heatsupply.nl

3.707 reviews in totaal   1.465 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn enthousiast over de unieke en heerlijke smaken, de hoge productkwaliteit en het grote, gevarieerde assortiment met bijzondere en soms exclusieve producten. De sambal van Perry de Man en eigen creaties krijgen extra lof. De snelle en betrouwbare levering, samen met een goede verpakking, worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met duidelijke productinformatie en handige filters. De klantenservice valt op door vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en snelle reacties, vooral bij fouten of vragen rondom bestellingen. Ook de communicatie via e-mail, Whatsapp en updates wordt positief genoemd. De prijzen worden door sommige klanten als aan de hoge kant ervaren. Incidenteel zijn er kleine leveringsfoutjes of kan de informatievoorziening via nieuwsbrieven en extra informatie in het pakket verbeterd worden.

Reviewsheatsupply.nl

Voortreffelijke kwaliteit sausjes, en de beschrijvingen op de site komen ook goed overeen met wat je daadwerkelijk mag verwachten. Inmiddels een smakelijke collectie staan, met wat leuke uitdagingen er tussen.
Het is steeds weer een feestje wanneer de sauzen arriveren. Zo bijzonder om van sauzen te kunnen genieten die uniek zijn en meestal van ver komen. Heatsupply zorgt ook voor een goede verpakking. Inmiddels heb ik al 2 jaar een abonnement en er is nog nooit iets gesneuveld onderweg.
R R
Roy r.

Goeie sauzen en service

Lekker sauzen waren het. En het werd snel verzonden. Er miste alleen een sausje. Dat kan natuurlijk gebeuren. Toen ik ze hierover mailde, stuurden ze het missende sausje meteen alsnog op. Fijne service dus 🙂

Helaas

In principe is alles prima. Echter heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief omdat mij beloofd werd dat ik dan binnen 10 minuten een mail met een kortingscode zou krijgen. Deze is nooit aangekomen, nu gaan jullie dus nieuwsbrieven versturen die ik niet wil ontvangen en heb ik van de beloofde kortingscode geen gebruik kunnen maken.

Antwoord van heatsupply.nl

Hey Floris, Ik vrees dat het inschrijven niet gelukt is, want wij kunnen je emailadres niet terugvinden in onze database. Je zult daarom dus ook geen nieuwsbrieven gaan ontvangen. Misschien dat je het opnieuw kunt proberen, zodat je toch ingeschreven wordt en de coupon voor een volgende bestelling kunt gebruiken. Groetjes!

Aanrader

De zending is keurig verpakt. De sambal is van Nederland de beste en ik heb al vele verschillende sambals besteld en geproefd. Ook de andere hete sauzen zijn ‘outstanding’ Een aanrader.

Stagnatie maar toch dikke voldoende!

Helaas was mijn bestelling niet doorgekomen. Wel alsnog dikke voldoende. De reactie was heel erg pretiig, heb zelfs een sausje extra gehad. Na het melden uitstekende communicatie. Goed geholpen en toen de bestelling eenmaal door was gekomen, supersnel bezorgd!
Goed verpakt, snelle levering. Maar niet op alle sauzen is de houdbaarheidsdatum zichtbaar – bovenop zitten stickers. Bij één saus kon ik de sticker verwijderen en zag ik dat de houdbaarheidsdatum tot januari 2026 is. Mogelijk hebben niet alle sauzen een lange houdbaarheid. Ik weet niet of dit bewust zo is gedaan met de stickers, maar ik zou graag overal de houdbaarheidsdatum willen zien. Eén saus had lekkage. Verder geen opmerkingen, de sauzen zelf hebben we nog niet geprobeerd.
Prima nichespeler met mooi assortiment, altijd snel en betrouwbaar. Eigen creatie Fik is een topper. Graag tot een volgende keer.

Super verzenddoos en verpakking

Hi guys, Wat me vooral opviel, is de zorg die jullie besteden aan de verzenddoos en de verpakking rondom de potjes. Tegelijkertijd zie ik hier ook een mogelijk verbeterpunt: de verpakking is nu vrij groot en uitgebreid, waardoor deze wellicht compacter en lichter kan worden uitgevoerd. succes met je bedrijf en tot snel! groet, Lam Long Zhang
D K
Daniël K.
Heerlijke producten. Goede prijs. Mooie en duidelijke website. En het wordt netjes en snel bezorgd. Dank je wel namens een tevreden klant.

Heerlijke Hot Sauce en Garlic Crunch Oil

De heerlijke Sambal, Hot Sauce en Garlic Crunch Oil hebben er voor gezorgd dat ik weer kan genieten van pittige eten. Ook de Sambal van Per is geniaal.
Precies wat je ervan verwacht. Snelle levering en alles binnen zoals het hoort. Ik had besteld en kreeg het de volgende dag al binnen. Ook stevig en veilig verpakt.
Ik vind het altijd fijn om bij jullie te bestellen... Super lekkere sauzen en de bezorging gaat altijd goed en snel... En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan is jullie service echt goed!!!!!
Toppers! Heerlijke producten. Snelle levering. Oh ja en het youtube kanaal is ook leuk om te kijken!
Hele lekkere sambal en snel verzonden/bezorgd. Als deze op is bestel ik op zeker een nieuwe pot.
Het is allemaal goed gegaan, netjes verpakt, alles op tijd binnen. Prijs is misschien wat aan de hoge kant maar de sausjes zijn heerlijk!
Makkelijk besteld. Snel geleverd ondanks fout in adressering. Snelle reactie via e'mail bij melding. Bestelde producten echt top!

Goede ervaringen, bestellen zeker vaker!

Goede communicatie, snelle levering en zelfs nog een persoonlijk briefje bij de bestelling. Werd heel erg gewaardeerd!

Goed op alle vlakken

Producten worden steeds goed beschermd geleverd, bestelling is steeds volledig in orde, handig dat levering ook bij een afhaalpunt kan en de kwaliteit is altijd top!
Heerlijke sauzen, wel prijzig maar waar voor je geld. Netjes verpakt en snel geleverd. Gewoon veel in 1x bestellen en genieten!