MOJOGEAR

1.966 reviews in totaal   676 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de klantgerichtheid en de snelle, oplossingsgerichte service. De levering wordt als snel, stipt en netjes ervaren. Ook de degelijkheid, compactheid en functionaliteit van de producten worden gewaardeerd. Daarnaast wordt het deskundige, eerlijke advies en de persoonlijke benadering bijzonder op prijs gesteld. De communicatie met de winkel wordt als duidelijk, snel en klantgericht omschreven. Verder vinden klanten de producten doorgaans makkelijk in gebruik en intuïtief. Er zijn enkele kritische noten over details of defecten aan producten. Soms ervaren klanten de handleidingen als onvoldoende of niet duidelijk. Ook zijn er af en toe opmerkingen over mogelijke verbetering van de communicatie.

ReviewsMOJOGEAR

Een blije klant 🤩

Op zaterdag bestelde in een Grip2 en Selfie-light. Op maandag verstuurd en dinsdag bezorgd. Snel, zorgvuldig en kwalitatief goed spul. De gebruiksaanwijzingen zijn niet in het Nederlands en summier in o.a. het Engels. Op de site Telesinstore.com staan plaatjes (quick reference informatie) die helpen om snel en makkelijk te begrijpen hoe e.a. werkt. Weliswaar het Engels, maar wel handig ... Wellicht ook een idee voor MOJOGEAR? Is een tip en absoluut geen commentaar. Ik ben namelijk een blije klant 🤩
Zeer tevreden over mijn ervaring met deze webshop. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig was om de juiste producten te vinden en te bestellen. Het bestelproces verliep snel en soepel. Daarnaast wil ik graag een compliment geven aan de klantenservice. Zij hebben mij uitstekend geholpen met persoonlijk advies en het kiezen van de juiste producten. Er werd goed meegedacht en al mijn vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Een fijne webshop met goede service en een prettige winkelervaring. Zeker een aanrader!

Antwoord van MOJOGEAR

We waarderen je uitgebreide review enorm! Bedankt voor je feedback, dat stellen we zeer op prijs! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Product zoals omschreven / Kwaliteit zoals verwacht.

Product zoals omschreven. Kwaliteit zoals verwacht. Bestellen ging snel. Levering zo snel als DHL (gelukkig geen PostNL) had aangegeven. De Mojogear Mini Go heeft echt het ideale formaat dat je bij een powerbank verwacht (zie de foto ter vergelijking met een powerbank van dezelfde capaciteit en output). Ook het gewicht is vrij laag, dus hij is makkelijk mee te nemen in je jaszak zonder dat je jas opeens scheef hangt. Het product kan misschien alleen nog beter worden door braided (gevlochten) kabels, om de rek van het rubber te ondervangen en eventuele kabelbreuken te voorkomen. Bovendien is stof toch iets fijner als de powerbank ergens aanhangt en daardoor soepeler meebeweegt. Het opladen en het gebruik spreken voor zich. Hij laadt zichzelf wel sneller op via een snellader.. Tot nu toe heb ik niet echt een minpunt gemerkt bij het opladen van smartphones of bluetoothspeakers. De Mojogear Mini Go ondersteunt alleen geen high-speed snelladen (zoals PD of QC) voor de smartphones die dat ondersteunen. Misschien is dat een onderdeel wat het duurder zou maken. Tot slot: het logo van MOJOGEAR had wel iets kleiner gemogen, of geëmbossed (in reliëf) in het plastic zodat het iets minder aanwezig is. Maar dat is vast al een discussie geweest tussen degene die erover ging en de designer. Als regel: het kan altijd iets groter dan de designer het mooi vindt, maar maak het nooit zo groot dat je het zonder bril kunt lezen. En print het uit, want op een scherm kun je het niet beoordelen.

Antwoord van MOJOGEAR

Dank je wel voor je grondige beoordeling. Wat geweldig dat je met ons mee denkt; we waarderen dit zeer. Fijn dat de powerbank je aanspreekt; we hopen dat je veel gebruiksgemak ervaart. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Dankzij de low current mode kan ik mijn verbruiker aan en uitzetten wanneer ik wil.

Dankzij de low current mode kan ik mijn verbruikers door middel van een DC 5V USB Draadloze RF Afstandsbediening Schakelaar, zie bijlage blijvend aan en uit schakelen zonder dat de powerbank na een minuut uitschakelt wegens te laag stroomgebruik van de schakelaar die ik er tussen gezet heb. Mooie en goede Powerbank. Topper van een Powerbank, klein, licht en power genoeg.
I bought a Mojogear Novamag Powerbank. Excellent device and I have had several wireless poeebanks. This device outperforms my similar-looking but miluch more expensive ridge Powerbank by a substantial margin in terms of wireless charging speed. I contacted customer service with a question and they were very professional and helpful. This company is underrated. Very satisfied!

