Prenatal.nl- Logo - Beoordelingen

Prenatal.nl
Beoordelingen:

709 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.332 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Prenatal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Online bestelling duurde een paar dagen voordat het bezorgd werd. Geen probleem. Een baby Rompertje van nijntje had een labeltje aan de zijkant waarop met rode letters stond: mijn eerste kerst. Is een cadeautje voor de zomer dus naar Prenatal in Zaandam gegaan om het te ruilen. Dat was geen probleem, verkoopster verbaasde zich er ook over. De opdruk was overigens hetzelfde, niets dat wees op een kerstnijntje! Toen bleek in de winkel 2 dezelfde rompers te hangen, maar ook rompers met het juiste labeltje gelukkig. Dus die kreeg ik mee. Het zal een foutje zijn geweest tijdens de fabricage....

de meest kritische beoordeling

7 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Belofte was levering in 5-6 dagen. Na twee dagen kreeg ik berichtje dat mijn bestelling klaar stond voor verzending. Na twee weken ben ik gaan bellen omdat track and tracé niets kon vinden. Wachttijd meer dan een half uur. Mail gestuurd. Antwoord: u krijgt binnen drie werkdagen antwoord. Nog eens gebeld. Mijn pakket blijkt gewoon bij het afhaalpunt bezorgd en omdat het niet afgehaald werd weer geretourneerd te zijn. Dat er geen berichten daarover verstuurd zijn als s onverklaarbaar. Op mijn vraag of het pakket weer naar mij kan worden opgestuurd is het antwoord ontkennend. Dat kan niet. Ik krijg mijn geld terug. Bij de afrekening daarvan blijkt dat er een bedrag wordt afgeschreven voor de retourkaarten. Dit huig ik toe voor gevallen waarbij mensen zaken bestellen en terugsturen. Ik vind het in dit geval niet terecht. Ik zit maar te wachten op mijn autostoeltje wat niet komt. Ik probeer te achterhalen waar het is, wat niet lukt. Jullie sturen geen bericht van verzending of aflevering en de track and tracé werkt niet. Alles bij elkaar een dikke onvoldoende
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Prenatal.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(479)
(38)
Resetten
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 feb 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 feb 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
13 feb 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prénatal
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beste prenatal, het helpen is goed maar het mag wel sneller actie ondernemen. Ik heb namelijk 3x gebeld over mijn probleem situatie. Mijn bestelling is van de aanbodem verdwenen en ze weten niet waar het is gegaan, heb het niet ontvangen. Ondanks ik via klarna zou betalen. Verder is het opgelost inmiddels ben ik bezig op nieuw te bestelling hoop dat het optijd wordt bezorgd. Vanwege zwangerschap. Helaas heb ik geen foto's omdat niks heb ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 3 sterren! Veel plezier met je aankopen. Groetjes Prenatal
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Behoorlijk veel producten besteld bij prenatal. Zowel voor mijzelf als cadeau voor een andere. Producten voldoen aan de beschrijving en foto. Artikelen worden netjes verpakt verzonden en je wordt op de hoogte gehouden.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
18 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed bevallen

Online bestelt. Vanuit een ander filiaal werd het in Tilburg afgeleverd, waarna ik het daar kon ophalen. Bestelling was netjes ingepakt. Medewerkster was klantvriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
28 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon de aankoop zonder problemen terug doen en ontving dezelfde dag het bedrag terug op mijn bankrekening.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
28 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
11 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website en ook fijne winkel. Alleen jammer dat de jas in webshop 5 euro duurder was dan in de winkel.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
14 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit

Heb topjes mt. 44 voor mijn kleindochter gekocht en ze waren echt schattig en van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
28 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
DL
Dalia L.
Duivendrecht
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi groot winkel met mooi assortiment,, ook mooi acties ,, ook voor zwangere kleding,,
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
28 dec 2023
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en vriendelijk personeel bij het afhalen in de winkel in Dordrecht.
Beoordeling melden
Antwoord van Prenatal.nl
8 jan 2024
Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal