fotoflits.com- Logo - Beoordelingen

fotoflits.com
Beoordelingen:

25 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden125 beoordelingen in totaal  

4,92
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
fotoflits.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Professioneel, kennis van zaken en perfect afgewogen advies, welkom bij Fotoflits. Voor mij is dit de eerste keer dat ik ze leerde kennen en het voelde gelijk goed, nu trotse bezitter van de Manfrotto Nitrotech 608 fluid video head voor mijn Nikon Z6 II met Atomos Ninja V recorder. Eerst een probleem met de kop dat deze knarste en het batterijtje voor de waterpas ontbrak, na de melding ging Fotoflits gelijk aan de slag en heeft het perfect opgelost zodat met vertrouwen mijn reportage GAMESCOM 2023 kan gaan maken. Fotoflits jullie krijgen van mij de 🏆

de meest kritische beoordeling

2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
na telefonisch overleg het gekochte teruggestuurd, daarna weer gebeld product was weer in de winkel en ik zou het geld teruggestort krijgen op mijn rekening. Tot op heden het geld nog niet op mijn rekening.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fotoflits.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
JH
J.T. H.
Leeuwarden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima, goed verpakt en snel geleverd!
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle response op vragen. Deskundige compacte beantwoording. Snelle levering na bestellingen.
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb gekregen wat ik besteld heb. Wat zou je nog meer willen :-)
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie keurige verzending
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima bediening, ik tevreden !
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Professioneel, kennis van zaken en perfect afgewogen advies, welkom bij Fotoflits. Voor mij is dit de eerste keer dat ik ze leerde kennen en het voelde gelijk goed, nu trotse bezitter van de Manfrotto Nitrotech 608 fluid video head voor mijn Nikon Z6 II met Atomos Ninja V recorder. Eerst een probleem met de kop dat deze knarste en het batterijtje voor de waterpas ontbrak, na de melding ging Fotoflits gelijk aan de slag en heeft het perfect opgelost zodat met vertrouwen mijn reportage GAMESCOM 2023 kan gaan maken. Fotoflits jullie krijgen van mij de 🏆
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Hans, die beker nemen wij graag aan 😊En de koffie/thee staat klaar als je een keer in de buurt bent!
8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Supersnelle levering!!

Supersnelle levering van twee Elinchrom elc500 flitsers! Daarnaast ook een reparatieonderdeel geleverd. Alles top geregeld! Ik ga snel eens de winkel bezoeken...
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Henk! Leuk als je langs komt, de koffie en thee zullen wij klaar hebben staan voor je.
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies voor studioverlichting en daardoor kwaliteit geleverd. Al jaren plezier van. Nu even de instellichten vervangen voor nog meer jaren werkplezier.
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Frans, dat doen wij graag!
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super bedrijf, hebben erg veel op voorraad en wat mij erg verraste waren de kleine presenties die in de doos ingepakt waren met een handgeschreven persoonlijk dank voor de bestelling en fijne feestdagen op een briefje! Het zijn de kleine dingen die het verschil maken, en bij FotoFlits begrijpen ze het helemaal!! En natuurlijk de kennis die ze daar in huis hebben!! Ga zo door!!
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed bedrijf, erg prettig

Gert begrijpt de vraag en hoe je denkt en komt dan met een praktische oplossing en met een prima en professioneel advies. En dat zet 'ie dan voor je klaar in jouw winkelmandje, zodat je meteen kunt kiezen en bestellen. En als het op voorraad is heb je het de volgende werkdag in huis. Goed bedrijf! Erg prettig.
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
7 dec 2023
Dank je wel Jeroen.
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed advies & super klantgericht

Goed advies, zeer ter zake kundig en persoonlijke benadering.
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Caspar!
RV
Rob v.
Zoetermeer
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Snelle levering, goed advies en goede service, Top!
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Graag gedaan Rob!
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Thomas! Het was goed je weer te zien!
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lamp gebroken van mijn Elinchrom flitslamp, meteen een nieuwe lamp opgestuurd en volgende dag al binnen. Met leuk persoonlijk berichtje van de eigenaar. Zo kan het ook!
Beoordeling melden
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mensen die verstand hebben over de producten die ze verkopen goede uitleg en top winkel
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
16 okt 2023
Dank je wel Michel! Veel plezier met je nieuwe flitsers.
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer deskundig, altijd op voorraad en voiral: heel fijne mensen!
Beoordeling melden
Antwoord van fotoflits.com
7 dec 2023
Dank je wel Annemoon!