brasom.nlReviews

: 71Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
brasom.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij brasom.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor brasom.nl

71 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

71 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 sep. 2022
het is correct afgehandeld en de kwaliteit is goed . en wat beter kan is erbij vermelden als je voor softclose kiest , dan is het niet geschikt voor alleen een uitschuif plankje , maar door de sterke veerkracht is het beter voor een lade met gewicht , dan gaat het open trekken minder zwaar . nu heb ik ze weer moeten verwijderen , en monteren zonder softclose.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


9 nov. 2022
Ik raad aan hier niet te bestellen. 2 keer een bestelling geplaatst, beide keren verkeerd product geleverd. Hoop geregel, contact zoeken, omruil afspraak maken ect. Uiteindelijk ben je zo bijna een week verder. Je krijgt de spullen wel, maar de effort en vertraging maakt het de prijs niet waard.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor brasom.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Uitstekende kwaliteit voor een degelijke prijs. Snel in huis en vervoerder gaf mooi weer wanneer de zending zou arriveren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Besteld vanuit België en dag nadien in huis. Prijs kwaliteit is echt super! Hier ga ik zeker opnieuw bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
zeer snel geleverd, goed verpakt en behulpzame informatie op de website
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Artikel voldoet aan de verwachtingen, en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Zonder problemen verkeerd bestelde ladegeleiders omgewisseld,binnen twee dagen.Top sevice.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Al meerdere keren besteld. Voldoet telkens geheel aan de verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Ik raad aan hier niet te bestellen. 2 keer een bestelling geplaatst, beide keren verkeerd product geleverd. Hoop geregel, contact zoeken, omruil afspraak maken ect. Uiteindelijk ben je zo bijna een week verder. Je krijgt de spullen wel, maar de effort en vertraging maakt het de prijs niet waard.
Beoordeling melden
Antwoord van brasom.nl
10 nov. 2022
Beste klant, vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent over onze service. Er is inderdaad iets fout gegaan bij het fulfilment center, wat we naar onze mening snel en netjes hebben opgelost. Onze oprechte excuses dat het hierdoor iets langer heeft geduurd. Desondanks waarderen we je mening en hopen we nog een kans te krijgen om bij een volgende order een foutloze logistieke afhandeling te tonen. We leren van elke fout en werken, samen met onze vervoerders, naar een optimaal logistiek proces. Met vriendelijke groet, BRASOM Ladegeleiders
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Snelle levering van de kwaliteitsvolle ladegeleiders. Probleem met courier dienst werd vlot en snel opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
De kwaliteit is uitstekend, makkelijk bereikbare klantenservice voor extra vragen en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Correct en netjes afgeleverd. Het bestelde artikel voldoet geheel volgens de verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Ze weten waar ze over praten en zijn goed bereikbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
Snel geleverd duidelijke pagina goeie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
het is correct afgehandeld en de kwaliteit is goed . en wat beter kan is erbij vermelden als je voor softclose kiest , dan is het niet geschikt voor alleen een uitschuif plankje , maar door de sterke veerkracht is het beter voor een lade met gewicht , dan gaat het open trekken minder zwaar . nu heb ik ze weer moeten verwijderen , en monteren zonder softclose.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Snelle correcte levering, denk mee en valt me op dat je alleen maar tegen een computer zit te communiceren maar er wordt persoonlijk contact onderhouden en feedback gewaardeerd. Top Bram!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Doordat er een foutje in de mobiele versie van de website zat de verkeerde beugels besteld en binnengekregen. Dit is keurig opgelost door Brasom!
Beoordeling melden