glow25.nl

4.018 reviews in totaal   3.250 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten merken duidelijke positieve resultaten op aan huid, haar, nagels of gewrichten. Het gebruiksgemak en de goede oplosbaarheid van het product worden gewaardeerd. De snelle levering wordt vaak geprezen en men is meestal tevreden over de klantvriendelijkheid en probleemoplossing. Ook het bestelproces, de website en de informatievoorziening worden als duidelijk en makkelijk ervaren. De verpakking wordt door sommigen als handig en hygiënisch gezien. Klanten noemen daarnaast de prijs en aanbiedingen als positief punt. Tegelijkertijd geven sommige klanten aan nog geen effect te merken of het te vroeg te vinden om te beoordelen. Regelmatig wordt het ontbreken van een maatschepje genoemd en zijn er uiteenlopende opmerkingen over de smaak. Er zijn enkele klachten over bezorging of verkeerd geleverde bestellingen, en sommige klanten ervaren gebrekkige communicatie of niet nagekomen beloftes. Verwarring over acties en het gebrek aan extra voordeel voor vaste klanten worden genoemd. De verpakking krijgt kritiek door moeilijk te sluiten zakken, stoffigheid, en het ontbreken van een maatschep. Enkele klanten vinden de website en communicatie bij retouren minder overzichtelijk.

Reviewsglow25.nl

(2074)
Qua winkelervaring was dit een fijn product. Er is veel achtergrond informatie te vinden over de werking hiervan. Jammer wel dat er zoveel aandacht wordt besteed aan uiterlijkheden. Ik neem het omdat het voor pijnlijke gewrichten, bindweefsel en kraakbeen goed is. Maar het is nog te kort om daar verschil in te merken. Dat S.J.Parker het promoot voor oppervlakkigheden vind ik eerder een nadeel dan een voordeel.

Zichtbaar resultaat overtuigt anderen

Ik gebruik glow25 nu zo'n jaar denk ik. Ik merkte na 5 dagen al verschil bij het opstaan na lang zitten. Na een paar maanden zagen mensen dat mij wenkbrauwfrons en neus-lippen plooi minder diep waren en zijn nu zo goed als helemaal verdwenen. Mensen geloven vaak niet in collageen inname omdat er zoveel rommel op de markt verkocht wordt. Mensen uit mijn omgeving zien echter wat het bij mij doet waardoor ik zeker 6 nieuwe vaste klanten erbij heb bezorgd. Sommige voor klachten met hun gewrichten, anderen vanwege tegengaan van veroudering van de huid. Hoe dan ook glow25 hoort bij mijn dagelijkse koffie ochtendritueel.
Het werkt echt ! Heb er veel baat bij. heb nu veel minder pijn in mijn gewrichten. alleen vind ik het jammer dat de prijzen elke keer zo omhoog gaan vorig jaar had ik hem nog voor 22.99€. en als er een aanbieding komt, en je bestelt het, en je gaat naar betalen moet je veel meer afrekenen als wat er geadverteerd wordt. Want ik zou het heel erg vinden als ik hiermee moet stoppen Omdat ik het niet meer kan betalen

Snelle en correcte behandeling

Snelle en correcte verzending. En uiteindelijk bij retourzending ook supersnelle afhandeling en terugbetaling. Product bleek voor mij bijwerking te hebben. Maar op de website is het vinden van de 60 dagen retourrecht procedure moeilijk. Je komt eerst bij contractontbinding uit, waar je gevoelsmatig niet moet zijn (Duitse tekst). Ergens verstopt in een een hele lap tekst onder ‘contactgegevens’ (helemaal onderaan de pagina in het colofon) vind ik uiteindelijk een mailadres. Daarna verliep alles soepel. Terugbetaling daags na verzending retourpakket al ontvangen. Super.

Geweldig resultaat na chemo

Als gevolg van de chemotherapie mijn haar, wimpers en wenkbrauwen verloren. Met behulp van Glow25 groeide mijn haar weer prachtig terug. Ik heb n volle haarbos en laat het regelmatig knippen en uitdunnen. Ook mijn nagels zijn sterk en worden vaak gevijld. Ik voel me weer zekerder en krijg mijn vertrouwen weer terug. Echt voor iedereen een aanrader. Ik blijf het zeker gebruiken.

Waar is de leuke exclusieve Beauty Bag?