Antwoord van MOJOGEAR

Thank you so much for your review! We really appreciate that you took the time to leave one. We hope to see you again soon! All the best, Team MOJOGEAR
Goed fel lampje! Ook robuust en die tegen een stootje kan. Ik zocht een alternatief voor de dure Makiaj Beauty Light die ik op het oog had die ook speciaal bedoeld is voor Make Up Artists. Maar die was me met €166 euro excl. verzending iets te duur. Toen kwam ik uit op deze en het was ook nog eens een koopje! Deze kan ik mooi gebruiken voor de fotoshoot en de fashionshow om de modellen op te maken.

Antwoord van MOJOGEAR

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het lampje zo goed bevalt en dat je een betaalbaar alternatief hebt gevonden dat gewoon goed z’n werk doet. Super dat je hem ook kunt inzetten bij je fotoshoots en fashionshows 👍 We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet Team MOJOGEAR
Zeer tevreden over de service van Mojogear. We kregen deskundig en vriendelijk advies bij het samenstellen van een kit voor onze vakantievideo’s. Er werd goed meegedacht over wat het beste bij ons paste, waardoor zowel mijn vriend als ik erg tevreden zijn met de uiteindelijke keuze voor de Telesin FunShot

Antwoord van MOJOGEAR

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met je ervaring. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Op papier mooi product met verbeter mogelijkheden.

Mooi product, Nederlands bedrijf (al komen de producten waarschijnlijk gewoon uit Verweggistan) met scherpe prijzen. De XL versie 20000mah voor iPhone leek een mooie aankoop maar heeft 2 mindere punten. De ingebouwde usb c kabel is niet geschikt om het apparaat zelf op te laden en deze usb kabel is niet in staat om een iphone 16 snel op te laden. De oplossing zou zijn om apart een kabel aan te sluiten maar dat is wat mij betreft geen oplossing want ik kocht hem juist vanwege de geïntegreerde kabel. Ik ben vriendelijk en snel te woord gestaan dus mojogear is gewoon een goed bedrijf met mooie producten welke ik zeker in de gaten blijf houden. Retourkosten waren niet gratis maar is niet erg want deze liever betalen dan een product niet te gaan gebruiken.

Antwoord van MOJOGEAR

Dank je wel voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te horen dat je onze service als prettig en snel hebt ervaren en dat je ons als bedrijf positief beoordeelt. Jammer dat het product in de praktijk niet helemaal aansloot op je verwachtingen, vooral rondom de ingebouwde kabel en het laden van je iPhone. Dat is waardevolle feedback die we zeker meenemen. Goed om te horen dat je onze communicatie en afhandeling als netjes hebt ervaren, ook rondom de retour. Hartelijke groet Team MOJOGEAR

Uitstekende prijs-kwaliteit en zeer behulpzame klantenservice.

Mijn Tripod heeft de 1.5 jaar echt goed gewerkt. Toen er iets mis mee was, kreeg ik uitstekende service. Voor de prijs-kwaliteitverhouding is het een hele fijne statief. Het is wel aan de lichte kant, dus vooral geschikt voor reizende, beginnende of intermediate fotografen. Minder geschikt voor hoge wind, landschapsfotografie of professionele portretfotografie buiten vooral als je met grotere lensen werkt is deze iets te licht. Voor content creators is het een uitstekend statief. all functies, hoogtes en houdingen bieden veel variatie. Wat betreft horizontaal fotograferen heb ik meer ervaring met de telefoon, aangezien ik mijn camera dan liever in de hand houd. Hierbij raad ik vaak aan om een zandzak of gewicht op de tegenovergestelde poot te leggen, om te voorkomen dat de camera valt tijdens een hospitality-shoot of buiten.

Antwoord van MOJOGEAR

Bedankt voor je review! We vinden het fijn te horen dat je ervaring met het statief positief is en dat onze service goed beviel. We doen altijd ons best om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Top bedrijf !! Nadat mijn bestelde Powerbank niet goed werk ivm het hoesje wat ik om mijn telefoon heb, hebben ze meegedacht naar een oplossing. Uiteindelijk een andere Powerbank gekozen. Dit is perfect afgehandeld , erg blij mee. Dikke 10 voor dit bedrijf.
De eerste indruk van het product is heel goed. Het werkt geweldig goed samen met mijn iPhone 17 Pro Max. Ook de levering ging snel en voortreffelijk. De gebruikershandleiding kan wat uitgebreider en in het Nederlands maar dat is wat mij betreft alleen een suggestie.

