Beoordelingen voor campz.nl



Goed

4.27/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 386 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft campz.nl al 742 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Alles gearriveerd volgens afspraak tegen uitstekende prijs (verzonden vanuit Duitsland dus het duurt wel wat langer)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
19-05-2019
Fijne webshop, leuke aanbiedingen, goed verpskt en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
de repen zijn perfect aangekomen op het afgesproken moment.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
18-05-2019
First experience. All went well.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Prachtig pak voor een prima prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Geweldig winkel. Goed service. en snelle levering van producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Goede produkten, snel aflevering, efficiënt communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Te laat realiseerde ik mij dat de levering langer ging duren dan bij een andere Nederlandse webshop. Gelukkig nog wel op tijd voor de vakantie
De producten waren helemaal naar wens
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Snelle levering tegen een goede prijs.
Flight bag past mooi om mijn backpack. Op te vouwen tot een klein pakket.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Goed product. Voorafgaande vragen werden keurig telefonisch afgehandeld. Bestelling bestond uit 2 pakketten en werden op 2 verschillende dagen bezorgd. Dat gaf bij aflevering enige verwarring. Maar zal zeker terugkomen bij Campz voor verdere bestellingen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
De bestelling is zonder problemen geleverd, ben er erg tevreden over omdat ik wat ik ervan verwachtte klopte.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
De bestelde artikelen waren qua kwaliteit veel minder dan ik verwacht had plus de kleuren kwamen niet overeen met hetgeen ik verwacht had.
Als je grijs besteld verwacht je niet dat je groen toegezonden krijgt. Heb alles retour gestuurd en ben afwachtend of mijn geld teruggestort wordt.
2.00
Matig

campz.nl antwoordt: 16-05-2019
Onze excuses, indien u ons in zo'n geval mailt kijken wij ook graag de juistheid van onze website en productinformatie na. Het spijt ons dat u ontevreden was met de producten. Wij zien gelukkig dat u inderdaad correct bent terugbetaald.

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
snelle goede service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Soepeltjes gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
Gewoon dik in orde
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
x bionic is een aanrader
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Tent besteld, en deze werd geleverd ZONDER haringen en stokken. het is niet mogelijk om de ontbrekende onderdelen na te leveren. Wel een waardebon va € 30,- beloofd voor het ongemak maar niet gekregen. NOOIT MEER CAMPZ
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Alle bestelde producten werden tijdig geleverd en zijn van goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Gewoon goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Vlekkeloze levering, producten goed, geen opmerkingen. Niet de goedkoopste, maar vanwege de combinatie van de verschillende producten in 1 bestelling toch voor Campz gekozen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Fast delivery and product as promised
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
09-04-2019
06-05-2019
Zoals altijd Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
05-05-2019
Goede communicatie, duidelijke site en een goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
Alles verlopen zoals omschreven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Fijne en uitgebreide service, goed materiaal, hoge kwaliteit(smerken) en goede prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
02-05-2019
snelle levering. Ik moest helaas iets terugsturen, en dat was eenvoudig en gratis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
01-05-2019
Had een klacht over kleine krasjes heb daar nooit een mail meer over gehad
1.00
Slecht

campz.nl antwoordt: 16-05-2019
Beste klant, ik heb uw order nagekeken en ik zie dat mijn collega Steeve u de zelfde dag (12 april) nog had terug gemaild. Heeft u wellicht in uw spambox gekeken?

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
01-05-2019
Zeer tevreden over de gehele service, kwaliteit en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
01-05-2019
Scherpe prijzen en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
01-05-2019
Snelle levering,
Kwaliteit van het product is uitstekend,
Status bestelling wordt goed doorgegeven
dus.... een uitstekende service,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
26-04-2019
Niet de eerste en zeker niet de laatste bestelling Prachtige wandelschoenen voor een hele goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
25-04-2019
25-04-2019
Prima levering, alles netjes en duidelijk.

De schoen die ik gekocht heb moet ik nog inlopen, dus kan ik nog niet goed beoordelen, maar ziet er prima uit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
Op 10 april 2019 een rugzak besteld via de webshop.
Zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Tot op heden nog niets ontvangen.

Meerdere malen contact gehad met de klantenservice, telefonisch/per mail. Iedere keer werd beloofd dat de bestelling alsnog verzonden zou worden, echter keer op keer komt Campz de afspraken niet na.

Excuus van Campz: De bestelling zit vast in het systeem.

Waarde
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
Zaterdag avond besteld en dinsdag al in huis Product zag er super uit ben er heel blij mee Je kan hier gerust zonder zorgen bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
23-04-2019
Snelle adequate levering. Mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
18-04-2019
De arena jammers zijn goede trainingsbroeken
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
16-04-2019
snel en goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
16-04-2019
Goede prijs/kwaliteit verhouding
3.67
Goed

campz.nl klantbeoordeling

campz.nl

Contact
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
trustedshops@campz.nl
campz.nl
Winkel-exploitant
internetstores GmbH
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 741359
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rene Marius Köhler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met campz.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.