De marketing was overweldigend en er wordt van alles beloofd: 2+1 gratis, hoge kortingen en allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Ook werd er geadverteerd met een gratis cadeau: bij een bestelling vanaf € 64 zou je een exclusieve Beauty Bag cadeau krijgen. Mijn bestelling bedroeg € 67,48, dus je zou verwachten dat ik aan die voorwaarde voldeed. Helaas bleek dat niet het geval. Mijn bestelling werd wel snel geleverd, maar zonder de beloofde Beauty Bag. Op 22 juli heb ik hierover een e-mail gestuurd, maar tot op heden heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Wat is dit voor manier van klantenservice? Als je iets belooft, kom die dan ook na. En reageer op zijn minst even op mijn email.
De site is overzichtelijk, de informatie bij ieder product is duidelijk, het bestelproces makkelijk. De levering gaat snel. Ene dag besteld dag later in huis. Gebruik glow25 al een poos. Eerst de gewone glow25 nu de kleine zakjes en de nieuwe aardbeien collageen. Nou vind ik de smaak van de aardbeien collageen tegen vallen, smaakt niet echt naar aardbeien vind ik. Verder dik tevreden. Heb veel minder last van mijn gewrichten, mijn haar is dikker en mijn huid wat strakker/gladder.
Het klantencontact is echt superrr, Jordy heeft mijn e-mail en vragen beantwoord en dat was een snelle en zeer vriendelijke reactie, heeft voor mij alles TOP geregeld. Tegenwoordig krijg je bij elk bedrijf een chat, telefonisch niet meer bereikbaar en hier dus niet. De producten zijn ook top!!! Ik gebruik: Collageenpoeder en Skincare SPF50 écht hele fijne producten zeer tevreden er over. Dus een échte aanrader. Dit bedrijf staat voor : de klant is koning👌🌷🌷🌷
A D
Anja D.

Glow25

Nadat ik al ruim een jaar glow 25 gebruik kreeg ik een mooie aanbieding in de mail.... heel fijn want ik heb de glow balance 2 maand geprobeerd en 6 weken niet gebruikt.....daardoor merk ik dat ik toch goed ga op de balance samen met de collageen. De fibromyalgie is veel dragelijker, en huid en haar voelen goed aan. Met de aanbieding dus vooraad balance in gekocht.
L V
Linda v.

Het leven is weer een stúk leuker, dankzij Glow25 Collageen + Vitamine C!

Ik ben 2 maanden geleden begonnen met Glow25 collageen plus vitamine C, omdat het niet alleen goed was voor huid, nagels & haar, maar ook voor je gewrichten. Ik had erg veel last van pijnklachten in knieën en schouders. Na 2 welen merkte ik al vermindering van de pijnklachten. Nu 2 maanden later zijn de pijnklachten met wel.m 80% verminderd! Ik slaap stukken beter en kan weer bijna pijnvrij lopen. Ik ben zelfs met fysiofitness begonnen en ook dat gaat goed! Ik ben blij dat ik met Glow25 begonnen ben. 🙏 Naar,2 weken

Poeder allerbest

Ik gebruikte al poeder omdat het echt m'n zere knieën hielp. Maar ik vond het irritant dat het poeder niet goed oploste in koud water, dus ik ging over op capsules. Maar ik merkte dat m'n knieën langzaam weer slechter werd. Onlangs toch weer poeder besteld en het is verbazingwekkend hoe snel dat werkte want ik voelde na een dag al dat m'n knieën minder pijnlijk werd. Het oplosprobleem loste ik op door gekookt water erbij te gooien, roeren en daarna koud water erbij. Ik stap nooit meer over, ik blijf bij poeder.

