bodystore.nlReviews

: 8.795Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bodystore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodystore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 nov. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bodystore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodystore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bodystore.nl

429 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

8.795 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 sep. 2022
Post NL geeft af en toe wel wat problemen. Zo had ik blijkbaar niet de keus om ht pakketje aan huis te laten leveren, maar werd het geleverd in een afhaalpunt op enkele kms van de deur. Bizar, want 's anderendaags leverde Post NL een ander pakketje wel degelijk thuis....
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 jun. 2022
Ik probeer al sinds begin 2022 Benfotiamine 300 mg Swanson te bestellen. Dit is niet leverbaar wegens gebrek aan grondstoffen kreeg ik als reactie nav mijn mail. Ik heb nu de 160 mg maar besteld, kijken of mijn neuropathie klachten hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. Deze werd wel snel geleverd en ik begrijp dat dit overmacht is maar voor mij en vele met mij wel vervelend.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bodystore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Top bedrijf, als er iets plotseling niet meer op voorraad is wordt het keurig opgelost, er wordt dus nog mee gedacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Heel fijn bedrijf, reageren snel en geven desgewenst advies. Snelle levering goede producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Snel geleverd, blij met tubes zalf die ik nergens anders meer kon krijgen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Makkelijk zoeken, nette prijs en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
 
Eerste keer besteld. Alles keurig geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
 
Heel goede kwaliteit tegen goede prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Zeer snelle levering, correcte prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Alles verliep heel vlot. Helemaal OK!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Snelle levering ! Netjes verpakt !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
 
Snelle uitvoer en levering !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Was blij met snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
promptheid en kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Prima, snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Vlot en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
 
Super tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
 
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden
Beoordeling melden