MOJOGEAR- Logo - Beoordelingen

MOJOGEAR
Beoordelingen:

234 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden665 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 mei 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MOJOGEAR voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
MOJOGEAR heeft een mooi assortiment voor foto/video/podcast/streaming producten. Nette prijs en supersnelle levering. Bestelling: VIJIM LS08 Statief Drie-delige statief voor webcam/microfoon met adapters voor de juiste schroefdraad. Het statief is steviger dan ik verwachtte en je kunt hier zonder problemen je webcam, microfoon of zelfs je SLR camera aan bevestigen. Het plaatsen op een bureau of tafelblad gaat prima door het grote klembereik en het positioneren van de arm gaat feilloos door de mooie kogelgewrichten. Ben er helemaal tevreden mee!

de meest kritische beoordeling

13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niets mis met Mojogear. Wel met de gebruikte koerier DPD. Toen ik zag dat deze "dienst" werd gebruikt overweeg ik vanwege eerdere slechte ervaringen mijn bestelling te annuleren (zie ook b..v. Trust Pilot met een waslijst aan ellende) vanwege een korting door eerdere bestelling en met toevoeging van een 'pick-up parcel point' om overbodig afwachten op mijn adres te voorkomen zie ik op het overzicht van de tracking gegevens dat mijn pakket met een onderdeel dat ik op dit moment al moest gebruiken zich na 4 dagen aflevering door Mojogear (10 juli) zich nu (13 juli) nog steeds op een depot/distributie centrum bevindt
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MOJOGEAR

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ulanzi producten bestelde ik via Alibaba. Nadeel was dat er soms lange levertijden waren. MojoGear heeft weliswaar een beperkt assortiment en iets hogere prijzen, maar de levertijd is optimaal. Vandaar dat ik zeer tevreden ben.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, tegelijk powerbank en iPhone laden werkt goed. iPad en iPhone laden doet het ook goed. Apple Watch was niet thuis, anders had ik die er ook nog aan gekoppeld. Ik kan gerust met vakantie!
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Hoi Leo, Super om te horen dat alles naar wens is! Echt top dat de levering snel was en dat je zonder problemen je powerbank en iPhone tegelijk kunt opladen. Ook fijn dat het laden van je iPad en iPhone goed gaat. Jammer dat je Apple Watch niet thuis was, maar we zijn ervan overtuigd dat die ook perfect zou werken met onze powerbank. Nu kun je met een gerust hart op vakantie! Als je nog vragen hebt of iets wilt delen, staan we altijd voor je klaar. Geniet van je vakantie! Gr. team MOJOGEAR
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke communicatie over de bestelling en levering. Alles snel geregeld. Info bij artikelen op de website kan wat duidelijker (voor mensen met weinig kennis van zaken)
Beoordeling melden
WV
Wil V.
Waalwijk
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had per ongeluk de verkeerde powerbank besteld. Mail gezonden en meteen reactie en bestelling geannuleerd met teruggave aankoopbedrag. Kan nu de 20000mah bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Hoi, Wat fijn dat je tevreden bent met de geboden hulp om dit foutje recht te zetten! Kan gebeuren natuurlijk, wij horen graag hoe de nieuwe krachtige 20.000 mah powerbank bevalt. Gr. Team MOJOGEAR
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ze doen er echt alles aan om een tevreden klant te hebben. Om een onbekende reden ging het bij mij steeds mis maar ze bleven volhouden tot het probleem getackeld was.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service. Verbeterpuntje; pakketje beter verpakken. Omdat hij door de brievenbus op een stenenvloer valt zou dit mogelijk (?) de batterij kunnen schaden
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Hoi Sanne, Bedankt voor je feedback en het compliment over onze snelle service! Goed dat je dit aankaart; we nemen je punt over de verpakking zeker serieus. Mocht je nog meer suggesties hebben of iets anders willen delen, laat het ons vooral weten. Gr. Team MOJOGEAR
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie. Als er iets mis gaat, wordt het onmiddellijk geregeld. Heel goede service en de kwaliteit van het product is ook zeer goed
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
25 jan. 2024
Wat een fantastische feedback, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over onze communicatie, service en de kwaliteit van het product. Ons team doet altijd haar best om eventuele problemen direct op te lossen, dus het is geweldig om te weten dat je dat hebt ervaren. Als je in de toekomst nog meer vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar. Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor het delen van jouw positieve ervaring! Gr. team MOJOGEAR
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Deskundig en aardig advies in de chat, snelle levering van goed product: aanrader!
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Wow, bedankt voor je geweldige aanbeveling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering. En het compliment voor onze super aardige collega's van de klantenservice waarderen wij ook enorm. Dit is precies waar we naar streven! Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten. Gr. Team MOJOGEAR
JK
John K.
Zoetermeer
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

ipad stand

Makkelijk te bestellen, snelle levering en volledig voldaan aan verwachting
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Hoi, Dank je wel voor de positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een advies van een ander is dw reden voor de aankoop
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer netjes geholpen

De klantenservice heeft mij zere netjes geholpen .
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
1 feb. 2024
Beste Wijbrand, Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een review te schrijven. We waarderen uw feedback enorm! Het is fantastisch om te horen dat u tevreden bent met de service die ons team heeft geboden. Bij MOJOGEAR streven we ernaar om onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Gr. Team MOJOGEAR
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn om weer eens goede spullen te kunnen kopen:)
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel geleverd. Ook goed verpakt. Toppie
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
25 jan. 2024
Bedankt voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je bestelling zo snel en goed verpakt bij je is aangekomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer! Gr. Team MOJOGEAR
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed!

Snelle levering en goede klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering en onze klantenservice! We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat je ervaring met ons zo soepel en positief mogelijk is. Als je nog meer feedback hebt of als er iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en goede service/advies

Snelle levering, goede service/advies
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering+kwaliteit is echt in orde
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Wow, bedankt voor je geweldige aanbeveling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het voldoen aan je verwachtingen. Dit is precies waar we naar streven! Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten. Gr. Team MOJOGEAR
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Helemaal top.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Allemaal prima spul.
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Bedankt Hans voor je geweldige aanbeveling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten. Gr. Team MOJOGEAR
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Hoi, Dank je wel voor de positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super gewoon
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
6 dagen geleden
Hoi Tom, Dank je wel voor de super positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR