27 nov 2023
Ik ging langs in de toonzaal en werd zeer goed geholpen. Kreeg ook daar nog te horen dat mijn nieuwe tapijt gratis in BE geleverd werd als ik die ter plaatste bestelde. Top!
Ik heb bij jullie 7 mei een buitenkleed besteld, dit nog steeds niet ontvangen. Heb een aantal keer contact gehad met jullie en Megan zegt alleen een dhl postonderzoek te kunnen doen. Dit is niet echt klant vriendelijk, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de koop wil ontbinden of dat er een nieuw kleed gestuurd kan worden, een klant zo lang te laten wachten met een oplossing is belachelijk.
Dus wil ik mijn geld terug of een nieuw kleed dat ik morgen in huis heb, dat onderzoek kunnen jullie zelf wel regelen achter de schermen daar hoef ik als klant niet de dupe van te zijn!!!
Misschien eens een mail of reactie lezen. Jullie zijn helemaal niet bereid te verbeteren dus waarom steeds mijn mening vragen. Nutteloos bedrijf.
Trouwens al nagedacht over mijn opmerking dat ik te laat een beschadigd kleed heb ontvangen?
23 mei 2024
Beste Maurice Lingg,
Bedankt voor uw review.
We hebben helaas geen bericht van u ontvangen betreft deze casus. We willen u vragen om ons te mailen; klantenservice@volero.nl o.v.v. uw ordernummer.
Onze klantenservice afdeling neemt na ontvangst van uw e-mail, spoedig contact met u op!
5 mei 2024
We wachten op de bezorging, duurt erg lang.
Het eerste tapijt wat we bestelden was er al een dag later, maar het tweede is er nog steeds niet. Schijnt teruggestuurd te zijn. Waarom? We wachten nog steeds op de levering. Dus één ster voor het eerste tapijt.
15 jan 2024
Vloerkleed kwam opgevouwen in een doos. Duurde even voordat ie “plat” op de grond lag.
Het is wel een mooi vloerkleed zeer tevreden.
(Stap over naar andere koeriersdienst, nu DPD werd ik niet vrolijk van)
Beste Didi Oonk,
Bedankt voor uw review en uw feedback.
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent met uw order!
We wensen u heel erg veel woonplezier toe.
6 feb 2024
Kleed is prima maar vouwen
Kleed is prima levering redelijk snel, maar door het opvouwen zitten er enkele hardnekkige vouwen is die maar moeilijk weg trekken!
15 feb 2024
Beste R Zonneveld,
2 jul 2024
Ik wacht al meer dan een week op mijn pakje. Voorlopig ook nog geen respons gekregen van de klantenservice.
5 jul 2024
Beste Dries Uyttersprot,
Bedankt voor uw review.
Ik heb u persoonlijk een mail toegestuurd, we helpen u uiteraard graag verder!
12 feb 2024
Onlangs 3 vloerkleden besteld,een nadeel,er wordt beloofd de kleden thuis te bezorgen,maar niet dus,heb door persoonlijke omstandigheden andere moeten vragen dit voor ons bij een afhaalpunt op te halen,dit is niet volgens afspraak,ben hier erg boos om,er wordt geen rekening met de persoonlijke omstandigheden van de klant gehouden,dat moet zeker verbeterd worden.
15 feb 2024
Beste Anny Daams,
Bedankt voor uw review.
De pakketdienst levert altijd bij u thuis, indien u niet aanwezig bent zullen ze dit bij de buren of bij een Parcelshop proberen. Excuus voor het ongemak in deze!
Team Volero
Bestelproces ging prima , maar het vloerkleed was erg gekreukeld en had veel hobbels en vouwen was net een mollen veld . heb vervolgens contact gehad met volero en wat tips gekregen , het moet na ongeveer 14 dagen goed zijn, het kleed ligt er nu 9 dagen en heeft nog steeds vouwen en hobbels . als het over week nog niet beter is ga ik het kleed retourneren .
Beste Feiko Scherpenzeel,
2 dec 2023
Niet volgens verwachting helaas
Snelle bezorging, maar helaas niet wat ik had verwacht na het lezen van de positieve beoordelingen. Het kleed is erg dun en opgevouwen in een kleine doos toegestuurd. De vouwen en bobbels bleven erin zitten. Ook de kleuren waren veel valer dan op de foto's lijkt. Omdat de doos klein was, ging het retourneren wel makkelijk, als was dat niet kosteloos.
Beste P Roos,
1 dec 2023
Duurde te lang , jullie hadden het kleed 2 dgn Later verzonden
Met DHL
die het vervolgens nig eens 3 dgn later verstuurde .en 2 keer de tijd en dag veranderd ,waardoor we 2 dagen thuis zaten te wachten .en hun vervolgens nog een dag later pas het kleed bracht .nee ik zou niets meer bij Valero bestellen ,als het met DHL word verstuurd .
Dat ik wat langer op het kleed moest wachten is oké. Maar de kwaliteit van het kleed is minder dan ik verwachtte. Je kunt er doorheen kijken . Eenmaal op de vloer valt het niet op. De afwerking is voor 95% goed. Aan de randen ontbreekt er hier en daar een vezel. De kleur is echt mooi. Maar al met al voor deze prijs houd ik het kleed.
4 mei 2024
Buitentapijt heeft heel andere look aan terras
Buitentapijt oogt heel mooi op terras, zachte kleur & mooi motief doch afmetingen kloppen niet. Zou 200 x 140 moeten zijn maar in werkelijkheid is het 203,5 x 136. Lijkt mss een detail doch hierdoor past het in de breedte maar nipt onder tuintafel, had er mooier uitgezien indien effectief 140. Al bij al toch tevreden met aankoop.
