Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, professionele en klantgerichte service en de deskundigheid van het personeel. Bestellingen en reparaties worden doorgaans vakkundig en vriendelijk afgehandeld. Problemen met producten of bestellingen worden meestal snel opgelost, wat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Ook de informatievoorziening en duidelijke communicatie worden regelmatig gewaardeerd. Er zijn echter ook punten van kritiek. Enkele klanten ervaren gebrekkige bereikbaarheid en melden soms het uitblijven van reacties. De informatievoorziening wordt af en toe als onvolledig of verouderd gezien en bij complexere problemen is niet iedereen tevreden over de geboden oplossing.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdroneland.nl
Goede service
Fijne en goede communicatie. Snelle levering. Uitermate tevreden.
Goede communicatie en oplossing!
Helaas kon mijn oude drone niet meer gerepareerd worden. Maar de communicatie met jullie was echt heel goed! En de gevonden oplossing zeker heel fijn.
Mooie prijs snelle levering, dure verzendkosten.
Het product wat ik kocht was defect. Dit is vakkundig en snel opgelost. zeer behulpzaam personeel !!!!!
Snelle levering en topproducten!
Fijn contact en snelle levering!
Gebrekkige documentatie van de Beacon
werken kundig en vlot
Goed dat ik steeds antwoord kreeg…
Ik vond het goed dat ik antwoord kreeg op mijn mailtjes. Blijven communiceren, ook al is t niet altijd goed nieuws, vond ik heel belangrijk. Goede service verder!
Snelle levering +extra gratis informatie!
Ik heb voor mijn dji mini propellerguards besteld.
deze zijn keurig verpakt op tijd geleverd.
bovendien zat er nog nuttige informatie bij .
Makkelijke site en snelle en goede levering. Top.