heatsupply.nl

4.046 reviews in totaal   1.527 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.527 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 25 jun 2024

heatsupply.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de heerlijke, unieke en kwalitatieve smaak van de sambals en sauzen. Het grote, diverse aanbod aan sauzen en speciale producten wordt enthousiast ontvangen. Klanten waarderen daarnaast de snelle, betrouwbare en probleemloze levering van hun bestellingen. De klantenservice wordt geprezen om de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte aanpak bij problemen. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig, duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De verpakking wordt beschreven als zorgvuldig, stevig en milieuvriendelijk, met extra aandacht voor het veilig versturen van glazen potten. Sommige klanten vinden de producten aan de prijzige kant, maar velen geven aan dat de kwaliteit dit ruimschoots compenseert.

Reviewsheatsupply.nl

Veel keus aan bijzondere sausjes. Snel geleverd en alles is goed ingepakt. Zou leuk zijn als assortiment per land uitgebreid zou worden met andere buitenlandse producten. Zoals bijvoorbeeld ook prik uit het buitenland, als bouga cidre, apla, tunesische fanta of afrikaanse fanta.

Bring on the heat!

Great selection of hot sauces - even some exclusives for the Netherlands - and very easy ordering process with reliable delivery!
Heerlijke sambal echt fantastisch kan ook niet anders alles wat uit Perry ze handen komt is natuurlijk goud !!!

Kan niet meer zonder

Duidelijke site, superlekkere foods en supersnelle verzending! De chilli oils en de sambal zijn vaste statements in de keuken. Owh en de hot honey uiteraard👌
Gewoon echt goed. Geen opgehypte toestanden zoals een kek etiketje op verder weinig bijzondere producten maar (wat ik tot nu heb geprobeerd) gewoon echt lekker en net effe anders dan de meer bekende merken.
Klantenservice reageert sn en lost het heel erg netjes op! Goed assortiment en regelmatig veel nieuwe producten erbij.

Prima.

Alles is gegaan zoals verwacht. Besteld, betaald en snelle levering. De verpakking was heel erg goed. Alles in glas was nogmaals ingewikkeld met karton.

Prima service

Omdat er iets mis leek te gaan met het verzendlabel werd contact met me opgenomen. Aangezien ik in Asten woon kon ik de bestelling ophalen. De online betaalde verzendkosten werden netjes terugbetaald.
Heatsupply heeft een groot assortiment aan correcte prijzen. De houdbaarheidsdata van hun sauzen zijn voldoende lang. Bestellen gaat vlot en probleemloos. De levering gebeurt snel en heb nog nooit problemen gehad. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen.

Alleen maar goede ervaringen gehad, ook een keer toen een flesje onderweg met de bezorger kapot was gegaan, werdt het zonder problemen opgelost.. sommige sausjes zou ik wel terug willen zien komen maar alsnog is het aanbod goed

Veel keuze en snelle levering

Er is een ruim aanbod van verschillende producten, ook minder pikante dingen. Het is handig om al die verschillende merken op één plek te vinden i.p.v. ze in meerdere fysieke winkels te moeten gaan halen. De voorgeselecteerde pakketten kan ik erg appreciëren. Verder verliep de levering heel erg vlot.
De per de man sambal zit hoog in smaak en de nasmaak is perfect, echte aanrader voor bij de maaltijd of de bitterballen

3 heerlijke sauzen 🥰

Had 3 sauzen gekocht, die van "Perry de Man" , heerlijk smokey. En al heel snel uitverkocht. En 2 verschillende crispy chilli oil. Snelle levering, op gehaald bij een pickup point ideaal. Tot de volgende bestelling 😎

Heerlijke sauzen en top service.

Ik heb al enkele bestellingen gedaan van verschillende hot sauces. Soms van Heat Supply zelf, soms van andere merken. Heerlijke sauzen voor aanvaardbare prijzen. Voldoende uitleg erbij. Snelle levering en goede service na verkoop!
Bestellen ging super! Kreeg een melding dat hot sauce weer available was! Super service en dan ook nog een dag later n huis! Mn petje af! Thanks again!

Veel variatie die goed te vinden is.

Veel variatie. Goede filter mogelijkheden om een product te vinden. Snelle verzending en zoals altijd goed verpakt. Reviews op de site zijn vaak duidelijk zodat een afgewogen keuze gemaakt kan worden.

Goeie service

DHL heeft mijn pakket bij verkeerd pakketpunt afgeleverd waardoor ik het niet kon ophalen. Ondanks dat een een fout was van DHL, meteen reactie van Heatsupply en een nieuw pakket opgestuurd. Top service.

Heerlijk maar veel te duur.

N.a.v. een artikel in het NRC een pakketje van 3 soorten . Begonnen met proeven en smaken zijn top. Met name de Crispy Chili oil met sesamzaadjes is geweldig. Geen 5 sterren omdat wij het erg duur vinden. 9 euro voor 200 ml is teveel. ( 45 euro voor een liter! ) Voor ons blijft het dus helaas een eenmalige ervaring.
Heerlijk en pittig en kwaliteit. Maar ook erg netjes verpakt en snel geleverd.
Leuke selectie, snelle levering! De site op mobiel is wel matig met dat inzoomen de hele tijd.

heatsupply.nl

Heatsupply is de nummer 1 hot sauce webstore van Europa, met het meest exclusieve assortiment aan hot sauces (150+ verschillende smaken), chili crisps en andere pittige producten.