brasom.nl- Logo - Beoordelingen

brasom.nl
Beoordelingen:

96 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden238 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 jul 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
brasom.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle belangrijke technische info is op de site makkelijk te vinden waardoor ik wist wat ik kocht. Het versturen heeft er twee dagen over gedaan, super snel wat mij betreft. Bij ontvangst kreeg ik een grote doos en vroeg mij af wat erin zou zitten. De geleiders worden namelijk door Brasom netjes en stootvast in een doos opgeborgen. Ik moet de geleiders nog monteren, maar na even gespeeld te hebben met units heb ik er alle vertrouwen in.

de meest kritische beoordeling

24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slappe kwaliteit voorhet geld
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor brasom.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(82)
(12)
Resetten
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de pakketten nog niet geopend dus ik geef geen beoordeling over de kwaliteit. Maar het was goed verpakt en werd vlot geleverd met steeds duidelijke updates. In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun bezorgers laten modderen heeft dit bedrijf duidelijke bezorginstructies op de verpakkingen geplakt. Ze zijn dus zorgvuldig.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring Mooie producten Duidelijke site Geeft ook goed aan wat er wel en niet bij Het artikel zit
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel reactie op vragen en tevens snel geleverd. artikel is daarnaast ook nog eens van goede kwaliteit
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, ladegeleider 2000 mm met vergrendeling super degelijk !
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Stevig materiaal, snelle respons op mail.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitkijken bij montage! Service perfect!

Bij het opnieuw inbrengen van de lade kan het plaatje met de kogels verbuigen en de kogeltjes eruit komen. Lees de instructie goed. Na contact met Brasom hebben ze kosteloos een nieuwe opgestuurd. Top service.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie duidelijke website. De ladegeleiders hebben we snel ontvangen en waren zeer goed verpakt! En een klein cadeautje erbij😄
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoorde van mijn buurman dat er vast een pakje kaarten bij de bestelling in zat. 😬Dus niet. Goede kwaliteit geleiders. Top
Beoordeling melden
JD
Johnny D.
Middelkerke
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles correct verlopen, goede info, snelle levering, goederen naar wens zoals omschreven op de site
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel! Duidelijk omschreven wat het product is. Binnen een dag geleverd!
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima site,..ladegeleiders zoals verwacht. Goede keuze gemaakt
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product is zo als beschreven en snel geleverd
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en prima kwaliteit en niet duur.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets kleinere doos voor zo weinig
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles afgewerkt zoals het hoort!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, snel geleverd
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle kevery

Snelle levertijd
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden