Beoordelingen voor campz.nl



Goed

4.18/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 308 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft campz.nl al 569 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Ik zocht een bepaald type jas
Op de website was de jas goed beschreven, dus besteld
Snel geleverd en ben zeer tevreden met mijn nieuwe jas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Duidelijke site, vlotte levering. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Geweldige jas past perfect en een goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Prima levering en de jas is perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Snelle bezorging en keurig verpakt. Zit als gegoten. Ben er blij mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Sandalen besteld, mooi , comfortabel en goed prijs.
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Alles is prima verlopen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
10-11-2018
Gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Snel geleverd en tiptop product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
07-11-2018
Door Campz snel verzonden, maar door een fout van UPC erg lang onderweg geweest.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Goed ontvangen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
24-10-2018
06-11-2018
Het is jammer, dat wanneer je een maatje meer heb en je wilt een badpak kopen van bijv. het merk Arena, zoals dat in mijn geval is, je wel een maatje groter hebt, maar je er dan nog moeilijk in kan wurmen, omdat zo'n badpak wel langer is, maar niet breder. Zo lijk het nog een taboe te zijn als je wat dikker bent, en bovendien heb de bovenkant wel een smalle opening om erin te komen Das jammer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Goede en snelle levering van een mooi product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Vond bestelling lang onderweg
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Het was snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Prima verzorgd en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
De levering van de producten is wel goed gegaan. Alleen blijkt Campz wat makkelijk om te gaan met de kleurstelling op de website en het bestel-formulier vergeleken met wat er daadwerkelijk geleverd wordt. Er is al een e-mail-correspondentie tussen de klantenservice en mij geweest, maar dat was tot nu toe niet echt naar tevredenheid afgehandeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
04-11-2018
De levering was prima te volgen. Alleen was de kleur van het overhemd anders dan opgegeven, maar wel mooi. Het andere kledingstuk was prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
31-10-2018
31-10-2018
Fantastisch shirt en geweldig snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
30-10-2018
31-10-2018
Mooi producten, snelle levering, producten beter dan verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
31-10-2018
31-10-2018
Veel te lange levertijd, ongeveer 5 tot 6 werkdagen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
31-10-2018
31-10-2018
Vandaag ontdekte ik dat een magneet in de tas verkeerd erin is gezet, waardoor de tas niet goed sluit.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
30-10-2018
30-10-2018
Snelle levering en de goedkoopste prijs. Discount vouchers en 10 euro korting op eerste bestelling waren een fijne extra
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
25-10-2018
goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
25-10-2018
prima schoenen voor een beginnende klimmer. De schoen valt erg klein uit, heb uiteindelijk 2 maten groter nodig.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
24-10-2018
Er staat als je voor een bepaalde tijd besteld dan is het de volgende dag in huis. Dat was echter niet het geval.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
24-10-2018
De keuze was al moeilijk, want er staan heel veel tenten op de website. Na het bestellen goed op de hoogte gehouden van de bestelling en na 2 dagen konden wij het pakket in ontvangst nemen. Prijs/kwaliteit is prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
24-10-2018
ik vond precies wat ik nodig had, ook nog een leuke aanbieding, en heel snel geleverd,gewoon TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
23-10-2018
Een lichtgewicht regenjack, precies wat ik zocht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
21-10-2018
Over service kan ik niets zeggen - niet nodig gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
21-10-2018
Retourprocedure is te lastig, slaat helemaal nergens op. Bestelnummer wordt niet herkend dus kan je zelf erachteraan gaan bellen, beter sturen ze gewoon een sticker mee zoals de meeste hoogstaande bedrijven in 2018
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
19-10-2018
prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
17-10-2018
Snelle levering en product voldoet aan verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
17-10-2018
Online kopen zoals het moet, niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
16-10-2018
Bezorging via UPS in NL niet ideaal, DHL of PostNL zou beter zijn. Spullen worden altijd netjes verpakt en retour sturen is eenvoudig en klantvriendelijk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
16-10-2018
Jullie geven op de site aan voor 16.00uur besteld de volgende dag in huis. Dat wordt iig niet waargemaakt. Bij het verder uitpluizen van de levertijd wordt er aangegeven dat het 2 tot 3 dagen duurt.
2.00
Matig

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
16-10-2018
Snel geleverd, mooie tassen. Zeer tevreden dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
15-10-2018
Mooie lichte dagrugzak. Fijn material. De rugzag heeft door de verdeling van vakken voldoende ruimte, waarbij de inhoud naar eigen wens kan opgeborgen worden. Ik ben klein van postuur en de schouder en heupbanden zitten prima . Ik verheug me nu al op mijn volgende dag wandelen .
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
13-10-2018
Snelle levering, product in goede staat ontvangen. Mooie gore-tex jas, zeer scherp geprijsd
4.33
Goed

campz.nl klantbeoordeling

campz.nl

Contact
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
trustedshops@campz.nl
campz.nl
Winkel-exploitant
internetstores GmbH
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 741359
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rene Marius Köhler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met campz.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.