LaVendi Skincare- Logo - Beoordelingen

LaVendi SkincareReviews

: 113Uitstekend

4,94

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
LaVendi Skincare is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij LaVendi Skincare kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

64 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

113 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor LaVendi Skincare

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2021
Goed advies op maat! Zeer tevreden over de behandeling! Na de behandeling testers mee gekregen om thuis te proberen, producten zijn erg fijn en zuinig in gebruik, zojuist de producten besteld via de site. Kortom; een aanrader voor iedereen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2021
Wat een lieve dame die me benaderde op mijn online bestelling.. echte Topservice, eerlijk en vanuit het hart! Dank je wel..!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2021
Heel klantgericht en kundig, bestelde iets voor mijn schoondochter erbij en kreeg het advies om een ander product dan deze bij mijn bestelling te gebruiken omdat het beter bij mijn huidtype past, hoe fijn is dat!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2021 
Goede en snelle service! Groot fan van Hydropeptide.sinds ik de lijn voor acne gebruik nagenoeg geen puisten/ontstekingen meer. Dermatoloog kreeg dit niet voor elkaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2021
Snel.geleverd,goed en vriendelijk persoonlijk,contact....ik ben er blij mee.. Een fan erbij,thanks..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
Snelle levering, kleine attentie met kaartje, goed bevestigd per mail. Jammer dat het nooit in de aanbieding is deze geweldige crème. Wat niet is kan nog komen , top service in ieder geval en hele fijne producten!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jan. 2022 
Altijd fijn om lekkere producten te bestellen . Snelle levering en goede informatie over de levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2021 
Eenvoudige en snelle service. Producten voelen comfortabel aan en werken zoals beloofd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2021
Snelle verzending en een leuke korting op Image Skincare op Blackfriday!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mei 2022
Super producten en super service!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2021
Goede producten snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2021
Bedankt voor de snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2021
Super advies, top producten!👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2021
Vlotte levering goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2021
top service, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2021
supersnel! En tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2021
Snelle levering super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2021
Persoonlijk en snel
Beoordeling melden