Hoogendoornkaas.nl

3.010 reviews in totaal

3.010 reviews since 18 okt 2022

Gecertificeerd sinds: 29 nov 2022
hoogendoornkaas.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de smaak en kwaliteit van de kaas, die vaak wordt omschreven als heerlijk, romig en authentiek. De snelle, stipte en zorgvuldige levering, zelfs bij warm weer, wordt veelvuldig geprezen. Daarnaast waarderen klanten de zorgvuldige en gekoelde verpakking, vaak vacuüm en voorzien van extra kaaspapier. De service wordt als uitstekend ervaren, met snelle reacties op vragen, adequate probleemoplossing en een persoonlijke benadering. Ook het vriendelijke, persoonlijke contact en de ruime keuze in kazen, waaronder bijzondere en buitenlandse varianten, worden als pluspunten genoemd. Incidenteel komt het voor dat de verpakking niet goed vacuüm is of dat er kaaspapier ontbreekt.

ReviewsHoogendoornkaas.nl

Bestelling goed aangekomen, weer super verpakt, bovenal natuurlijk de heerlijke Hollandse, Franse en Zwitserse kazen. Was smikkelen en nog!!!

Genieten.

Mijn man was weg van de komijnekaas, was ook zo op. Dus de volgende keer een groter stuk. Gelukkig hebben we de Stolwijk pittig en de NoordHollandse pittig belegen nog over. Trouwens de fudge was weer heerlijk.
R P
Richard P.
Prima kaas ,keurig verzorgd, met koeling op warme dagen. Alle soorten komijnenkaas zijn top. Er zaten ook weer extra kaaspapieren bij. Gewwonweg goed. Zo houden!
mooie stukken kaan en daarbij ook het kaaspapier los erbij geleverd voor opslag aangebroken stukken in de koelkast. Top!

Zeer ruime keuze

Hier kan ik de kaasjes vinden die ik lekker vind en elders moeilijk te vinden. Altijd snel geleverd en zeer goed ingepakt met coolpacks tegen de warmte
Marijke B.
Reeds minstens 8 keer gedaan. Ik kom niet voor niets bij jullie terug. Ik wil niet steeds beoordelen.
De allerlekkerste kaas van heel Rdam eo. en wat ook heel fijn is, super vriendelijk personeel. Altijd in voor praatje en altijd vragen of ik de kaas wil proeven. Kom er graag.

Pakketje kaas & koekjes

Kaas weer heerlijk en ook zeer goed verpakt. Extra papier erbij, voor wanneer de kaas aangebroken wordt. Stroopwafels en fudge ook erg smakelijk.
Marijke B.
Heerlijke kaas. Al jaren mijnfavoriete kaasleverancier Vroeger op de markt en tegenwoordig online De smaak en kwaliteit is heel prima
H J
Henk J.
Rijssen
De Stolwijkse en ook de andere boerenkaas is heer romig van smaak. Tevens wordt het keurig vacuüm en bij warm weer verkoeld verzonden.

Ausgezeihneter Ziegenkäse!!!

Wie immer der alte Ziegenkäse ist sehr aromatisch und passt zu jeder Mahlzeit. Vielen Dank für Ihre tolle Produktion und Service!

super

Bij ons heel moeilijk te verkrijgen en met mijn man zijn allergie is deze smeerkaas heel goed!
Super goede service. We zijn hier in Duitsland heel tevreden over de Karen.
Marijke B.
Al jaren kopen wij onze kaas bij Hoogendoorn. Wij vinden de kaas die Hoogendoorn aanbiedt de lekkerste. Alle soorten en smaken zijn heerlijk. Pittig en toch zacht, ook de zachte jonge kazen hebben iets pittigs. Kortom , wij willen alleen maar Kaas van Hoogendoorn.
Ik ben al jaren vaste klant ik koop altijd de oude Noord Hollandse eerst op de markt waarbij het leuk was omdat je altijd werd herkend en een praatje werd gemaakt ben sinds een jaar geëmigreerd en laat nu mijn kaas hiernaar toe verzenden top top top

Goed stuk kaas, keurig ingepakt, smaakvol

Goed stuk kaas keurig ingepakt smaakvol. Vind alleen tegen de korst al vrij uitgedroogd maar dat zal komen doordat er nauwelijks zout in zit natriumarme kaas .

TOP!

Bestelling stond netjes op tijd klaar. Net en vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar
ik bestel altijdt de zelfde kaas omdat ik de kaas heel lekker vind

Geweldige service.

Kaas besteld en ik krijg altijd wat ik vraag. Wil graag de kaas in zeeuwse puntjes met extra klein papier. Dat is nooit een probleem met mijn bestelling. Ik ga soms naar de Rotterdamse markt om andere soortjes te proeven.
Snel en volgend afspraak en verwachting. Ga zo door!

Hoogendoorn Kaas is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en n...