Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en zorgvuldige levering, de vriendelijke en deskundige klantenservice, en de duidelijke communicatie tijdens het bestelproces en bij vragen. De kwaliteit van de producten wordt als degelijk en functioneel omschreven, en problemen of defecten worden snel en zonder gedoe opgelost. Ook wordt het eenvoudige gebruik van de producten, de overzichtelijke website en het bestelgemak gewaardeerd. Daarnaast vinden klanten de prijs-kwaliteitverhouding goed en zijn de prijzen aantrekkelijk. Sommige klanten wijzen op vertragingen door externe bezorgdiensten. Handleidingen worden regelmatig als onduidelijk ervaren of missen een Nederlandse versie, hoewel aanvullende uitleg via e-mail wordt gewaardeerd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMOJOGEAR
Kleinste tripod statief en wel 175 cm hoog en als monopod te gebruiken en laag geprijsd
Top klantenservice
Super service
Antwoord van MOJOGEAR
Solide GoPro stuur mounts.
Een blije klant 🤩
Antwoord van MOJOGEAR
goede producten en goede service
Antwoord van MOJOGEAR
Product zoals omschreven / Kwaliteit zoals verwacht.
Antwoord van MOJOGEAR
Dankzij de low current mode kan ik mijn verbruiker aan en uitzetten wanneer ik wil.
Spam
Antwoord van MOJOGEAR
Op papier mooi product met verbeter mogelijkheden.
Mooie handige en compacte Powerbank
Antwoord van MOJOGEAR
Uitstekende prijs-kwaliteit en zeer behulpzame klantenservice.
Antwoord van MOJOGEAR
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver
MOJOGEAR, een Nederlands bedrijf, ontwikkelt en verkoopt foto- en video-accessoires voor smartphones en camera's. MOJOGEAR biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en de allerbeste service. Wil je ...