915 reviews in totaal   145 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

915 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 22 feb 2016

droneland.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de professionele, vlotte en oplossingsgerichte service van het bedrijf. De communicatie wordt meestal als duidelijk, snel en prettig ervaren. De snelle afhandeling van bestellingen, leveringen en reparaties wordt veelvuldig geprezen. Het personeel wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Ook productinformatie, verpakking en uitleg worden vaak als duidelijk en behulpzaam gewaardeerd. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Sommige klanten melden negatieve ervaringen met de service, zoals gebrekkige of vertraagde terugkoppeling en vertraging bij afhandeling, levering of reparatie. Daarnaast zijn er klachten over het niet volledig oplossen van problemen en over verouderde of onduidelijke productinformatie.

Reviewsdroneland.nl

Het begon goed…

Het begon goed… drone niet te repareren, maar een nieuwe zou worden toegestuurd voor een heel schappelijke prijs. Maar bij het openen van het pakket bleek mijn contoler te ontbreken waardoor ik nog bijna een week niet kon vliegen. Beetje jammer, maar ook wel weer aardig opgelost door een cadeautje
Prima service en goede producten
Mijn 1e drone; Hun beschrijving (ondersteund met video's) legde perfect uit waar ik aan zou beginnen. Dan, besteld en geleverd zoals beloofd. En dan, de eerste vluchten: Fantastich, precies zoals ze beloofde :-)
J D
Jacques d.
Buiten garantie goede ervaring met reparatie van mijn Drone

Hoe service niet dus niet moet

29 December gebeld en geïnformeerd over reparatie van het frame van een Mini2, geen probleem onderdeel op voorraad, kosten akkoord, circa twee weken ivm drukte. Alles prima en drone die middag afgegeven. Drie (!) weken later, mailtje met pro forma en betaalverzoek, volgende dag gebeld en voor het eerste te horen gekregen dat reparatie pas plaats vind na betaling.... Op de vraag of het nu weer 2 weken (het was toen donderdag) ging duren werd geantwoord dat de drone nog voor of anders net na het weekend klaar zou zijn. Pro forma betaald. Weer een week later weer gebeld en kreeg te horen dat er nog helemaal niets aan was gedaan maar de reparatie kreeg nu de hoogste prioriteit. Vandaag 7 weken verder en nog steeds niets gehoord dus ben ik mijn drone maar gaan halen. Het ding was zowaar inmiddels voorzien van zowel een nieuw middenframe als een nieuwe gimbal. Echter, kan er nog helemaal niets mee want Droneland zit al weken (?!) te wachten op een code van DJI om de gimbal te kunnen kalibreren. Drone meegenomen en het is wachten op een mailtje met de mededeling dat de code binnen is en ik langs kan om de gimbal te kalibreren... Communiceren is dus duidelijk niet de sterkste kant van Droneland dus wat mij betreft één ster omdat een halve niet kan, verreweg de slechtste service die ik ooit heb ervaren. Maar misschien is een Mini2 niet de moeite en was het wel goed gegaan als ik een hele dure drone of reparatie had gehad.
Goede service
Fijne en goede communicatie. Snelle levering. Uitermate tevreden.

Goede communicatie en oplossing!

Helaas kon mijn oude drone niet meer gerepareerd worden. Maar de communicatie met jullie was echt heel goed! En de gevonden oplossing zeker heel fijn.
Mooie prijs snelle levering, dure verzendkosten.
Het product wat ik kocht was defect. Dit is vakkundig en snel opgelost. zeer behulpzaam personeel !!!!!
Snelle levering en topproducten!
Fijn contact en snelle levering!