27 nov 2023
Ik ging langs in de toonzaal en werd zeer goed geholpen. Kreeg ook daar nog te horen dat mijn nieuwe tapijt gratis in BE geleverd werd als ik die ter plaatste bestelde. Top!
Ik heb bij jullie 7 mei een buitenkleed besteld, dit nog steeds niet ontvangen. Heb een aantal keer contact gehad met jullie en Megan zegt alleen een dhl postonderzoek te kunnen doen. Dit is niet echt klant vriendelijk, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de koop wil ontbinden of dat er een nieuw kleed gestuurd kan worden, een klant zo lang te laten wachten met een oplossing is belachelijk.
Dus wil ik mijn geld terug of een nieuw kleed dat ik morgen in huis heb, dat onderzoek kunnen jullie zelf wel regelen achter de schermen daar hoef ik als klant niet de dupe van te zijn!!!
Het fluffy zwarte vloerkleed kwam opgepropt in een doos, je verwacht een kleed maat 2 X 3 meter opgerold in plastic.
Het leek wel een afgesneden stuk lap
zaten ook dikke stukken aan elkaar in het fluffy kleed.
Gelijk geretourneerd, niet mijn ding.
Beste Ria Jong,
Wat jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent met het item.
We zien dat uw retour momenteel verwerkt wordt!
3 jan 2024
Rand tapijt gerafeld
Melding gemaakt dat tapijt bij een deel gerafeld is. Foto’s gestuurd. Moet alsnog nieuwe foto’s sturen. Jammer, in het geheel geen betrokkenheid.
Er is in het geheel geen controle op kwaliteit uitgevoerd. Hoe verder? Ze willen eerst foto’s zien.
12 jan 2024
Beste Woody Rompas,
Bedankt voor uw bericht.
De toegestuurde foto's waren helaas wat onduidelijk, vandaar hebben we om aanvullende foto's gevraagd. Deze hebben we nodig om een beter beeld te krijgen van de situatie.
We helpen u uiteraard graag verder!
7 jan 2024
Vind het moeilijk om te beoordelen, want heb m’n bestelling nog niet binnen gehad. Mijn pakket ligt bij dhl, dus Volero kan er niet zo heel veel aan doen, maar heb wel vaker pech met pakjes via dhl. Miss toch een andere bezorgdienst contracten?
23 apr 2024
Kleur week af van wat ik bestelde.
Kleur was bruin terwijl ik naturel bestelde.
Het kleurverschil zou komen omdat de fotografie binnen was geweest, terwijl het een buitenkleed betrof.
Na de mailwisseling mocht hem niet, zonder kosten, retour sturen.
Slechte service!
Beste Estella Hart,
Bedankt voor uw review.
Wat spijtig om te vernemen! We bieden de service om tot 30 dagen na ontvangst uw order te kunnen retourneren indien deze niet naar wens is.
Dit kan ook gratis in een van onze showrooms.
2 apr 2024
Vloerkleed is opgevouwen opgestuurd, de vouwen zitten er na 2 weken nog in.
Ik dacht dat de bezorging foutief was omdat ik een langwerpige doos verwachte i.p.v. een vierkante.
Waarom niet opgerold verstuurd zoals op de TV te zien is.
18 apr 2024
Beste Fred Ista,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om Volero te beoordelen en feedback te geven.
Wat vervelend om te lezen dat u deze aankoop zo heeft ervaren. We willen u vragen om ons te mailen; klantenservice@volero.nl o.v.v. uw ordernummer.
Onze klantenservice afdeling neemt na ontvangst van uw e-mail, spoedig contact met u op!
25 mrt 2024
Kleed was erg verfrommeld in de doos..lag hobbel de bobbel in het begin.
Klantenservice benaderd..werd niet echt gehoord.
Heb heb nu maar ad grond vast geplakt en daardoor staat de rand nu niet meer recht op!
Was wel teleurgesteld.
Beste Ingrid Hofman,
11 nov 2023
Mijn bestelling wordt door een externe firma verkeerd geleverd op fout adres en ik moet nu aantonen dat ik wel correct ben terwijl externe firma 1u na de levering opbelt om te zegge da hun chauffeur verkeerd heeft geleverd
Beste Leslie Vandenbergen,
Bedankt voor uw review, wat jammer om te vernemen!
We zien dat uw zending is afgeleverd.
We wensen u veel woonplezier toe!
Team Volero
Nog maar net ontvangen, bestelling ging vlug en soepel. Levering ook. Het blijkt een super laag polig tapijt te zijn, eigenlijk 0 polen. Moderne stof met opdruk. Ziet er toch goed uit voelt ook goed, erg ligt in gewicht.
Beste Olav Bergman,
Bedankt voor uw review.
Dit had u terug kunnen vinden bij de specificaties onder het vloerkleed op de website, tipje! Om wellicht enige teleurstelling te voorkomen in de toekomst.
Fijn te horen dat u het item toch naar wens vind.
We wensen u heel erg veel woonplezier toe.
27 nov 2023
Overal hangt 40 procent korting zelfs op tv en bij de kassa kregen we geen korting Ze zou het ons nog uitleggen waarom niet De uitleg heb ik niet gehad! Het kleed is prachtig niks mis mee maar wij vonden het stom
17 jan 2024
Beste N Timmerman,
Bedankt voor uw review.