Antwoord van MOJOGEAR

Super om te horen dat je tevreden bent! We stellen je review zeer op prijs, dank je wel! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
S L
Steve L.
Prettig net bedrijf, op de website stond netjes vermeld dat het artikel niet op voorraad was, toch besteld en na een paar dagen ook netjes nog een bericht gehad dat het artikel vertraging had en dat het zo snel mogelijk geleverd zou worden. En de levertijd viel uiteindelijk mee, goede communicatie 👍🏻

Antwoord van MOJOGEAR

Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je onze communicatie als duidelijk en netjes hebt ervaren, ook rondom de vertraging. We proberen altijd zo goed mogelijk te communiceren richting onze klanten. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet Team MOJOGEAR

Het is bijna een knuffelsteen!

Voor motorweekendjes moet alles in een rugzak. Tent, luchtbed, slaapzak, wat kleding. Dus alles super compact, super lichtgewicht en super functioneel. Deze Mini Evo is klein, echt klein. En mooi. Het is bijna een knuffelsteen! Uiteraard werkt hij prima en ben ik er erg blij mee.

Antwoord van MOJOGEAR

Wat ontzettend fijn om te lezen. Fijn dat onze "knuffelsteen" in de smaak is gevallen! Dank je wel voor je vertrouwen én je review! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Ik had een probleempje met een apparaat waar ik bij bol.com gekocht had van Mojo. Ik had het probleem gemeld en ze probeerde me te helpen. Dit mislukte helaas en ik kreeg direct een retour verzend etiket. Binnen twee weken krijg ik een nieuwe device en die werkt. En wat ik helemaal geweldig vond is dat ze d'r een koekje met een lief kaartje bij hadden gedaan met excuses. Ik vind dat geweldig, dan doe je het waanzinnig goed. Ik gun dit bedrijf al goede toekomst want de service is hartstikke goed.

Antwoord van MOJOGEAR

Bedankt voor je mooie review! Wat jammer dat je in eerste instantie een probleem had met het apparaat, maar fijn om te horen dat we het netjes voor je hebben kunnen oplossen. Geweldig om te lezen dat je onze service en het extra gebaar zo hebt gewaardeerd. Dat betekent veel voor ons. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Mooie kleine powerbank Mojohear Go besteld die mijn telefoon binnen een uur van 30% naar 100% bracht en met nog genoeg power over om nog 2 telefoons op te laden. Mooi klein formaat, handig voor onderweg. Bestelling werd snel geleverd, ik ben heel tevreden.

Antwoord van MOJOGEAR

Dank je wel voor je review! Fijn dat onze Mini Go powerbank bij je in de smaak valt en je hem handig vindt voor onderweg. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet Team MOJOGEAR

Mojogear XL All-in-1 aanrader

Goede omschrijving, snelle levering, laad iPhone 11 4x op, handig dat er een snoertje voor de iPhone bij zit, goed formaat (past nog in broekzak ondanks goede capaciteit). Zou nog mooier zijn als oplaadsnoer ook verwerkt was in de pokerbank.

Antwoord van MOJOGEAR

Dank je wel voor je review! Mooi dat de powerbank goed bevalt in gebruik. Mocht je het nog handiger willen zonder losse kabels, dan hebben we ook de MOJOGEAR Mini Go met het snoertje geïntegreerd in de powerbank. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet Team MOJOGEAR

Zeer tevreden

Snel op de website gevonden wat ik nodig had en simpel om te bestellen. Producten werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ook de extra houder voor de mobiele telefoon is top.
Snelle levering en fantastisch product. Net uitgeprobeerd en het statief doet het uitstekend. Met de Bluetooth afstandsbediening een stop motion filmpje gemaakt van het werken aan mijn kunst. Super handig.

Antwoord van MOJOGEAR

Bedankt voor je positieve review, dat waarderen we ontzettend! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Veel betere grip op je telefoon en veel handiger in- en uitzoomen. Handleiding onduidelijk, was wel even zoeken naar de USB ingang voor opladen. Ook de bijgevoegde lanyard mist een bevestiging mogelijkheid, dus daar heb je niks aan
Fantastisch bedrijf veel kennis, de klantenservice is top denken goed met je mee stellen goede adviezen voor noet opdringerig of koppelverkoop. Gewoon duidelijk en eerlijk advies. Dit bedrijf snapt het helemaal. Zit zelf in de handel en werk net zo. Hier kunnen vele bedrijven nog veel heel veel van leren. Ga zo door. Jullie hebben er een tevreden klant bij.

Antwoord van MOJOGEAR

Heel erg bedankt voor je mooie review! We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om te lezen dat je onze kennis, service en adviezen waardeert, en dat je tevreden bent over hoe wij te werk gaan. Jouw complimenten betekenen veel voor ons! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR