baptist.nl- Logo - Beoordelingen

baptist.nl
Beoordelingen:

1.419 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.844 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
baptist.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst die ik nog niet gekregen heb. Een medewerkster van Baptist heeft gisteren telefonisch contact met me opgenomen en excuseerde zich omdat 1 van de 3 bestelde items niet meer voorradig was maar dat ze snel een levering van dat item verwachten. Ze vroeg me of ik hierop graag wil wachten en zo de hele bestelling in één keer zou ontvangen of dat ik de twee andere items al wenste te ontvangen en dan het derde later zou krijgen. Ik heb geopteerd om te wachten tot de bestelling volledig was. Nu DAT noem ik klantvriendelijkheid! Zo moet het! Top Baptist!

de meest kritische beoordeling

22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect maar de mindere score… Ik bestel iets bij julie en 2 min later krijg ik een mail of ik het paketje extern wil verzekeren … Geeft een raar gevoel van is het niet gewoon de bedoeling dat het aankomt ? Als ik in de toekomst iets bestel moet ik rekening houden dat het verloren gaat beschadigt wordt en dat dat dat voor mij is …
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor baptist.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1229)
(170)
Resetten
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel toegankelijke website met kwaliteitsproducten. En dit alles rijkelijk geïllustreerd met vakkundige uitleg en gedetailleerde foto's en filmpjes. Een aanrader voor elke gepassioneerde vakman en doe-het-zelver. De bestelling wordt vlug verwerkt en reeds de tweede dag geleverd in België. De bijlen van Hultafors en Gransfors zijn grandioos, getuigen van puur vakmanschap, zijn een streling voor het oog en een plezier om mee te werken. Baptist forever.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een gespecialiseerde winkel in m.n. gereedschappen mbt hout. utigebreid assortiment. Veel kennis aanwezig en bij aanpassingen wordt er meegedacht. Mooi ook de diverse workshops die jaarlijks worden aangeboden. Een winkel waar je blijft komen al was het maar om je ogen uit te kijken en een lkeer kopje thee/koffie.
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede adviezen, benaderbaar, ook “on line’. En bereid tot maatwerk als je een bestelling wil aanpassen. Een verademing vergeleken bij de meeste on line gereedschapsshops. En een mooi compleet assortiment voor de houtbewerker. Een feest om de winkel zelf te bezoeken, maar 3 uur met de auto is voor mij wat veel.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Kreg boormal vervangen

Een artikel dat vanuit de leverancier verkeerd in de verpakking zat, is op dezelfde dag opnieuw toegestuurd. Het verkeerde product hoefde ik niet eerst terug te sturen (vertrouwen). Dit kon ook een dag later.
Beoordeling melden
RV
Roger V.
MESSELBROEK
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een winkel waar een klant nog klant is .

Het gereedschap dat ik gekocht heb is van uitstekende kwaliteit . Zeer stevig verpakt snel geleverd kan gewoonweg niet beter ik ben uiterst tevreden over de service bij Baptist .
Beoordeling melden
BV
Bert v.
Kalmthout
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

foutje recht gezet

Ze hadden een fout gemaakt bij het versturen van mijn bestelling, een ander product opgestuurd dan ik had besteld. Dit is meteen recht gezet. Ben heel tevreden over hun service.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect geholpen Wist niet zeker welk onderdeel ik zou moeten bestellen. Ff gebeld. Samen op site gekeken en prima, nee; perfect geholpen. Vlotte bezorging. Top!
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

luchtreiniger van Record Power AC 400

De luchtreiniger van Record Power hing binnen 1 dag. De online winkel van Baptist werkt erg goed, is overzichtelijk en duidelijk met goede omschrijvingen.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werd telefonisch goed geadviseerd. De levering was snel. Ik had teveel betaald en deze werden automatisch terug betaald. Dat noem ik klantvriendelijk.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top!

vriendelijke en kundige klantenservice, goed advies, ruim assortiment en snel verzonden (dus snel ontvangen). Top!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede retourregeling. Terugbetaling is toegezegd en komt ongetwijfeld, maar duurt langer dan ik zou verwachten.
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super assortiment en zeer deskundige medewerkers. Zeker geen verkopers, maar adviseurs met passie.
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies, aardige en kundige mensen. Prettig dat ze goede service verlenen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en juiste levering, first time right Helemaal goed en tevreden!
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie spullen, niet altijd goedkoop maar wél voor het leven zeg maar.
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sluit voor mij goed aan wat ik zoek echt professioneel gereedschap
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment, goede prijs, vlotte levering, voor elk wat wils
Beoordeling melden
WB
Willem B.
Rijsenhout
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed verpakt en professioneel gereedschap
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd het juiste product en netjes op tijd, klasse
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor mij top shop. Top servis. Super snel levering.
Beoordeling melden