Beetje kleine teleurstelling

Ik heb niet heel veel ervaring het was mijn eerste bestelling en die heb ik online gedaan. Wel was de bestelling erg snel in huis. Als nieuwe klant ( die veel geld uitgeeft om iets te proberen) zou het fijn zijn om een aardig briefje te vinden bij de bestelling. Dat hoeft geen hele kermis te zijn maar gewoon dat jullie mij bedanken voor de bestelling bv ( zou leuk zijn bij iedere bestelling trouwens) en daarbij dat jullie hopen dat het mij het gewenste resultaat opleverd. Zoiets bv. Nu was het een door met 2 zakken, hatsjee weer een klant en weer 2 zakken weg. Zo kwam het een beetje over, erg onpersoonlijk zeker voor een nieuwe klant. Ik weet het, niet te veel papier verspillen, milieu etc maar het hoeft geen A4 te zijn he. Ik kan nog geen punten geven over dat ik het door zou spelen naar bekende was ik gebruik het net 2 dagen.
Niet meteen vragen of het product bevalt. Ik had het net ontvangen en toen begonnen jullie al te zeuren over het resultaat. Wacht daar gewoon een week of drie mee. Jullie zeggen zelf dat het resultaat een aantal weken op zich laat wachten…… En begin niet telkens met “Lieve….” Dat moderne kleffe gedoe vind ik behoorlijk vervelend. Als het product goed bevalt blijf ik klant. Tot nu toe werkt het zoals jullie aangaven. Nog geen echt resultaat omdat ik het pas een paar weken gebruik. Wel heb ik twee nieuwe zakken gekocht omdat ik goede hoop heb op resultaat.

Glow25 werkt echt

Ik heb last van artrose aan beiden knieën en onderrug. Ik gebruikt Glow25 nu een week. Trappen lopen gaat makkelijker en geen krampen bij het opstaan ‘s morgens. Mijn partner gebruikt het het ook hij heeft geen pijn meer aan zijn schouders en pijn aan hij nek ik ook weg. Wij zijn blij mee
Ik ben nu een paar maanden bezig met glow25 en heb het idee dat de lijntjes rondom mijn mond al wat minder diep zijn. Verder is het goed te doen om de poeder door mijn dagelijkse kwark met fruit te vermengen. Ik heb onlangs de aardbeien smaak besteld en ben daar ook erg benieuwd naar hoe dat smaakt door mijn dagelijks ontbijt.
Voor nu 5* omdat het makkelijk op te lossen is in de koffie. Als echte zwarte Nespresso drinker (vertuo) proef je het zeker wel doordat de koffie meer body krijgt en romiger wordt. Maar de smaak is nog prima. Verder kan ik nu nog niet zeggen of het mij gaat helpen, volgend jaar weer vragen dan zijn er wel of geen resultaten denk ik.

Het helpt wel.

Ik gebruik het nu 3 maanden. Ik neem het in mijn 1e kop koffie s'morgens. Het is makkelijk om te gebruiken en iedere morgen. Ik ben nu 3 kilo afgevallen al. Wat bij mij opvalt is dat ik geen snaaimomenten meer heb. Ik laat zelfs eten staan met avondeten. Het gaat langzaam maar dat vind ik wel prettig. Het is er tenslotte ook langzaam aan gekomen.
Product is fijn, doet zijn werk en vooral de vanillesmaak is lekker. Ik gebruik het in yoghurt en in koffie dus dat is een mooie toevoeging. Echter, het gebruik uit die zakken is waardeloos. Vroeger kocht ik het merk in de blauwe potten. Handig open te draaien met goede maatschep. Deze zakken ‘stoffen’ altijd, opening niet handig om met een lepel op de bodem te komen. Ja dan kan je een pot en lepel erbij kopen, en je heel veel geld kwijt €30,00. Dat is jammer.zorg voor een betere verpakking of maak het bij te bestellen alternatief goedkoper. Kan gewoon een plastic maatschep zijn, handig is belangrijker dan mooi.
Was een poos gestopt, mijn huid werd minder glad en minder glow. Nagels broos en haren minder vol. Nu weer twee maanden ong bezig en mijn huid echt veel mooier en gladder en strakker, nagels weel glad en haar weer voller. Jade hoort veel verschillende verhalen over de collageen poeders maar dit was voor mij het bewijs dat het werkt.

Na bijna een jaar glow 25 intensive, weer flink aan de wandel!

In het voorjaar van 2025 bleek ik artrose in m’n knie te hebben. Niet erg genoeg voor een operatie, maar ik had er toch veel last van. Na veel googelen kwam ik bij Glow25 intensive uit en dat ben ik toen gaan slikken. Samen met gerichte oefeningen ging het steeds beter met de knie. En nu afgelopen week heb ik samen met mijn zuster de wandelingen van het pelgrimspad weer opgepakt. 50 km in drie dagen. Zonder last. Ik ben 75 , dus niets te klagen. Mede dankzij Glow 25 intensive.