campz.nl- Logo - Beoordelingen

campz.nl
Beoordelingen:

457 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.787 beoordelingen in totaal  

4,32
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ten aanzien van de site van Campz: duidelijke en accurate productinformatie aangeboden op overzichtelijke wijze. Bij het instellen van filters bij zoeken zou activeren pas na selecteren van samenstel van filters plezieriger werken (dus niet telkens gelijk al na selecteren van een nieuw filter). Sorteringen en prijsstelling: met even zoeken kan je binnen de zeer ruime sortering vinden wat er nodig is. Daarbij is eventueel de adviesprijs te betalen voor noodzakelijke items waarvan de aanschaf niet kan wachten. Bij een behoorlijk aantal artikelen is de vraagprijs bij campz wat plezieriger. En in de opruiming is campz niet scheutig met afprijzen. Betaling: enige optie ten tijde van mijn laatste bestelling was om met creditcard te betalen. Campz zou er (nog) harder aan moeten werken om bij NL-site mogelijkheid van betaling via ideal ook weer te kunnen bieden. Levering: uitlevering is zondermeer snel. Leveringsinfo van bezorger (dpd) is behoorlijk, maar zou nog iets beter kunnen.

de meest kritische beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1) Telefonisch niet te bereiken, pas op! Dit bedrijf is of gaat wellicht failliet. . 2) Website klopt niet: dingen die op voorraad zijn, blijken dat toch niet te zijn. . 3) De kortingscode die eraf zou moeten gaan, gaat er niet af. . 4) contactformulier werkt ook niet: je moet verplicht een bestelnummer invoeren dat ik nog niet heb. . 5)Plus de "I'm not a robot" werkt maar 1x. Wacht je te lang, mag je weer helemaal terug en alles opnieuw schrijven. . 6) We krijgen al heel lang een voicemail te horen met "wegens een technische storing is onze klantenservice is momenteel niet bereikbaar". Dit blijft maar aanhouden. Je zou gaan vermoeden dat ze failliet zijn, of failliet dreigen te gaan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor campz.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MS
M S.
Egmond
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer gunstig geprijsd en keurig geleverd.

Heb nu 2 bestellingen gedaan, 1 kleine en een wat grotere, beide zijn in goede orde ontvangen. De prijs was zeer gunstig ten opzichte van andere webshops, dus ik had een beetje argwaan, maar alles is perfect afgeleverd. Het betrof een internationale verzending en dan gaat mijn voorkeur uit naar DHL, maar uiteindelijk is alles correct gegaan via DPD.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Service is goed maar graag betere maataanduiding

Goede service. Moet het jammergenoeg terugsturen vanwege de maat. Dus even afwachten of de terugbetaling ook vlot gaat. Onduidelijk bij bestellen was hoe de maat in cm. uitvalt. Ondanks XXL veel te kort. Kan Campz niks aan doen maar wel door de cm van de pijplengte duidelijk aan te geven.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Timing/snelheid was goed Verpakking was helaas wel stuk: doos zwaar gescheurd (kan ook door vervoerder komen)
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima prijzen en dito producten. Alleen de tijd tussen bestellen en ontvangen was niet heel indrukwekkend.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hun huismerk vind ik erg goed, de Lacanau tent doet niet onder aan de duurdere merktenten.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het artikel in gloednieuwe staat ontvangen. De koerier bood ook een uitstekende service.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen, maten kwamen goed overeen. Vlot in huis
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super schoen, snelle en goede service.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prettige webshop met goede service.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle contact en reacties.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het assortiment wordt steeds kleiner. Ik wil graag mooie producten kopen voor de kampeeruitrusting, maar is zie een steeds kleiner wordend assortiment.
Beoordeling melden
JM
Jean M.
HEILOO
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
artikel na 8 dagen nog steeds niet ontvangen !!
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ten aanzien van de site van Campz: duidelijke en accurate productinformatie aangeboden op overzichtelijke wijze. Bij het instellen van filters bij zoeken zou activeren pas na selecteren van samenstel van filters plezieriger werken (dus niet telkens gelijk al na selecteren van een nieuw filter). Sorteringen en prijsstelling: met even zoeken kan je binnen de zeer ruime sortering vinden wat er nodig is. Daarbij is eventueel de adviesprijs te betalen voor noodzakelijke items waarvan de aanschaf niet kan wachten. Bij een behoorlijk aantal artikelen is de vraagprijs bij campz wat plezieriger. En in de opruiming is campz niet scheutig met afprijzen. Betaling: enige optie ten tijde van mijn laatste bestelling was om met creditcard te betalen. Campz zou er (nog) harder aan moeten werken om bij NL-site mogelijkheid van betaling via ideal ook weer te kunnen bieden. Levering: uitlevering is zondermeer snel. Leveringsinfo van bezorger (dpd) is behoorlijk, maar zou nog iets beter kunnen.
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
aankomend faillissement? Zeer scherpe prijs (lokkertje?). Week later product op ALLE websites €20,00 duurder. Levering duurde lang via DHL en was via Duitsland. Vreemd je kan alleen betalen met Visa Card en niet IDeal. Toch oppassen bij retourneren. Op websites staat dat mensen wachten op hun geld. Als fabrikant zou ik er alles aan doen op de website om dit op te lossen. Anders ga je echt failliet
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle en nette verzending

Snelle verzending Goede updates status bestelling Al paar keer eerder iets besteld, een keer enkele artikelen moeten retourneren en dat ging ook probleemloos. Artikelen zoals omschreven
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede deals, snelle levering, ik heb hier al diverse keren wandelschoenen gekocht steeds naar tevredenheid.
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie jas gekocht voor een goede prijs. De site werkt vlot en de levering ging ook goed.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle en goede levering

De levering was snel, efficiënt en goed verpakt en uiteraard de jas helemaal naar wens
Beoordeling melden
LH
LM H.
Geleen
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over de produkten. Super om mee te nemen tijdens onze camper vakanties.
Beoordeling melden