brasom.nl- Logo - Beoordelingen

brasom.nl
Beoordelingen:

98 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden247 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle belangrijke technische info is op de site makkelijk te vinden waardoor ik wist wat ik kocht. Het versturen heeft er twee dagen over gedaan, super snel wat mij betreft. Bij ontvangst kreeg ik een grote doos en vroeg mij af wat erin zou zitten. De geleiders worden namelijk door Brasom netjes en stootvast in een doos opgeborgen. Ik moet de geleiders nog monteren, maar na even gespeeld te hebben met units heb ik er alle vertrouwen in.

Meest relevante negatieve beoordeling

24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slappe kwaliteit voorhet geld
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor brasom.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Levering kon sneller

Levering van de betreffende producten zou sneller hebben gekund, maar ik besef me ook dat we verwend zijn met “next-day-deliveries”. Alles in prima staat ontvangen, geheel naar verwachting cf bestelling.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ruim aanbod ladegeleiders aan concurrentiële prijzen. Ik zou het echter fijn vinden dat levering via een afhaalpunt aangeboden wordt. (mag zowel PostNL als DPD zijn)
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie met bijkomende info en snelle levering. Ladegeleiders voldoen aan mijn eisen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed beschermd verpakt en perfect op tijd geleverd
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima winkel!

Snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
PK
Peter K.
Rijswijk
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top product, top levering
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de pakketten nog niet geopend dus ik geef geen beoordeling over de kwaliteit. Maar het was goed verpakt en werd vlot geleverd met steeds duidelijke updates. In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun bezorgers laten modderen heeft dit bedrijf duidelijke bezorginstructies op de verpakkingen geplakt. Ze zijn dus zorgvuldig.
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring Mooie producten Duidelijke site Geeft ook goed aan wat er wel en niet bij Het artikel zit
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel reactie op vragen en tevens snel geleverd. artikel is daarnaast ook nog eens van goede kwaliteit
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, ladegeleider 2000 mm met vergrendeling super degelijk !
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stevig materiaal, snelle respons op mail.
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitkijken bij montage! Service perfect!

Bij het opnieuw inbrengen van de lade kan het plaatje met de kogels verbuigen en de kogeltjes eruit komen. Lees de instructie goed. Na contact met Brasom hebben ze kosteloos een nieuwe opgestuurd. Top service.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie duidelijke website. De ladegeleiders hebben we snel ontvangen en waren zeer goed verpakt! En een klein cadeautje erbij😄
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoorde van mijn buurman dat er vast een pakje kaarten bij de bestelling in zat. 😬Dus niet. Goede kwaliteit geleiders. Top
Beoordeling melden