alcoholvrijshop.nl

4.873 reviews in totaal   811 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

alcoholvrijshop.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, tijdige en betrouwbare levering van hun bestellingen. Het ruime en gevarieerde assortiment wordt gewaardeerd. De verpakking wordt vaak geprezen als stevig en netjes. Klanten zijn overwegend positief over de smaak van de alcoholvrije dranken. De klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Klanten vinden de prijzen over het algemeen gunstig en concurrerend. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met handige functies voor herhaalbestellingen. Soms wordt gemeld dat producten niet leverbaar zijn. De verpakking wordt af en toe als overdadig ervaren. Een enkeling wenst meer korting. Er zijn enkele uitzonderingen waarbij de klantenservice minder positief wordt beoordeeld.

Reviewsalcoholvrijshop.nl

1 van de weinige shops die een zoete alcoholvrije witte wijn in het assortiment hebben
Snelle service, altijd netjes verpakt.
Snelle levering en heerlijke alcholvrije wijnen!
Deze witte Muskaat is een verfrissend en vol van smaak. De winkel heeft een goede site en de levering is snel.
Nou wat mij niet beviel is dat u niet meld dat als ik 1 fles extra had besteld dat ik dag geen vracht kosten hoef te vetalen dus dat ik die 13e fles gratis kreeg
Vlug geleverd en goede drank
Goed en betrouwbaar en een uitgebreid assortiment
Niets aan toe te voegen. Perfect geregeld.
Uitstekende wijn Snelle levering
Hele snelle service. Heb de wijn nog niet geprobeerd, maar ben blij met de ruime keuze van alcoholvrije rode wijn.
zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Lekkere likeurtjes en goed verpakt! Dankjewel
Eenvoudig te bestellen. Snelle levering.
Snel besteld en snel bezorgd.
Mooie verpakking en heel snel bexorgd
Snelle levering. Alles flessen netjes verpakt in een hele stevige doos. En de alcoholvrije wijn smaakt echt lekker. Gewoon top.

Bijzonder goede service

Ik had 's avonds online besteld. Maar bij nader inzien 1 fles te weinig. Meteen de volgende ochtend gebeld. En waar het eerst niet leek te lukken om nog een fles toe te voegen, werd er een stap harder gelopen door de mevrouw die ik aan de telefoon had gehad. Zij belde mij vlak daarna terug en vertelde dat ze het toch had kunnen regelen. De betaling ging opnieuw, in goed vertrouwen (wat je ook niet vaak meer ziet) en de terugbetaling van de eerdere geannuleerde order stond binnen een paar uur terug op mijn rekening. Echt een hele dikke pluim! Dank jullie wel voor zoveel service. 😀
Supersnelle levering !! Blij mee!
We bestellen nu al meer dan een jaar op regelmatige basis. Jullie vestiging is nauwelijks op 5 min afstand vd Lichtenberg. Maar soms moeten we via Post nl meer dan 3 dagen wachten. Bij iedere bestelling wordt een review gevraagd dus het is een volstrekt onpersoonljk systeem zonder aandacht voor de wensen van loyal customers
Snelle levering!