Gecertificeerd sinds: 22 nov 2018geldig
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten prijzen de snelle en correcte levering, de vriendelijke en efficiënte service van de klantenservice, de eerlijke en concurrerende prijzen, het brede aanbod met unieke producten, de goede productkwaliteit en de nette, veilige verpakking van bestellingen. Er zijn echter ook enkele negatieve ervaringen met vertragingen en bezorgdiensten, kritische opmerkingen bij problemen met de klantenservice, meldingen van forse prijsstijgingen en teleurstelling over het ontbreken of langdurig uitverkocht zijn van bepaalde producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbodystore.nl
Goeden supplementen.
Correct en supersnel geleverd!
Prima service.
Goede service.
Prima afhandeling van zowel de bestelling verwerken, facturering en verzenden. Ontzettend snelle levering. Prima producten en duidelijke site.
Prima
Echt tevreden in alle opzichten wat betreft kwaliteit en snelheid van bestelling
Product wat ik besteld had moest koel liggen terwijl het al dagen onderweg was met post.nl
Bodystore heeft het heel netjes opgelost door de bestelling te annuleren en mij het geld terug te storten. Zodra ze in zee gaan met een andere bezorgdienst wil ik graag weer bij hen bestellen.
Assortiment mag nog ietjes groter en bijvoorbeeld ready to drink eiwitshakes e.d. en allerlei suikervrije gummies. - goednieuwskrantje.nl
Alles goed gegaan van bestellen tot bezorgen
In eerste instantie 1 artikel geleverd in plaats van 3.
Maar na 1 mailtje keurig geholpen en de volgende dag lagen de 2 ook op het pakketpunt.
Ga zo door
Snelle en correcte levering + spaarpunten!
Goede service. Snelle levering en concurrerende projzen
Goede koop, snel verzending,
Bestelling is vlot verlopen
Prima webshop maar wel een héle lange levertijd
Prima webshop, prima producten en prima prijs maar helaas een week moeten wachten op mijn bestelling. Op de website staat pontificaal "vóór 12:00 besteld is vandaag verzonden" maar dat is dus absoluut niet het geval. Als je een week kan wachten is het prima maar wanneer je snel wat nodig hebt zou ik elders kijken.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver