Beoordelingen voor campz.nl



Goed

4.18/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 302 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft campz.nl al 603 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
De trackinformatie was heel slecht, niet bekend, en later niet bereikbaar. Product is nog niet beoordeeld
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Ruime keuze en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
16-01-2019
Tijdig reminder gehad dat spullen weer op voorraad waren. Snel en goed geleverd en een heel fijn product Prima dus
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
Zelfs met alle feestdagen(kerst en oud&nieuw) is de bestelling bezorgd binnen de aangeven dagen. Blij verrast hierdoor
Daarbij is het product precies waar mijn verwachtingen lagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
04-01-2019
Alles goed verpakt. Iets vertraagd bij het versturen, maar dat is logisch tijdens de feestdagen. Pakket was goed te volgen Zending op tijd ontvangen. Tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
02-01-2019
Fijn dat ik het elders kon ophalen omdat ik bij levering niet thuis was. Erg tevreden over de producten; nog niet alles gedragen ivm weersomstandigheden, maar daarvan is de pasvorm in elk geval goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
21-12-2018
neen
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
20-12-2018
Levering is correct verlopen, alleen duurde de levering langer (4werkdagen en een weekend, dus 6 dagen) als bij een Nederlandse leverancier (1 tot 3 dagen), en dat is logisch, de spullen komen uit Duitsland. Maar dat is waarom 4 sterren geef voor levering. Omdat ik geen ervaringen heb met service /retour zenden van Campz, geef ik geen 5 sterren. eigenlijk kan ik er geen beoordeling over geven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
20-12-2018
Is ok. Snel en correct.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
19-12-2018
Na de eerste poging is het pakket afgeleverd bij een winkel waar ik niet vaak kom. Het lukt me ook niet om voor 6 uur daar te zijn.
Het zou fijn zijn wanneer er een afleverpunt is dat langer open is.
Mijn schoenen die ik heb besteld zijn helaas te groot, dus ik ga ze terugsturen.
Ik hoop dat dat goed gaat.
vriendelijke groet, jenny
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
19-12-2018
Alles heel goed en netjes ontvangen. Al vaker bij jullie besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Erggoed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Alles tot volle tevredenheid. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Pakket is op een ander adres geleverd en ik moest het zelf ophalen. Dit was 24 km verderop. Hoe ik te woord ben gestaan, is absoluut niet klantvriendelijk. Pas na ruim 15 minuten onderhandelen, werd er ook aan de positie van mij als klant gedacht.
2.00
Matig

campz.nl antwoordt: 17-01-2019
Helaas was er iets misgelopen bij de bezorging. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Heb een mooie Jack Wolfskin jas besteld en die kreeg ik zeer snel geleverd ook al hield ik er rekening mee dat het weleens wat later dan normaal kon worden met die Black Friday deals. Ben blij verrast dat het toch zo snel geleverd werd binnen een paar dagen en ben er zeer tevreden mee want hetbis een hele fijne warme jas en de kraag zit niet te los of te strak zodat je geen sjaal nodig hebt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
No comment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
allemaal vlot gegaan perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
04-12-2018
Zeer spoedige levering en precies de producten die ik verwachtte wat kwaliteit betreft
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
03-12-2018
Duurde een beetje lang,sinterklaas, black enz. maar in huis en top
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
30-11-2018
30-11-2018
Prima schoen, zit lekker warm en licht.
Loopt zeer comfortabel, zeker nu met de en herfst / winter maanden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
30-11-2018
30-11-2018
Product (nog) niet ontvangen. Wil het product niet meer en wil mijn geld terug.
1.00
Slecht

campz.nl antwoordt: 17-01-2019
Er is jammer genoeg iets misgelopen met de levering van uw bestelling. Ondertussen hebben we u reeds een tijdje geleden terugbetaald. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
28-11-2018
product snel geleverd binnen de 3 werkdag
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
Levering duurde langer dan aangegeven/verwacht (5 dagen).
Verder prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
Ik ben zeer tevreden over het product, goede service en correcte bezorging.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
27-11-2018
27-11-2018
Ik ben tevreden met het product wat ik heb gekocht. Ik heb erover gebeld en ben goed te woord gestaan.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
27-11-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
22-11-2018
mooie producten
het pakket leek in een vuilniszak te zitten, dat zag er wat vreemd uit, kwam niet over alsof het van een bedrijf kwam wat mij betreft.
De producten waren ook nog afzonderlijk ingepakt.
Kwaliteit van de producten is geweldig
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
21-11-2018
Artikel (Scippis hoed) zondagavond besteld en woensdag al in huis. Snelle levering en dmv mail op de hoogte gehouden. Goed verpakt, het artikel ziet er top uit en was zeer gunstig geprijsd.
Een aanrader dus.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
21-11-2018
bestelling werd in eerste instantie niet geleverd, omdat door transport naar campz teruggestuurd werd.
Wat stoorde is, dat ik vervolgens de hele bestelling opnieuw moest doen.
Uiteindelijk is de juiste levering gedaan en was het product (conform verwachting) uitstekend.
3.00
Redelijk

campz.nl antwoordt: 17-01-2019
Nogmaals onze excuses dat er iets was misgelopen met uw levering.

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Snelle levering, zoals altijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
20-11-2018
Product moet natuurlijk nog getest/gebruikt/gedragen worden
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-11-2018
Besteldatum
17-11-2018
17-11-2018
Wij zijn van Amsterdam naar Sri Lanka aan het fietsen en hebben ons product nodig om water te sterreliseren in India. We hebben het onderweg besteld en naar Nederland laten sturen. Hier heeft iemand het naar Iran gestuurd. Waarbij we ook invoerrechten hebben betaald. Bij aankomst blijkt het product defect te zijn. De Klantenservice gevraagd of ze ons van een nieuw product kunnen voorzien, kon niet
1.00
Slecht

campz.nl antwoordt: 17-01-2019
Het is jammer te horen dat uw aankoop bij ontvangst defect was. We hebben u daarom ook volledig terugbetaald. We kunnen niet buiten Europa verzenden en een nieuw product opsturen naar Iran was dus ook niet mogelijk.

Datum van publicatie
16-11-2018
Besteldatum
16-11-2018
16-11-2018
De jas die ik besteld had kwam op tijd. Helaas was de maat niet goed, teruggestuur en bedrag werd keurig teruggestort op mijn rekening. Wel ben ik er voor niets mee naar het postagentschap gegaan, want op de website stond dat dat een van de mogelijkheden was. Daar aangekomen, kenden ze de barcode niet. Na gebeld te hebben, bleek de info op de website verouderd te zijn. Laten ophalen door DHL.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2018
Besteldatum
16-11-2018
16-11-2018
Als netjes en snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Ik zocht een bepaald type jas
Op de website was de jas goed beschreven, dus besteld
Snel geleverd en ben zeer tevreden met mijn nieuwe jas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Duidelijke site, vlotte levering. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Geweldige jas past perfect en een goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Prima levering en de jas is perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Snelle bezorging en keurig verpakt. Zit als gegoten. Ben er blij mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

campz.nl klantbeoordeling

campz.nl

Contact
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
trustedshops@campz.nl
campz.nl
Winkel-exploitant
internetstores GmbH
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 741359
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rene Marius Köhler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met campz.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.