MOJOGEAR- Logo - Reviews

643 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.854 reviews in totaal

MOJOGEAR- Logo - Reviews

MOJOGEAR

643 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.854 reviews in totaal

De reviews voor MOJOGEAR zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van de serviceafdeling. Snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd en gewaardeerd. De kwaliteit en functionaliteit van de producten worden overwegend positief beoordeeld. Duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie draagt bij aan een prettige ervaring. Problemen met producten of bestellingen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Ook de deskundigheid bij het geven van productadvies en de prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd door klanten. Soms plaatsen klanten een kritische kanttekening bij de kwaliteit en functionaliteit van de producten.

Reviews voor mojogear.eu

Goed fel lampje! Ook robuust en die tegen een stootje kan. Ik zocht een alternatief voor de dure Makiaj Beauty Light die ik op het oog had die ook speciaal bedoeld is voor Make Up Artists. Maar die was me met €166 euro excl. verzending iets te duur. Toen kwam ik uit op deze en het was ook nog eens een koopje! Deze kan ik mooi gebruiken voor de fotoshoot en de fashionshow om de modellen op te maken.

Op papier mooi product met verbeter mogelijkheden.

Mooi product, Nederlands bedrijf (al komen de producten waarschijnlijk gewoon uit Verweggistan) met scherpe prijzen. De XL versie 20000mah voor iPhone leek een mooie aankoop maar heeft 2 mindere punten. De ingebouwde usb c kabel is niet geschikt om het apparaat zelf op te laden en deze usb kabel is niet in staat om een iphone 16 snel op te laden. De oplossing zou zijn om apart een kabel aan te sluiten maar dat is wat mij betreft geen oplossing want ik kocht hem juist vanwege de geïntegreerde kabel. Ik ben vriendelijk en snel te woord gestaan dus mojogear is gewoon een goed bedrijf met mooie producten welke ik zeker in de gaten blijf houden. Retourkosten waren niet gratis maar is niet erg want deze liever betalen dan een product niet te gaan gebruiken.

Uitstekende prijs-kwaliteit en zeer behulpzame klantenservice.

Mijn Tripod heeft de 1.5 jaar echt goed gewerkt. Toen er iets mis mee was, kreeg ik uitstekende service. Voor de prijs-kwaliteitverhouding is het een hele fijne statief. Het is wel aan de lichte kant, dus vooral geschikt voor reizende, beginnende of intermediate fotografen. Minder geschikt voor hoge wind, landschapsfotografie of professionele portretfotografie buiten vooral als je met grotere lensen werkt is deze iets te licht. Voor content creators is het een uitstekend statief. all functies, hoogtes en houdingen bieden veel variatie. Wat betreft horizontaal fotograferen heb ik meer ervaring met de telefoon, aangezien ik mijn camera dan liever in de hand houd. Hierbij raad ik vaak aan om een zandzak of gewicht op de tegenovergestelde poot te leggen, om te voorkomen dat de camera valt tijdens een hospitality-shoot of buiten.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! We vinden het fijn te horen dat je ervaring met het statief positief is en dat onze service goed beviel. We doen altijd ons best om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Ik had een probleempje met een apparaat waar ik bij bol.com gekocht had van Mojo. Ik had het probleem gemeld en ze probeerde me te helpen. Dit mislukte helaas en ik kreeg direct een retour verzend etiket. Binnen twee weken krijg ik een nieuwe device en die werkt. En wat ik helemaal geweldig vond is dat ze d'r een koekje met een lief kaartje bij hadden gedaan met excuses. Ik vind dat geweldig, dan doe je het waanzinnig goed. Ik gun dit bedrijf al goede toekomst want de service is hartstikke goed.
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je mooie review! Wat jammer dat je in eerste instantie een probleem had met het apparaat, maar fijn om te horen dat we het netjes voor je hebben kunnen oplossen. Geweldig om te lezen dat je onze service en het extra gebaar zo hebt gewaardeerd. Dat betekent veel voor ons. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Mooie kleine powerbank Mojohear Go besteld die mijn telefoon binnen een uur van 30% naar 100% bracht en met nog genoeg power over om nog 2 telefoons op te laden. Mooi klein formaat, handig voor onderweg. Bestelling werd snel geleverd, ik ben heel tevreden.
Fantastisch bedrijf veel kennis, de klantenservice is top denken goed met je mee stellen goede adviezen voor noet opdringerig of koppelverkoop. Gewoon duidelijk en eerlijk advies. Dit bedrijf snapt het helemaal. Zit zelf in de handel en werk net zo. Hier kunnen vele bedrijven nog veel heel veel van leren. Ga zo door. Jullie hebben er een tevreden klant bij.
Antwoord van MOJOGEAR
Heel erg bedankt voor je mooie review! We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om te lezen dat je onze kennis, service en adviezen waardeert, en dat je tevreden bent over hoe wij te werk gaan. Jouw complimenten betekenen veel voor ons! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