De korting is al verwerkt op onze website, vandaar dat dat bij de kassa er niet nogmaals af gaat.
Dit omdat de 40% korting er al af is op de prijs welke u ziet staan, er is een bedrag doorgestreept en die in het rood is de prijs mét de korting.
Hopende is het zo duidelijk voor u :)
17 jan 2024
Tevreden met het tapijt.
Wel vroeg ik 2 keer om een factuur met mijn ingevulde gegevens en btw- nummer maar geen reactie daarop.
Dit is wel vervelend, want in België is dit een noodzaak als je een zaakje hebt.
24 jan 2024
Beste Steve Desseyn,
Bedankt voor uw review.
Ik heb u de factuur direct opgestuurd per mail!
Mocht u verder nog vragen hebben bel of mail gerust.
17 nov 2023
Ik bestelde een rond vloerkleed en die voldeed totaal niet aan kwaliteit.
Het was niet rond, de cirkel was slecht geweven.
Er moet een eindcontrole komen op producten....
Foto's zijn gemaakt en opgestuurd.
28 nov 2023
Beste Wil Beij,
Bedankt voor uw review.
We zien dat uw casus inmiddels netjes is opgelost met onze klantenservice.
We hopen u terug te zien bij Volero.nl!
1 dec 2023
Rond Vintage vloerkleed lago geel
Onlangs een Rond Vintage vloerkleed - Lago Geel gekocht; kwaliteit valt erg tegen. Binnen één week zat er al een gaatje in terwijl de vouwen van het vervoeren ook nog steeds zichtbaar zijn.
24 nov 2023
Nou, wil even zeggen dat mijn levering nog steeds onderweg is na ruim 14 dagen! Veel heen en weer bellen en afgescheept worden door de telefoon!
Geven de vervoersorganisatie de schuld.
28 nov 2023
Beste Trudy Barnhoorn,
Bedankt voor uw review.
Bij een zoekgeraakt pakket, laat het antwoord af en toe wat langer op zich wachten, gezien we afhankelijk zijn van meerdere partijen. Gelukkig wordt uw casus door de klantservice opgelost.
18 nov 2023
Allereerst, snelle levering dat was wel heel fijn!
Helaas was het kleed slordig ingepakt, heel gek opgevouwen niet netjes gevouwen en hij viel bij aankomst zowat al uit de doos!
10 apr 2024
Mooi kleed, bezorging viel tegen
Mooi kleed, maar bij de levering is het niet bij de buren afgeleverd, maar stond het tussen de bosjes bij de voordeur. Bij thuiskomst bleek het wat nat geworden door de regen.
Beste Mieke Vermeulen,
Bedankt voor uw review. Dat kan niet de bedoeling zijn! Wij zullen dit intern verder oppakken.
Indien er beschadiging is aan het vloerkleed om deze reden willen we u vragen contact op te nemen met onze klantenservice : klantenservice@volero.nl o.v.v. uw ordernummer. Dan kijken we graag met u mee.
12 nov 2023
Na meer dan een week nog niets ontvangen,twee keer gebeld maar geen duidelijk antwoord volgens de dame aan de lijn kan het nog wel tien dagen duren dat het word opgelost.
Beste Engelbrecht Boerdam,
Bedankt voor uw review.
Ik zie dat uw casus inmiddels netjes is opgelost door de klantenservice!
We wensen u een fijne dag toe.
3 dec 2023
Een levering van een vloerkleed in een veel te klein doosje met als gevolg veel vouwen die er niet meer uit gingen.
Terug gestuurd.
Positief: geld vlot teruggekregen.
12 dec 2023
Beste CPM Boersma,
Bedankt voor uw review.
Het vouwen van een vloerkleed heeft geen invloed op de levensduur van een vloerkleed. We doen het alleen bij de vloerkleden waarbij we 100% zeker zijn dat het mogelijk is. Mocht het vloerkleed nog een beetje bobbelen; geen zorgen, dit zal eruit vloeien. Fijn om te horen dat het voor u spoedig is afgerond.
We hopen u terug te zien bij Volero.
8 mrt 2024
kleden niet opgevouwen bezorgen
ik vind dat de kleden opgerold en ingepakt naar de klant moet, en niet opgevouwen in een doos, dit kost mij (de klant) heel veel moeite om de vouwen eruit te krijgen e
Beste patricia Bos- van Poelgeest,
Team Volero
Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen.
heb al een mail gestuurd maar geen antwoord gekregen.
kunnen jullie iets laten weten want deze service trekt op niks.
12 dec 2023
Beste Daniella Daems,
Bedankt voor uw review.
We hebben u een mail toegestuurd, echter geen reactie. Ik zal hem direct nogmaals toesturen. Uw adres staat mogelijk fout doorgegeven.
We lossen het graag met u op!
4 apr 2024
Ik heb mijn kleed nog niet ontvangen. Ik heb 2 mailtjes naar vorelo gestuurd geen antwoord ontvangen! Erg jammer. Ik zal graag antwoorden op mijn vragen krijgen!
18 apr 2024
Beste Noëmi van IJsseldijk,
Bedankt voor uw review.
Ik zie dat u inmiddels goed geholpen word door onze klantenservice!