MOJOGEAR- Logo - Beoordelingen

MOJOGEAR
Beoordelingen:

247 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden766 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
MOJOGEAR heeft een mooi assortiment voor foto/video/podcast/streaming producten. Nette prijs en supersnelle levering. Bestelling: VIJIM LS08 Statief Drie-delige statief voor webcam/microfoon met adapters voor de juiste schroefdraad. Het statief is steviger dan ik verwachtte en je kunt hier zonder problemen je webcam, microfoon of zelfs je SLR camera aan bevestigen. Het plaatsen op een bureau of tafelblad gaat prima door het grote klembereik en het positioneren van de arm gaat feilloos door de mooie kogelgewrichten. Ben er helemaal tevreden mee!

de meest kritische beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niets mis met Mojogear. Wel met de gebruikte koerier DPD. Toen ik zag dat deze "dienst" werd gebruikt overweeg ik vanwege eerdere slechte ervaringen mijn bestelling te annuleren (zie ook b..v. Trust Pilot met een waslijst aan ellende) vanwege een korting door eerdere bestelling en met toevoeging van een 'pick-up parcel point' om overbodig afwachten op mijn adres te voorkomen zie ik op het overzicht van de tracking gegevens dat mijn pakket met een onderdeel dat ik op dit moment al moest gebruiken zich na 4 dagen aflevering door Mojogear (10 juli) zich nu (13 juli) nog steeds op een depot/distributie centrum bevindt
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MOJOGEAR

Filter
 Sorteren  
Relevantie
GB
G B.
Zeewolde
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en product als omschreven, uittesten ga ik binnenkort doen.
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hoi Gijs, Dank je wel voor de super positieve feedback! We zijn blij dat alles tot zover naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super geholpen.

Mooi statief welke zeker voldoet aan de verwachting. Super geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Goed om te horen dat het statief aan je verwachting voldoet! Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel antwoord op vragen, prompte levering b
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met onze klantenservice te delen. Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR
WJ
Wilco J.
Den Haag
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd voor een mooie prijs
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Dank je wel voor de super positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Dank je wel voor de super positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima prijs en snelle verzending
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, apparaat werkt.
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De vriendelijkheid en snelheid
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hoi, Dank je wel voor de super positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, Goed artikel
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
30 mei 2024
Hoi Chris, Dank je wel voor de super positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Juiste geleverd en op tijd
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super, snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hoi, Dank je wel voor de super positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is en dat de verzending snel was! Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon duidelijk👍
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Advies
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Super om te horen dat je blij bent met de ons advies. Als je nog meer feedback hebt of als er iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Gr. Team MOJOGEAR
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
3 dagen geleden
Hoi Arnold, Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
3 dagen geleden
Hoi, Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
3 dagen geleden
Hoi Rob, Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van MOJOGEAR
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Graag tot snel. Gr Team MOJOGEAR