paradigit.nl

14.334 reviews in totaal   3.025 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.025 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 17 jul 2019

paradigit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle en betrouwbare levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, de duidelijke en gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de hoge kwaliteit van de producten, het soepele retourproces en het ruime aanbod worden gewaardeerd. Daarnaast wordt duidelijke communicatie over bestellingen als prettig ervaren. Er zijn echter ook negatieve ervaringen. Sommige klanten klagen over vertragingen bij de bezorging, verwarrende communicatie of problemen met de bezorgdienst, vaak DHL. De reacties van de klantenservice worden soms als te traag of niet proactief genoeg ervaren. Er is af en toe verwarring door kleine onduidelijkheden of ontbrekende functies op de website. Daarnaast zijn er opmerkingen over snel veranderende prijzen, incidentele klachten over defecte producten of verkeerde specificaties, en missen sommige klanten bepaalde producten of merken in het aanbod. Tot slot is er soms sprake van gebrekkige of verwarrende informatie bij levering of problemen.

Reviewsparadigit.nl

(2085)
Juiste laptop, goed aangekomen.. helaas wat later dan belooft, dus beter geen belofte doen over bezorgen op de volgende dag... Dat was een dag later bij een ophaalpunt dat tot 18:00 open was, dus moest eerder weg van mijn werk. Omdat de communicatie met DHL ook niet kan is dat ook niet bemoedigend

Slechte service

Ik ben bekend met Paradigit als een sterk IT bedrijf. Alleen dit is niet meer de zelfde Paradigit. Ik heb 3 weken lopen wachten met constante vertragingen omdat een artikel die op de bestel pagina op voorraad stond niet op voorraad was. Ik ben zelf achter deze vertraging moeten gaan om hier op zijn minst duidelijkheid over te krijgen. Er is geen enkele keer aangeven vanuit Paradigit zelf wat de status is. Zodra mijn computer binnen was (wat via DHL nog is naar de verkeerde regio gestuurd is) kwam hij binnen met 2 problemen, een niet zo fijn afgewerkte kabel management en geen werkende RGB ventilatoren. Toen ik hiervoor een mail schreef duurde het dagen waardoor ik zelf nog achteraan heb moeten bellen en uit eindelijk maar zelf het probleem heb moeten vinden en oplossen. Voor een bestelling met het bedrag zoals die van mij had ik gehoopt iets meer proactieve hulp te krijgen vanuit Paradigit.
Snelle levering. Desktop ziet er mooi en vooruitstrevend uit. Kan er weer een tijdje tegenaan. Heb mijn vorige desktop ook bij Paradigit gekocht. Ervaring was me goed bevallen.

Een aanrader

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Paradigit. De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. Het product was precies zoals omschreven . Fijne service, ik bestel hier graag nog eens

Volgende dag levering niet gelukt

Laptop besteld in de vroege avond waarvan 1 op voorraad was. Helaas bleek volgende dag levering niet haalbaar, had daar wel rekening meegehouden. Werd dus 2 dagen. Kleine tegenvaller Vooralsnog geen garantie nodig gehad. Dus daar kan ik weinig overzeggen.

Fijn om zaken te doen met echte professionals

Paradigit biedt een ruime keuze uit goede systemen tegen een fijne prijs/kwaliteitverhouding op een duidelijke website. Keurig op tijd geleverde laptop en extra’s, solide verpakt. Een aanrader!

Case PC delivery - house number change, delivery issues

Case: ordering a PC for business, delivery to business site, delivery address change by someone (?) to a different house number, source - maybe an error in database transfer using the house number of the second entry in DB of the 2nd delivery address - a mixture of both " 55 2" - a combination of office number? I did not understand that entry in my account. For Service staff better to check business address (kvk, google, google map) before changing the number to a non-existing house number or search for website information of business or sending e-mail or call. You cannot rely only on the shipper solving that issue. In addition: inform in purchase order confirmation that you split delivery into 2 packages before sending. How many packages do you need to track as customer? The security measures of your shipper and tracking that is fine. My staff intervened at the shipper that the house number is wrong. The package was returned. And resent. That worked fine and smoothly. But we had to handle the delay since the broken system which is in repair at/via Paradigit /sent to system vendor service centre. Thus another dependency we could handle before face to face at your local shop in MST. We had chosen your shop/brand for custom made systems and local service. And remote service must balance those expectations.

Review tevreden klant

Vertaging van de bezorging na goede communicatie toch duidelijkheid gekregen waarom en wanneer die zou bezorgd worden. Klanten service 10/10 De pc was goed verpakt, geen beschadigingen en alle boekjes en instructies zaten erbij. Super!
Uitstekende dienstverlening ook als het iets tegenzit. Onze bestelling bestond uit twee artikelnummers en 1 deel was DOA. Ik wilde eerst mijn geld terug en dat proces liep al maar ben later van gedachten veranderd en wilde een vervangend product. Ten eerste hoefde ik alleen het DOA artikel terug te sturen en waren de medewerkers zo flexibel om er voor te zorgen dat er ipv terugbetaling toch een vervangend product werd gestuurd. Medewerkers van Paradigit. Erg goed gedaan en heel erg veel dank.
Perfect verpakt. Goede pakketbezorger. Geen Dropshipper die alles voor de roldeur dumpt maar een mens die de goederen overhandigd. Kwaliteit /prijs helemaal in balans

Enorm klantgericht

Vanwege een cadeau voor iemand anders zat ik in dubio ivm evt retournering. Paradigit heeft toen heel goed meegedacht en voorgesteld het product later te verzenden zodat de ontvanger evt nog kon retourneren. En dit is precies op de juiste datum gekomen! Erg fijn contact en mooie producten voor een nette prijs!

Puik systeem!

Was weer eens toe aan een nieuw systeem inclusief monitor. Met name om MSFS 2024 soepel te kunnen draaien. Uiteindelijk gekozen voor Paradigit omdat ik daar ook in het verleden een systeem had gekocht wat jaren betrouwbaar had gedraaid. Het zelf samenstellen van het systeem op basis van een AMD Ryzen7 9800X3D op ASUS mb tuf gaming (x870 plus) en een ASUS TUF gaming Radeon RX9070X OC, gaat met informatie vanuit Tweakers.net prima. Producten waren goed leverbaar. Deze keer laten assembleren door Paradigit. Systeem bleek ondanks sneeuw en feestdagen nog eerder klaar dan eerst aangegeven. Uitstekend en mooi in elkaar gezet in de Fractal Design North. Had nog even telefonisch contact met de servicelijn ivm met afmetingen van de cpu koeler. Snel en keurig te woord gestaan. (Niet eerst chat of mailtje.) Ook prijstechnisch is e.e.a. concurrerend. Al met al zeer tevreden met dit systeem dat best in competitie kan met de best buy guide.

Niets op aan te merken.

De aankoop betrof een Logitech webcam. De prijs was redelijk, het bestelproces duidelijk, de levertijd vlot, de factuur automatisch per e-mail aangeleverd, het product goed verpakt verzonden met track & trace en voldeed aan m'n verwachtingen. Kortom: niets op aan te merken. Opmerking: het was m'n enige ervaring dusver met Paradigit en ik schrijf deze recensie op hun verzoek (zonder "cadeautje")

levering volledig conform verwachting.

Geen opmerkingen. Bestelling conform de beloftes uitgevoerd. Product was binnen 24 uur na de bestelling binnen. Geen verbeterpunten aan te geven.
De service is bijzonder goed! Ik had een vraag over een outlet laptop die ik wilde bestellen. Gelijk contact met een medewerker die me goed kon informeren. Geen digitale assistent, chatbot of lange wachttijden.
Ervaring uit het verleden heeft ons opnieuw doen besluiten om de nodigde apparatuur aan te schaffen bij paradigit. We zijn zeer tevreden met de goede service en snelle levering
Ik had iets besteld waar ik meteen spijt van had. (Door externe omstandigheden) Retour gestuurd en binnen enkele dagen gecrediteerd. Perfect afgehandeld. Als ik weer iets nodig heb weer paradigit.
logistiek was-is goed, ik miss wat duidelijkheid: Paradigit geeft cadeau een Norton beschermende programma en om dit te gebruiken moet ik McAfee dat Lenovo al eengeinstalleerd geeft deinstalleren. Dat vind ik verwarrende en reclame makende. Zeg gewoon en duidelijk dat het gebruiken van Norton optionele is en ook wat zijn de voor- en nadelen van het gebruiken daarvan in vergelijking met McAfee.
Monitor netjes de volgende dag ontvangen. Wel een open doos maar goed scherm was 100% in orde dus flauw om daar moeilijk over te doen. We sturen allemaal wel eens wat terug.
De bestelling is correct afgewerkt. Het product werd de volgende dag, conform afspraak, geleverd. Goed verpakt. De Samsung Galaxy buds 3 FE voldoen aan de verwachting. Ik ben er nog niet in geslaagd de bediening op de buds zelf te regelen.

paradigit.nl

Paradigit staat bekend als de computerspecialist en heeft een uitgebreid assortiment laptops, tablets, smartphones, desktops, componenten, randapparatuur en meer. Het Nederlandse publiek vindt Paradig...