5 mrt 2024
Onbegrijpelijke fout
Goed:
Ruime keuze
Betaalbaar
Slecht en bedoel ik echt slecht:
Ik heb een 2 meter rond vloerkleed besteld: die hoor je niet in een vierkante doos 4 x opgevouwen te bezorgen!!! De vouwen zijn er niet uit te krijgen en er zitten bobbels in(dus niet vlak)
Echt een onbegrijpbare fout..
Waarom niet oprollen???
Helaas alleen standaard maten buitenmat bijvoorbeeld 1.60 x 3.20 en dat is natuurlijk spijtig als je een balkon hebt waarin de breedte van 160 prima past maar een lengte van 3.20 te kort is. Waarom moet ik altijd naar België uitwijken om een mat op juiste lengte te krijgen. Zeekr nu in nieuwbow de balkons vaak breder zijn.
8 mei 2024
Beste Yrm de Graaf,
Bedankt voor uw review en feedback.
We zullen dit intern oppakken.
13 nov 2023
Prima kleed, wel in zijn geheel grijs.
Het kleed is mooi, maar grijzer dan op de foto’s (volledig grijs, wel iets gemêleerd door donker grijze vlekjes). Het kleed was niet netjes in de doos gestopt en zonder extra berscherming; daarbij kwam de doos erg beschadigd (half open gescheurd) aan, waardoor het onverpakte kleed er half uit stak.
17 jan 2024
Beste Paula Timmermans,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om Volero te beoordelen en feedback te geven.
Wat vervelend om te lezen dat u deze aankoop zo heeft ervaren. Echter zien we helaas geen melding hiervan bij onze klantenservice.
23 apr 2024
Uw juiste kleuren omschrijven. Grijs (en ook op de foto was het grijs en ook op het aangekregen product stond “grijs” omschreven MAAR de werkelijk was totaal anders. Retour gestuurd en dat koste me dan nog eens 16euro! 🤬
Dus nee ik bestel niet meer want zo creeer je natuurlijk vele retours!!
8 mei 2024
Beste Nancy Dubois,
Bedankt voor uw review.
Wat jammer om te vernemen dat het item niet naar wens was.
De retourkosten zijn inderdaad wel voor de klant zelf. Dit komt omdat wij onze prijzen laag willen houden. Als wij de retourkosten voor onze rekeningen zouden nemen, moeten wij dit berekenen in onze verkoopprijs. Dit willen we natuurlijk niet!
Echter bieden we wel de service om gratis te retourneren in een van onze showrooms.
We hopen u terug te zien bij Volero.
27 nov 2023
Uitermate teleurstellend
Prachtig kleed besteld.
Helaas verkeerde maat geleverd. Contact gehad met klantenservice. Kleed teruggestuurd. Vandaag kwam het nieuwe kleed binnen. WEER de verkeerde maat geleverd.
Kleed gaat dus opnieuw retour. Ik heb geen vertrouwen meer in een derde poging.
28 nov 2023
Beste Marleen Schovers-Blok,
Bedankt voor uw review.
Wat ontzettend vervelend om te vernemen! Onze excuses hiervoor.
Ik zie dat het inmiddels netjes wordt opgelost door de klantenservice.
Team Volero
Heb het vloerkleed terug gestuurd ,zat opgevouwen en de doos en ik kon de kreukels er niet uitkrijgen en er zat een zwarte streep op het kleed ,wacht nu op bericht dat jullie het kleed hebben terug ontvangen en daarna bestel ik weer een nieuw kleed bij jullie
29 mrt 2024
Beste Rob Lankreijer,
Bedankt voor uw review.
Wat leuk om te vernemen dat u een nieuw vloerkleed zal bestellen!
Mocht u advies nodig hebben, kijken we uiteraard graag met u mee.
10 nov 2023
Kleed niet opvouwen.
Op zich ziet het kleed er wel goed uit, alleen, dat het kleed opgevouwen in een doos afgeleverd werd verbaasde mij.
Hierdoor zitten er heel veel vouwen in het kleed welke er moeilijk uit gaan, wat je ook probeert.
Kleed zou dus opgerold afgeleverd moeten worden.
Beste Jolanda Brummel-Cordromp,
Bedankt voor uw review.
Mocht u tips wensen willen we u vragen contact op te nemen met de klantenservice. We helpen u graag!
8 jan 2024
Kleed totaal verfrommeld bezorgd!
Het kleed is prima, de bezorging niet. Het kleed is niet opgerold, maar in elkaar gefrommeld bezorgd. Inmiddels ligt het al een week plat, maar ik vraag mij af of de vouwen en bulten er nog uit zullen gaan. Slecht om zo slordig om te gaan met het kleed…
Beste Anja Bakker,
Bedankt voor uw review.
Het vouwen van een vloerkleed heeft geen invloed op de levensduur van een vloerkleed. We doen het alleen bij de vloerkleden waarbij we 100% zeker zijn dat het mogelijk is. Mocht het vloerkleed nog een beetje bobbelen; geen zorgen, dit zal eruit vloeien. Mocht u hier nog vragen over hebben bel of mail gerust.
6 jan 2024
Voor ons geen volgende bestelling 🤨…
Een aantal keer achter mijn bestelling aan moeten bellen. Er kon geen antwoord worden gegeven op waar de bestelling bleef. Inmiddels een mail dat de bestelling weer retour is gekomen bij Volero zonder dat wij hem ooit ontvangen hebben. Zonder excuus.
Beste Ellos Heekelaar,
Bedankt voor uw review.
Ik zie inderdaad dat uw order vanuit de pakketdienst retour afzender gekomen is, excuus hiervoor! We hebben u gevraagd of u een nieuwe zending wenst.
Deze is gelukkig inmiddels afgeleverd.
Veel woonplezier gewenst en nogmaals excuus voor het ongemak.