bodystore.nl

636 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.860 beoordelingen in totaal

3 sep 2024
Wat ik fijn vind is dat tot nu toe alle zendingen op tijd en compleet volgens leverafspraak verstuurd worden. In onze wijk hebben we momenteel veel problemen met postNL die pakketjes niet op tijd afleverd terwijl ze door bodystore wel op tijd worden verstuurd. Het contact met bodystore is heel professioneel en er word snel gereageerd als je ze mailt. Ook het belcontact is prettig en je hebt echt het gevoel dat je gehoord word. Ik bestel nu een ruime tijd bij ze en ben er zeer ober te spreken. Ze hebben een breed assortiment en ook hun voorraad up 2 date. En de producten die ze aanbieden zijn van goede kwaliteit. Kortom veel bedrijven kunnen een er een voorbeeld aan nemen. Bodystore ga door zoals jullie bezig zijn ik geef een dikke 10!

6 aug 2024
Ik mocht een gratis kado aanvinken bij mijn bestelling en koos voor de shakebeker. Echter de deksel past niet op de beker en sluit dus niet af. Ik heb een mail gestuurd waar bijstond dat er binnen 24uur word gereageerd echter zijn we nu 5 dagen verder zonder bericht!

Beoordelingen voor bodystore.nl

Snel gereageerd op mijn vraag via contactformulier. En ook de zorgvuldige reactie op mijn verzoek mij te mailen als iets weer op voorraad is. Echt fijn want ik was even bang dat het langer zou duren voordat er weer DHEA voorradig is.
Snelle levering en correctheid 1 olie was niet meer beschikbaar terwijl het op de site nog als voorraad stond, wel werd dat bedrag direct teruggestort .
PC
Ginko Biloba zeer effectief. Bloedcirculatie grondig verbeterd. Bodystore is een garantie op kwaliteitsproducten afkomstig van de beste producenten.
JK
jeff k.
Amsterdam
2 okt 2024
Assortiment, snelheid van leveren, betrouwbaarheid en communicatie bij het verzenden. Houdt altijd kwalitatief goede producten voor een goede prijs.
Goed assortiment, snelle levering, fijn dat er qua levering ook de optie is van een pakjesmachine, is goed duurzaam
Vriendelijk geholpen.Ben erg onkundig met computer.De heer heeft mijn bestelling geregeld .Hartelijk dank hiervoor.
1 okt 2024
Geen herinneringen sturen voor het bestellen van producten die jullie niet-biologische voorraad hebben…
AV
30 sep 2024

Betaalbaar en goed

Eindelijk betaalbare en goede voedingssupplementen gevonden! Snelle levering, helemaal top.
MH
M H.
Veenendaal
Snelle verzending gekregen wat ik besteld heb,zou zeker weer bestellen.
LH
Lothar H.
Amsterdam
30 sep 2024
Goede afhandeling, snelle lefering, redelik geprijsd. Top.
Kwaliteit prima. Bezorging snel. Maar het is wel duur….

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Zeggen wat ze doen en doen dan dus ook wat ze zeggen
Fast delivery, I received the package the next day

Supersnelle levering en prima kwaliteit tegen scherpe prijzen

Supersnelle, correcte levering en fijne producten.
UG
LT
Lonie T.
Den Haag
16 sep 2024
Gemakkelijk en snel besteld en verzondem
1 okt 2024
snelle bezorging en goede produkt
goed product en snelle levering
AW
Aad W.
Warmond
Fijn door de snelle levering
16 sep 2024
Prima en snelle levering