Beoordelingen voor campz.nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 407 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft campz.nl al 818 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Veel keuze, snel geleverd, kwaliteitsartikelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Prima allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Ik ben zeer tevreden over het geleverde product de DUER L2X Jeans Slim Fit Men. Het draagcomfort stemt meer dan overeen met de beschrijving en voortaan wil ik geen ander merk meer.
Wat jammer is dat mijn maat 38/34 niet standaard in de winkel ligt. Maar de online bestelling verliep prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
top en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Snelle levering, lage verzendkosten en product beantwoord aan verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Snelle levering en goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
U verzoekt niet, u dwingt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Waren er snel , goede kwaliteit leer .

Geen fouten in de schoenen alleen wat stug met inlopen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
op een schaal van 10 toch wel een 8,5
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
De levering via UPS ging snel. Één artikel geretourneerd vanwege een te kleine maat (was twijfelgeval aan mijn kant). Terugstorting geld binnen een week. Betrouwbaar dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Duidelijke website; goede prijs en uitstekende berichten over de verzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Prima levering tegen een zeer aantrekkelijke prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
05-07-2019
Product Broek Black Diamant valt toch wel een stuk te groot uit.....
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
13-06-2019
04-07-2019
Vlotte levering en product precies zoals beschreven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
Product voldoet aan alle verwachtingen. Ben alleen niet te spreken over het cookiebeleid van UPS. Wil ik kunnen zien waar mijn pakketje is moet ik een hele berg onnodige cookies accepteren. Wil ik dit niet dan moet ik me per bedrijf dat een cookie installeert afmelden. Ik vindt dit een slechte werkwijze.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
04-07-2019
Nooit meer
1.67
Matig

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
03-07-2019
Product oké, kleur niet.
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Goede snelle levering. Leuke prijs in de uitverkoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
03-07-2019
Degelijke en gewoon goede kleding en betrouwbare levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
14-06-2019
03-07-2019
Goed schoen voor een goede prijs. Echter bleek de schoen al gedragen te zijn. Van Campz vervolgens een aantal voorstellen gekregen op dit op te lossen. Waaronder een extra korting, waar ik gebruik van gemaakt heb. Kortom goed product en top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
03-07-2019
Goede prijzen. De jas wordt niet in een doos gepropt, maar heeft alle ruimte in de doos.
Terug betalen van het geld van een retour gestuurd product kan iets sneller. Ook zou camps kunnen laten weten dat men het retour gestuurde product heeft ontvangen en dat men bezig is met terugbetaling.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
03-07-2019
Er tevreden met de snelheid en kwaliteit van de levering en de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
03-07-2019
Alles perfect maar ik wordt beetje kriegelig van dat pushen om beoordelingen te geven kan ook minder
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
02-07-2019
Normaal gaat alles vlekkeloos. Maar met deze bestelling was er een probleempje. Het bedrag voor de bestelling was afgeschreven van mijn rekening
maar op de site werd er gezegd dat er iets mis was. Ik heb een mail gestuurd en werd op de hoogte gebracht over de bestelling.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
02-07-2019
CNL1310378. Service een laag cijfer: Ik heb 8 dagen geleden een Houdini fleece retour gezonden maar daarvan nog geen bevestiging van ontvangst en/of geld retour, ontvangen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Ik had graag een goede beoordeling geplaatst maar de levertijd is voor deze tijd vrij lang (op maandag besteld en de maandag daarop de helft binnen). En zoals gezegd heb ik maar de helft van de bestelling ontvangen. Zolang Campz van UPS gebruik maakt zal ik daar niet meer bestellen. Veel slechte ervaringen mee.
Service geef ik alvast drie sterren ondanks dat ik daar nog geen ervaring mee heb.
2.33
Matig

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
01-07-2019
Snel en precies wat ik wil, prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
28-06-2019
ik wacht nog op het bericht dat mijn artikelen verzonden worden. De vraag om te beoordelen komt te vroeg
1.00
Slecht

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
28-06-2019
Het artikel is op 19 juni 2019 besteld en geleverd op 25 juni 2019.terwijl er gesproken wordt over 2- 3 werkdagen. Dat is jammer. Daarom een redelijke beoordeling.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
26-06-2019
26-06-2019
Snelle levering en prima in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
26-06-2019
26-06-2019
Levertijd van meerdere dagen is niet meer van deze tijd. Afhandeling en besteld product verder helemaal ok.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
23-06-2019
Vanwege de lange levertijd geen 5 sterren. Kwaliteit is verder wel in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
15-06-2019
23-06-2019
Lang wachten.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
21-06-2019
supersnel de bestelling geleverd. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
20-06-2019
Er is gedaan wat er was beloofd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
18-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
18-06-2019
Goed aanbod en verrassend snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
18-06-2019
Producten zijn helemaal prima, zoals besteld. Levering had een dag sneller gemogen en de verpakking iets beter gevuld (1 laagje noppenfolie in een grote doos doet niet zoveel beschermen). Verder zeker naar wens, goede prijzen en volledig verder naar verwachting.
4.33
Goed

campz.nl klantbeoordeling

campz.nl

Contact
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
trustedshops@campz.nl
campz.nl
Winkel-exploitant
internetstores GmbH
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 741359
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rene Marius Köhler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met campz.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.