MOJOGEAR MINl GO

Ik heb ze ontvangen maar je moet wel weten wanneer ze zich opladen. Je zult ze eerst aan + uit moeten doen voor dat ie zich oplaad. Maar ben er wel blij mee dat ze niet zo zwaar in de hand liggen en oppassen dat ie niet te lang oplaad. Ik kan ze iedereen aanraden. 👍
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je blij bent met de MOJOGEAR MINI GO en dat je het formaat als prettig ervaart. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Hele goede service. Product werkte niet na behoren. ‘s avonds hiervan een Foto en filmpje gemaild en de volgende ochtend werd er een nieuw product verzonden en kon ik het defecte product gratis retourneren.
Tevreden over powerbank. Spijtig genoeg was die na iets meer dan 2 jaar helemaal opgezwollen waardoor zelfs het plastic omhulsel opengesprongen was. Heb naar MojoGear een mailtje gestuurd. En ondanks dat de garantietermijn enkele maanden vervallen was kreeg ik enkele dagen later een nieuwe powerbank thuisgeleverd. Heel goede service. En na nader onderzoek blijkt dat het best is een powerbank te bewaren voor langere termijn op 50% van zijn capaciteit
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je eerlijke review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de powerbank en onze service. Jammer dat het product na verloop van tijd is opgezwollen, maar we helpen graag mee, ook als de garantie net is verlopen. Goed dat je ook je tip deelt over het bewaren van een powerbank op 50% capaciteit. Veel plezier met je nieuwe powerbank! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Makkelijk bestellen, conform opgegeven dag bezorgd (ondanks Kerstdrukte bij bezorgdiensten) maar belangrijkste, prima product wat volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Ik heb 2 st. Ulanzi VL110 RGB Video Tube Lights bij MojoGear besteld voor mijn fotohobby. Het zijn mooie kleine compacte tube-lights die in allerlei kleuren en intensiteiten instelbaar zijn. Topproduct.
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de Ulanzi VL110 goed bevalt! Dank voor je uitgebreide bericht. We zien je graag snel weer terug! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Door een misverstand betaalde ik 2x voor 1 bestelling. Na een mailtje van mijn kant was er een snelle reactie en ontving ik het teveel betaalde bedrag binnen 1 Dag weer terug. Prettige correspondentie en hulp. Met dank hiervoor.

Moeiteloos een vervangend artikel

Bij het eerste statiefje wat ik bestelde zat de kop echt vast. Na dit gemeld te hebben met video en foto’s kreeg ik zonder moeilijkheden een vervangend statiefje toegestuurd.
Er was wat vertraging voor één van mijn bestelde artikelen. De communicatie daarover was heel netjes. Ik kreeg zelfs de mogelijkheid om een (duurder) alternatief te ontvangen. Vond ik niet nodig, want had de tijd om nog even te wachten, maar dat is wel fantastische service. Complimenten!
Antwoord van MOJOGEAR
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Wij doen altijd ons best om onze klanten goed te informeren en opties te bieden wanneer er vertraging is. Fijn dat je onze communicatie en service zo waardeert, en bedankt voor je complimenten! We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR

Perfect

De levering gebeurde perfect en de timing was zoals afgesproken bij de bestelling. Alles was goed te volgen op de track en trace. De Bluetooth Remote Shutter werkt uitstekend.
Zeer tevreden met de mini evo. Heb er een extra besteld. Later een garantiegeval dat uiteindelijk heel netjes is afgehandeld.
De klantenservice was echt top. Er was een onderdeel niet goed en dat werd meteen opgepakt en zonder enig moeilijk gedoe toegezegd dat ik een nieuw onderdeel zou krijgen. Toen ik na ca,1,5 week wachten toch maar even een mailtje stuurde dat ik het nog niet ontvangen had wetd er heel snel terug gerageerd en bleeker sprake van een menselijke fout stond in de mail. Het onderdeel werd dezelfde dag nog verzonden en was 2 dagen later bij mij thuis. Een leuk pakketje met een kaartje en een koekje erbij. Dus top service
Antwoord van MOJOGEAR
Dank je wel voor je mooie woorden! We kijken ernaar uit je weer te zien. Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Het is goed en kwalitatief, maar niet perfect. En de meegeleverde inbussleutel was groter dan de bouten. Op zich geen probleem, maar een beetje slordig.
Bijzonder compact en mooi apparaat die niet veel ruimte inneemt. De prijs is scherp en de kabels zitten erbij en laad snel.
Uitstekende service, met duidelijk aandacht voor de noden van de klant; ook commercieel correct ingesteld, met een juiste reactie op gemelde zaken, met klantentevredenheid als doel. Aanrader!
Antwoord van MOJOGEAR
Super dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Geweldig om te horen dat je onze service als uitstekend hebt ervaren en dat alles netjes is afgehandeld. We hopen je snel weer terug te zien! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR
Mojogear is een heel fijn bedrijf om bij te bestellen. De service is uitstekend en je krijgt altijd duidelijke en goede uitleg als je vragen hebt over een product. Ze denken echt met je mee en dat maakt het verschil. Absoluut een aanrader!
Antwoord van MOJOGEAR
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Mojogear! Geweldig dat onze service en uitleg goed bevielen en dat ons meedenken het verschil maakte. Dit is precies waar we het voor doen. We zien je graag snel weer terug! Hartelijke groet, Team MOJOGEAR