nogsteeds geen ophaal bericht/e-mail. gekregen). Ik was helaas niet in de gelegenheid om het zaterdag/weekend op te halen. Op maandag 8 Jan. '23. kreeg ik een e-mail met de mededeling dat ik de bestelling OVER 2 WERKDAGEN kon ophalen in de winkel. Dus de dame vd klantenservice gaf mij verkeerde informatie, de bestelling lag nog hélemaal niet klaar in de winkel!!! Daarom maar 3 sterren, dit had zekerrrrr beter gekund!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vreselijk ‘geïnteresseerd’ personeel. Not! “Kadootje, zullen we het voor u inpakken”? Vergeet het maar. Heel veel werk aan de winkel. Had net zo goed het pakketje thuis kunnen laten bezorgen. Minder ergernis.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
15 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Wij zouden graag in contact met je komen omtrent je winkelervaring, zou je ons contactformulier willen invullen? https://www.prenatal.nl/contact-c22.html Alvast veel dank! Liefs, Prenatal
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering De borstkolf is snel verzonden. Het product is als omschreven. Ik vond het fijn dat je op de site de handleiding ook kunt nalezen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 jan 2024
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spullen De verkoopsters weten goed wat er te koop is en kunnen de producten goed uitleggen. De verkoopsters zijn erg geduldig.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
29 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beter kan eigenlijk niet .zulk aardig personeel in de winkel in Hoorn Liepen met mij mee om pakket in de auto te zetten .
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel hier vaker en hoef eigenlijk nooit iets terug te sturen. Leuke kleding, en goede prijs/kwaliteitverhouding.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
15 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bericht voorraad geven…

Op website de klant mogelijkheid geven om een seintje te krijgen als producten weer op voorraad zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
1 feb 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik zal willen dat er geen verzendkosten zijn of na een bepaalde bedrag niet zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 jan 2024
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, heb mooi product dat ook nog eens goed werkt.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
29 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
HH
Hennie H.
Maastricht
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit is goed en een snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 jan 2024
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar en levert volgens afspraak.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service!
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
19 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes, Prenatal
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima bedje leuke kleur
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
22 jan 2024
Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Groetjes Prenatal
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 feb 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 feb 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 feb 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal