4 feb. 2023
Levering duurt iets langer dan gemeld op de website.
Positief is wel dat ik hier bericht van gekregen heb, ook met de melding dat we de avond voor levering een bericht gingen krijgen met het uur van levering omdat we aanwezig moesten zijn om te tekenen. Ik was dus niet echt tevreden toen ik thuiskwam en mijn aankoop van €500 onbeheerd in de regen aan de voordeur zag liggen zonder verwittiging. Gelukkig was alles dan wel zeer goed ingepakt waardoor het toch niet nat was.
Ik raad aan hier niet te bestellen. 2 keer een bestelling geplaatst,
beide keren verkeerd product geleverd. Hoop geregel, contact zoeken,
omruil afspraak maken ect. Uiteindelijk ben je zo bijna een week verder. Je krijgt de spullen wel, maar de effort en vertraging maakt het de prijs niet waard.
de verpakking was aan beide zijdens gescheurd zodat er bij 3 geleiders een beschadiging is aan de plastiek, de geleiders funktioren naar behoren.
is deze beschadiging te wijten aan de zwakke kopsverpakking of aan post.nl !!! daar zij redelijk brut met de pakjes omgaan.zij waren ook 3 uur later dan dat zij hadden aangegeven
13 aug. 2023
Zeer goede zaak. Reageren enorm snel op emialtjes en vragen.
Goede ondersteuneing. Goede producten.
Hele goede webshop/zaak.
Kan het iedereen aanraden!
P.S. Ik heb geen aandelen of connecties met Brascom.nl...:-)
10 aug. 2023
Goede service en degelijk product
1x set ladegeleiders met transportschade ontvangen, heel netjes (en snel) opgelost door klantenservice.
8 aug. 2023
Lade geleiders
Top producten, super serviceen altijd snel geleverd.
4 aug. 2023
Afspraak is afspraak!!
Fijn, een bedrijf dat doet wat ze beloven
30 jul. 2023
Goede service & snelle levering
7 aug. 2023
super en persoonlijk
17 aug. 2023
12 aug. 2023
3 jul. 2023
Een stevige verpakking zodat de railen niet kapot gaan tijdens vervoer. En een stevige kwaliteit rail gemakkelijke inbouw
8 jul. 2023
Vlotte levering. De informatie op de website kan beter, ik mis 2D detailtekeningen.
5 jul. 2023
Lade rails zien er goed en stevig uit. Prijs is scherp
Geïmporteerde beoordelingen