bodystore.nl
Beoordelingen:

594 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.608 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 nov 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bodystore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor het eerst gebruikt ondertussen is het nu een maand dat ik het gebruik, was eerst zeer sceptisch over het product... maar het werkt echt. Chocolade smaak is mijn favoriet, ik drink alle dagen 1 Shake van 575 ml met 4 a 5 scheppen poeder. Ben ondertussen op 1 maand tijd 3 kilo aangekomen🙌🏽🙌🏽, mits ik schildklier patiënt bent is het niet van zelf sprekend om bij te komen omdat ik een veel te snelle werking heb. Nu heb ik 4kg besteld om mijn kilo's bij te onderhouden.

de meest kritische beoordeling

28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn huisnummer is cijfervormig met een letter en die mogelijkheid was er niet online bij het ingeven van mijn adres. Ik heb de letter dan bij toevoeging geplaatst en is dan weggelaten geweest om de één of andere reden dat ik niet begrijp. Dat heeft me bij levering van het pakje veel te veel stress berokkend. Dit had kunnen vermeden worden indien het vakje huisnummer het toelaat een letter toe te voegen aan de nummer. Misschien had ik een spatie tussen cijfer en letter dienen te laten, maar dat heb ik niet geprobeerd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodystore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MD
Marc D.
België
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

algemeen zeer tevreden

Goede prijzen, brede keuze aan voldoende sterke producten, zeer goede verzendtermijnen. Ben altijd zeer tevreden geweest met bodystore.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn van goede kwaliteit. Snelle levering en houden je goed op de hoogte
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Producten zo als gesproken. Goed communicatie. Verzenden kan sneller zijn
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk toegankelijke website Snel besteld, zeer snel bezorgd
Beoordeling melden
FD
Frank d.
De Bilt
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site, goede producten en snelle levering.
Beoordeling melden
MF
Marijke F.
Heerenveen
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed

Levering op tijd, juiste informatie, goede producten
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep naar wens van bestellen tot leveren.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en binnen de gewenste termijn.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd Top nooit problemen mee gehad
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke website en snelle verzending
Beoordeling melden
JD
J.R. d.
Loenen aan de Vecht
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

goede communicate

goede communicate , snelle verzending
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Hele snelle bezorging!

Hele snelle bezorging. Super blij mee!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar Ruime keus Snel bezorgd
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en correcte levering
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit
Beoordeling melden
CA
Cauwenbergh A.
Londerzeel
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle verzending !! Dank !!
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze en snelle levering
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en goed spul
Beoordeling melden