Reviews voor brasom.nl
Dit is mijn eerste ervaring met ladegeleiders van Brasom. Het is zeer goed bevallen. Zware kwaliteit en heel lichtlopend. De montaghe handleiding is een heel verhaal, maar wel heel duidelijk. Ook de verpakking was zodanig dat de vervoerder van goede huize moet komen om de geleiders te beschadigen. Kortom: een aanrader.
Beste service ooit
Ik had hier ladegeleiders besteld super snel geleverd helaas de verkeerde die zelfde avond nog reactie gehad dag erna de goeden ladegeleiders gekregen super bedankt voor de service
Top geleider
Wat een top geleider. Gebruik deze plat voor een Jura espresso machine op aanrechtblad en onder de bovenkastjes. Zorg wel dat de geleiders schoon blijven. Dan heb je er jaren plezier van.
Bram, dank voor de ondersteuning tijdens de vertraging levering door het slechte weer. Prima klant ondersteuning.
Super degelijk materiaal, beschrijving van internet gehaald, ging prima
Korte omschrijving bijvoegen over bijv de ’breken’ van het aluminium hoekprofielen
Top mensen die meedenken en zorgen dat je bestellingen perfect zijn, goede producten en vooral eerlijk . Echt een aanrader 👍👍👍
Ik ben gewend op factuur te kopen, nu moet het bestellen via computer, ben ik niet zo handig in, dan ben ik van een ander afhankelijk.
Goede hulp bij installatie. Bedankt!
Geleiders zoals verwacht.
Geleiders geleverd en opgehaald volgens afspraak. Zien er degelijk uit. Montage gemakkelijk. Zoals het er nu uitziet zal ik er veel plezier van hebben.
prima kwaliteit. Bezorging door DPD wel traag helaas. Beter ook verzenden met nl of dhl.
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede en sterke lade geleider
Snel geleverd
Vlotte reactie en behulpzaam
Top bedrijf. De bestelling is snel afgehandeld en de volgende dag hadden we het thuis. Er was een klein probleem bij aankomst van de zending, daar melding van gedaan. En dat is naar alle tevredenheid opgelost. Zouden meer bedrijven een voorbeeld aan moeten geven. Echt top
Prima.
Ziet er prima uit, moet het nog monteren maar het lijkt goed.
Tot zover een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.
Snelle levering zoals beloofd.
Verbeterpunt: Documentatie had ook bij pakket gekund, ipv alleen online
Professionele geleiders
Door de feestdagen heeft levering wat op zich laten wachten.
De geleiders moeten nog gemonteerd worden, maar bij een eerste blik zien deze er zeer sterk en professioneel uit !
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews