meyerbroeken.nl
Beoordelingen:

239 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.488 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De broek is en zit me perfect maar de vervoerder die u gebruikt is een ramp. UPS belt niet aan maar de bezorger stuurt dan een email dat je niet thuis bent. Volgende opnieuw wederom hetzelfde verhaal. Toen door laten sturen naar ophaalpunt kreeg email dat het daar lag. BoIj ophalen bleek dat niet zo te zijn. Vandaag dacht ik ga er nog maar eens heen zonder bericht en toen was het wel. Deze ervaring heb ik met UPS afleveringen meestal. Ik raad u DHL of PostNL aan die zijn stipt.

Meest relevante negatieve beoordeling

22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
We bestellen 3 dezelfde maat broeken en krijgen 1x mini maat erbij, zo apart en heel irritant. Plus je krijgt wel mail dat je besteld hebt, maar niet het vervolg dus wanneer het binnen komt en met welke vervoerder. Voor zulke dure broeken verwacht ik eigenlijk wel meer service.
MD
Miriam D.
Moordrecht
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor meyerbroeken.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MD
Miriam D.
Moordrecht
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niet geheel tevreden.

We bestellen 3 dezelfde maat broeken en krijgen 1x mini maat erbij, zo apart en heel irritant. Plus je krijgt wel mail dat je besteld hebt, maar niet het vervolg dus wanneer het binnen komt en met welke vervoerder. Voor zulke dure broeken verwacht ik eigenlijk wel meer service.
Beoordeling melden
Antwoord van meyerbroeken.nl
23 okt 2023
Goededag, Hartelijk dank voor uw bestelling en uw interesse in MEYER. Je hebt 2 broeken in Duitse maat 31 (taillebreedte 125 cm) besteld. Jeansmaten worden aangegeven in inches en moeten worden omgerekend. Je hebt de jeans besteld in inchmaat 31/32 (taillebreedte 85 cm). In dit geval is het getal 31 hetzelfde, maar qua grootte ver uiteen. Deze fout komt vaak voor. De jeans zou geschikt zijn in maat 48/32. Helaas bieden wij dit model niet in deze maat aan. We hebben u de e-mail met de DHL-trackingcode op 15 oktober 2023 om 10:01 uur gestuurd. Controleer ook uw spammap. Wij sturen deze e-mail nogmaals naar u door als bewijs. De te kleine spijkerbroek kun je kosteloos naar ons terugsturen met behulp van het bijgevoegde label. We sturen je per e-mail een link naar onze maatadviseur, evenals een selectie jeans in maat 48/32. Met vriendelijke groeten
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van besteld product! Geen idee voor verbetering van bestelling en verzending!
Beoordeling melden
MV
Mieke v.
Rotterdam
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
1 broek ontvangen maar het is 2x afgeschreven en mijn geld nog niet terug
Beoordeling melden