fotoflits.com- Logo - Beoordelingen

fotoflits.com
Beoordelingen:

27 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden129 beoordelingen in totaal  

4,93
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Professioneel, kennis van zaken en perfect afgewogen advies, welkom bij Fotoflits. Voor mij is dit de eerste keer dat ik ze leerde kennen en het voelde gelijk goed, nu trotse bezitter van de Manfrotto Nitrotech 608 fluid video head voor mijn Nikon Z6 II met Atomos Ninja V recorder. Eerst een probleem met de kop dat deze knarste en het batterijtje voor de waterpas ontbrak, na de melding ging Fotoflits gelijk aan de slag en heeft het perfect opgelost zodat met vertrouwen mijn reportage GAMESCOM 2023 kan gaan maken. Fotoflits jullie krijgen van mij de 🏆

Meest relevante negatieve beoordeling

2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
na telefonisch overleg het gekochte teruggestuurd, daarna weer gebeld product was weer in de winkel en ik zou het geld teruggestort krijgen op mijn rekening. Tot op heden het geld nog niet op mijn rekening.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fotoflits.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
WD
W.A. d.
Wageningen
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestelde art. Rode video microfoon.

Snel en correcte afhandeling van bestelling. Vriendelijke en deskundige behandeling vis de telefoon.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vakkundige telefonische helpdesk en snelle levering van nieuwe flitsbuis.
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en op tijd geleverd dan
Beoordeling melden
DD
Daan d.
Stompetoren
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goed advies en veel parate kennis.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle response op vragen. Deskundige compacte beantwoording. Snelle levering na bestellingen.
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
31 mei 2024
Dank je wel Jaap!
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Professioneel, kennis van zaken en perfect afgewogen advies, welkom bij Fotoflits. Voor mij is dit de eerste keer dat ik ze leerde kennen en het voelde gelijk goed, nu trotse bezitter van de Manfrotto Nitrotech 608 fluid video head voor mijn Nikon Z6 II met Atomos Ninja V recorder. Eerst een probleem met de kop dat deze knarste en het batterijtje voor de waterpas ontbrak, na de melding ging Fotoflits gelijk aan de slag en heeft het perfect opgelost zodat met vertrouwen mijn reportage GAMESCOM 2023 kan gaan maken. Fotoflits jullie krijgen van mij de 🏆
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Hans, die beker nemen wij graag aan 😊En de koffie/thee staat klaar als je een keer in de buurt bent!
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Supersnelle levering!!

Supersnelle levering van twee Elinchrom elc500 flitsers! Daarnaast ook een reparatieonderdeel geleverd. Alles top geregeld! Ik ga snel eens de winkel bezoeken...
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Henk! Leuk als je langs komt, de koffie en thee zullen wij klaar hebben staan voor je.
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super bedrijf, hebben erg veel op voorraad en wat mij erg verraste waren de kleine presenties die in de doos ingepakt waren met een handgeschreven persoonlijk dank voor de bestelling en fijne feestdagen op een briefje! Het zijn de kleine dingen die het verschil maken, en bij FotoFlits begrijpen ze het helemaal!! En natuurlijk de kennis die ze daar in huis hebben!! Ga zo door!!
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
31 mei 2024
Hi Eugene, dank je wel voor je leuke beoordeling en graag gedaan!
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed bedrijf, erg prettig

Gert begrijpt de vraag en hoe je denkt en komt dan met een praktische oplossing en met een prima en professioneel advies. En dat zet 'ie dan voor je klaar in jouw winkelmandje, zodat je meteen kunt kiezen en bestellen. En als het op voorraad is heb je het de volgende werkdag in huis. Goed bedrijf! Erg prettig.
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
7 dec 2023
Dank je wel Jeroen.
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed advies & super klantgericht

Goed advies, zeer ter zake kundig en persoonlijke benadering.
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Caspar!
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lamp gebroken van mijn Elinchrom flitslamp, meteen een nieuwe lamp opgestuurd en volgende dag al binnen. Met leuk persoonlijk berichtje van de eigenaar. Zo kan het ook!
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
31 mei 2024
Graag gedaan Etienne!
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mensen die verstand hebben over de producten die ze verkopen goede uitleg en top winkel
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Michel! Veel plezier met je nieuwe flitsers.
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer deskundig, altijd op voorraad en voiral: heel fijne mensen!
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
7 dec 2023
Dank je wel Annemoon!
JH
J.T. H.
Leeuwarden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima, goed verpakt en snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
31 mei 2024
Dank je wel Linus!
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzenden, heel attent.
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
7 dec 2023
Dank je wel Diana.
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb gekregen wat ik besteld heb. Wat zou je nog meer willen :-)
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
31 mei 2024
Dank je wel Evert! Haha, gelukkig maar dat je bestelde artikelen ook geleverd zijn!
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie keurige verzending
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
31 mei 2024
Goed te horen Robbert!