LaVendi Skincare- Logo - Beoordelingen

LaVendi Skincare
Beoordelingen:

99 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden265 beoordelingen in totaal  

4,98
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 feb 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
LaVendi Skincare voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij levering van een verkeerd product: excuus aangeboden en het bestelde product opgestuurd.
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top shopervaring!

Duidelijke en volledige uitleg op de webshop. Producten goed ontvangen!
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne salon, online snelle levering, en altijd een extraatje erbij
Beoordeling melden
AV
A. v.
Rotterdam
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service

De bestelde producten worden altijd prima verwerkt en verzonden
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot nu toe correct afgehandeld.
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Thanx
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MD
Marian D.
Beuningen
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snelle levering en bij vragen kun je ze appen. Bij mij werkte een pompje niet van de oog Cream en een dag later lag er een nieuwe in de brievenbus en altijd een handgeschreven kaartje erbij. Ik bestel hier veel en ben zeer tevreden 👌
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
15 jun 2023
Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen. Leuk te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van de producten!
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik doe de beoordeling nav voorgaande bestelling. De bestelling van vorige week heb ik namelijk nog niet ontvangen. Alwel zijn er meldingen verschenen dat de bezorger onderweg is maar niet wanneer en hij is nog niet geweest vandaar..
Beoordeling melden
CT
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Ik ben tevreden over de vlotte bestelling, snelle levering. Ik woon in België en had de volgende dag al mijn producten. Wat ook leuk is dat er staaltjes bij zaten. Top ik ben een tevreden klant
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
27 nov 2023
Lief, dankjewel!
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne en snelle levering!

Snelle levering, handgeschreven briefje erbij wat de levering toch wat persoonlijker maakt en heel fijn wat monsters van het merk wat ik gekocht had. Superfijn voor de vakantie.
Beoordeling melden
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik bestel met veel plezier mijn skincare bij lavendi🫶🏼

Ik bestel altijd met veel plezier mijn pca skin care producten bij Lavendi skincare⭐️ het wordt altijd super netjes ingepakt met leuke mini’s als extra’tje! super tevreden.
Beoordeling melden
3 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele prettige salon. Prettige omgang, betrokken, laagdrempelig te benaderen, denken mee. Duidelijke verbetering van mijn huid. Ik kom hier al wat jaren als tevreden klant.
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
19 jun 2023
Dankjewel voor je lieve woorden! Wij vinden het altijd super gezellig met je.
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag mijn bestelling binnengekregen. Met daarbij een lief kaartje met een goede tip en war samples om het uit te proberen! Ik ben er helemaal blij mee! ❤️
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
my favorite skincare brand in the world. I see results on my skin. nice scent and nice packaging. Thanks for the fast delivery, I will order more.
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

De kracht van de dienstverlening van Lavendi

De kracht van de dienstverlening van LaVendi zoals ik die al jaren ervaar: persoonlijk contact, zeer deskundig en grote betrokkenheid
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en leuke monstertjes bij de bestelling zodat je andere producten op je gemak kan uitproberen. Aanrader😀
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
17 okt 2023
Bedankt voor je review, voor hulp of advies ben je altijd welkom!
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle verwerking en levering van mijn herhaal bestelling. En fijn zo'n persoonlijke touch met een kaartje.
Beoordeling melden
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect, zoals het hoort te zijn!

Correcte en snelle levering. Afgeleverd met een persoonlijk bedankingskaartje en staaltjes. Zoiets doet plezier!
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
17 okt 2023
Leuk om te horen, we doen ons best!
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel fijn

Veel producten. Fijne lay-out van website, duidelijk. Mogelijkheid tot vragen stellen voor persoonlijk advies.
Beoordeling melden
Antwoord van LaVendi Skincare
27 nov 2023
Goed om te horen, dankjewel!!