brasom.nlReviews

: 78Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor brasom.nl

78 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

78 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 sep. 2022
het is correct afgehandeld en de kwaliteit is goed . en wat beter kan is erbij vermelden als je voor softclose kiest , dan is het niet geschikt voor alleen een uitschuif plankje , maar door de sterke veerkracht is het beter voor een lade met gewicht , dan gaat het open trekken minder zwaar . nu heb ik ze weer moeten verwijderen , en monteren zonder softclose.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


9 nov. 2022
Ik raad aan hier niet te bestellen. 2 keer een bestelling geplaatst, beide keren verkeerd product geleverd. Hoop geregel, contact zoeken, omruil afspraak maken ect. Uiteindelijk ben je zo bijna een week verder. Je krijgt de spullen wel, maar de effort en vertraging maakt het de prijs niet waard.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor brasom.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(62)
(15)
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Uitstekende kwaliteit voor een degelijke prijs. Snel in huis en vervoerder gaf mooi weer wanneer de zending zou arriveren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Besteld vanuit België en dag nadien in huis. Prijs kwaliteit is echt super! Hier ga ik zeker opnieuw bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Niet op stock wat ok had besteld, maar alternatief aangeboden. Snelle levering en correcte afrekening
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Artikel voldoet aan de verwachtingen, en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Zonder problemen verkeerd bestelde ladegeleiders omgewisseld,binnen twee dagen.Top sevice.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Al meerdere keren besteld. Voldoet telkens geheel aan de verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel geleverd en zeer goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel en goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Snelle levering van de kwaliteitsvolle ladegeleiders. Probleem met courier dienst werd vlot en snel opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
zeer snel geleverd, goed verpakt en behulpzame informatie op de website
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
Snel geleverd duidelijke pagina goeie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Beoordeling melden