Klanten zijn zeer tevreden over de hoge en constante kwaliteit van de kaas en andere producten. Ook het grote en diverse assortiment wordt positief gewaardeerd. De snelle, verzorgde en betrouwbare bezorging wordt veel geprezen, net als de vriendelijke en oplossingsgerichte service. Daarnaast wordt het bestelproces via de website als gemakkelijk en duidelijk ervaren en vinden klanten de prijs meestal netjes of betaalbaar. Enkele klanten melden beschadigde of minder goede verpakking en er zijn af en toe opmerkingen over vertragingen bij de bezorging.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHoogendoornkaas.nl
Ik bestel altijd mijn kas bij jullie of bezoek jullie op de markt in Rotterdam. Altijd een leuke ervaring en op de website is het snel en makkelijk
Heerlijke verschillende soorten kaas.
Met voor ons toch wel de topper De Boeren Juweel, wat een zalige kaas....jammer dat deze er maar beperktte tijd is !
Voor ons zijn de boerenkazen en de heerlijke rookkaas wel de favorieten, maar ook het gemak van de gesneden kaasplakken.
De extra pittige boeren stolwijker is niet te evenaren! Er komt geen andere kaas op brood 😃
Super klant en oplossingsgericht
Er was iets mis gegaan bij post.nl, maar wat hebben ze het netjes opgelost bij Hoogendoorn. Snel gereageerd en het extra telefoontje werd ook gewaardeerd. De bestelling werd vervolgens opnieuw verzonden met zoveel verpakkingsmateriaal dat het echt niet fout kon gaan. Heel fijn opgelost! Kortom uiteindelijk een prima ervaring 😁
Bestellen en bezorging en de verpakking, goed verpakt en koel.
Snelle bezorging. Hele goede kaaspapier.
Fijn om een bestselling te kunnen doen. Mijn familie woont in de Alblasserwaard. Kan niet naar de markt om kaas te kopen an mee te nemen naar de Uk. Wij genieten er van.
De kaas was vacuüm en gekoeld verpakt verzonden. TOP winkel.
Lekker kaas.
Bezorgen en bestellen zijn goed gegaan, alleen deze keer kwam ik 1 stuk van 500 gram jong belegen kaas tekort, maar inmiddels bericht gehad dat bij de volgende bestelling dit kon bestellen.
Heerlijke kaas, fijn bedrijf
Iedere hapje kaas is weer genieten. Bestellen gaat online super makkelijk en bij het afhalen tref je een gastvrije ontvangst.
Aanrader hoor!
Heerlijke kazen en ook de roomboter is van hoge kwaliteit !
Een enorme variatie aan kazen !
Een enorme variatie aan kazen, echt voor een ieder zijn of haar smaak !
De service en snelheid van leveren zijn super, de kwaliteit van de producten zijn Top.
Sehr gut verpackt, sehr schnell versandt, alles top.
Kwaliteit kaas
Groot assortiment met nette prijzen
Snelle verzending en vriendelijk personeel op de marktlocaties
Makkelijk bestellen.
Snelle levering.
Lekker
Heerlijke kazen en snelle levering.
Heel groot assortiment aan kazen. Er zit altijd wel van alles voor je bij. Stuk voor stuk uitstekende kwaliteitsproducten! Nette prijzen. Leuk dat je punten kan sparen ook, voor korting. De kazen worden netjes thuisbezorgd, vacuüm verpakt en met kaaspapiertjes in een stevige doos. Enigste minpunt is dat de verse smeerbare kazen en dips die ze zelf in bakjes scheppen, vaak in bakjes aankomen die gescheurd zijn of zelfs echt flink stuk. Gelukkig niet altijd. Lijkt me ook moeilijk op te lossen. De inhoud is wel erg jummie trouwens!!
Heerlijke kaas duurde alleen dagen langer dan gemeldt voordat hij er was
Schnell und gut, danke.
Prima bedrijf, uitstekend assortiment en de beste service!