thisisnowa.com

71 reviews in totaal   71 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het duurzame karakter van de sieraden, met name het gebruik van gerecycled goud, zilver en oude telefoons. De kwaliteit van de sieraden wordt vaak geprezen, vooral wat betreft de afwerking, het materiaal en de duurzaamheid. Ook de verpakking valt in de smaak door de stijlvolle, feestelijke en zorgvuldige presentatie. De klantenservice wordt als erg goed ervaren, met snelle communicatie en hulp bij problemen. Daarnaast noemen klanten de snelle en betrouwbare levering als pluspunt. Het originele, mooie en veelzijdige ontwerp van de sieraden zorgt voor veel enthousiasme, net als de symbolische waarde en het verhaal achter de producten.

Reviewsthisisnowa.com

Mooi product, mooi initiatief, mooi (sentimenteel) cadeautje: together as one om onze decennia lange vriendschap te vieren 🥰
Snel duidelijk en schitterend verpakt. Mooi voorbeeld van duurzaamheid kwaliteit en sierlijkheid samen op gaan.
Supermooi kettinkje, ben ik heel blij mee! Lengte 42cm. Ook snel bezorgd, dank

Mooie missie en mooie producten!

Mooie missie en mooie producten

Antwoord van thisisnowa.com

Dank voor je mooie review! 💛 Dit is precies waarom we duurzame sieraden maken van gerecycled goud en zilver én we ervoor zorgen dat voor elk sieraad dat we verkopen er ook weer goud en zilver wordt teruggewonnen uit kapotte telefoons. Jewelry that makes you look, feel & do good😊 Team NoWa | Amsterdam
Top

Antwoord van thisisnowa.com

Bedankt voor de mooie review!
Snelle levering prachtig sieraad

Antwoord van thisisnowa.com

Dank je wel voor je review! 💛 Heel fijn dat het zo snel bij je was én dat je er blij mee bent! Jewelry that makes you look, feel & do good, is immers waar NoWa voor staat. Dat is wat we met onze duurzame sieraden van gerecycled goud en zilver uit oude telefoons willen bereiken. Team NoWa | Amsterdam

Goed initiatief met kwalitatief goede producten, aanrader!

Fijne webshop met kwalitatief mooie producten. En bovenal: zo’n mooi initiatief! Echt een aanrader dus.
Heel mooi duurzaam initiatief. Dat ook nog eens mooie sieraden oplevert. Ik kocht het armbandje Kisses from Amsterdam. Helemaal leuk!
Mijn armband was verloren gegaan bij de post. NOWA heeft kostenloos een nieuwe opgestuurd. Top service! Bedankt.
Mooie sierraden, en vooral fijn idee dat het een duurzaam product is. Ook de klantenservice is top!
Mooie kwaliteit, subtiele details, en alles vanuit een groen hart met liefde voor de planeet :)

Armbandje

Geweldig dat jullie zilver en goud uit telefoons hergebruiken en er prachtige sieraden van maken
Heel mooie armband, blij mee

Antwoord van thisisnowa.com

Wat fijn om te horen! Veel draagplezier!
Er komt echt een kadootje binnen! Mooi no waste product in doosje met bewaarfunctie. Stijlvol en praktisch. En nog een goed verhaal ook!

Prachtig sieraad en heel fijne klantenservice die meedenkt en opties geeft
Mooie sieraden en snelle levering

Antwoord van thisisnowa.com

Bedankt voor je mooie review!
Versatile design and good quality, I wear my necklace everyday