Beoordelingen voor campz.nl



Goed

4.14/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 235 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft campz.nl al 411 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Ik heb tot nu toe mijn bestelde en betaalde artikelen nog steeds niet ontvangen en ook niets meer van gehoord. Campz is telefonisch niet te bereiken van weg een technische storing??.
Ik ben zeer ontevreden en wil graag mijn geld terug.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Goed geleverd mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Niet bereikbaar, wel betaald, geen bestelbevestiging, leveren niet, onbetrouwbaar
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
14-07-2018
alles ging naar wens. Producten zien er goed uit. Of ze lang mee gaan, moet nog blijken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
13-07-2018
Goede shirts voor wandeltochten. Erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
12-07-2018
Mooie spullen voor een mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Heb 5 juli een bestelling geplaatst en tot nu toe geen mail of producten ontvangen.
Kunnen jullie aub laten weten hoe en wat?
Heb geprobeerd jullie te bellen via 010 8080415 maar ivm storingen wordt er niet opgenomen. Alvast bedankt.....
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Ik krijg het pakket van iemand anders, die dus ook zijn bestelling niet ontvangt.
Ik stuur keurig op verzoek het pakket terug. Om vervolgens na 14 dagen nog steeds mijn betaling niet terug te krijgen. Super slecht.... Ik blijf de hoop houden dat het nog goed komt.
Dat ik mijn geld terug krijg, en die ander zijn bestelling..... Tja....
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
11-07-2018
Na het ontvangen van de artikelen was er één artikel met een kapotte item dit via de site gemeld maar nog géén bericht terug ontvangen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
06-07-2018
Een aanrader...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
06-07-2018
Vriendelijke uitleg door medewerker en na binnenkomst product goede aflevering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
Verkeerd product geleverd. Geen contactmogelijkheden. Hotline niet bereikbaar. Gewoon waardeloos
1.00
Slecht

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
Een Easy Camp Breaker campingstoel besteld komt dicht in de buurt van een showmodel. Leuning met krassen en in het rugvlak zit een scheur in de stof. Artikel is inmiddels ook van de webshop verwijderd. Daarnaast kan deze klacht niet telefonisch opgelost worden omdat de bereikbaarheid wegens technische gronden is geblokkeerd Service vind ik indeze zeer slecht
1.00
Slecht

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
04-07-2018
prima webwinkel
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
03-07-2018
Het door mij bestelde product was er vliegensvlug en ik ben enorm tevreden mijn cocoon binnenslaapzak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
03-07-2018
qualiteit outstanding evenals de prijs maar levering duurt gemiddeld 2-3 dagen en het blijft gissen wanneer je bestelling wordt geleverd.
Waarom niet zoals Dynalogic 1/2 uur voor daafwerkelijke bezorging een SMS?
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
02-07-2018
Snelle levering
Mooi product
BETROUWBAAR BEDRiJF
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2018
Besteldatum
16-06-2018
30-06-2018
alles verliep vlot en het product is geheel naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
27-06-2018
zeer snelle en correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
27-06-2018
Tevreden klant
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
16-06-2018
26-06-2018
Prima prijs, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
26-06-2018
Alles perfect verlopen en supersnel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
22-06-2018
super qualiteit voor superprijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
22-06-2018
22-06-2018
Wel betaald maar heb geen pakket ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar (telefoonnummer uit de lucht). Track & Trace nummer werkt niet.
Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Zal er zeker wel weer een bestelling plaatsen. Ben tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Prima product en een snelle levering. De prijs was ook de laagste op internet dus de keuze was makkelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
1) Veel te late levering: 4 werkdagen
2) Irritante en ongevraagde mailing
3) Geen geboden mogelijkheid zich voor aller eeuwigkeit van de ongewenste mailing te bevrijden
2.33
Matig

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Mijn man was heel blij met zijn speciale drink bottel. Mooie inhoud van 600cc
Mooie uitvoering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
16-06-2018
Let op: prijzen alleen redelijk mits een kortingscode beschikbaar Anders te duur
De zelfde producten zijn anders op Campz.de goedkoper dan op Campz.nl
Dit voel niet goed.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
15-06-2018
Goede afhandeling van mijn bestelling. Op tijd, in orde en naar verwachting.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
14-06-2018
Makkelijke bekers voor onderweg in de rugzak. Het zijde laken is een topper.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
14-06-2018
Vrijdag een grote bestelling geplaats met PayPal. Meer dan 15 artikelen zijn woensdag bij ons bezorgd. De verpakking en alle artikelen zijn in prima staat aangekomen. Een paar spullen zullen we retourneren maar de prijs/kwaliteit verhouding ligt bij Campz voor mij heel erg hoog. Voor grotere bedragen kies ik altijd Paypal want met Ideal heb ik veel problemen gehad bij andere online webshops.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
14-06-2018
Momenteel geen commentaar.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Probleem met een geleverd item.
Telefonisch reeds maanden onbereikbaar en mails worden genegeerd...
Wat is daar aan de hand ??
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
11-06-2018
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
11-06-2018
Doen wat ze beloven en op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
08-06-2018
Bij contact zoeken via mail: Pas reactie na 4 dagen
Bij contact via telefoon: Een bandje dat ze niet bereikbaar zijn ( na 4 dagen opgegeven). Uiteindelijk contact gezocht met het hoofdkantoor in Stuttgart.
Na bestelling wordt je slecht op de hoogte gehouden.
2.33
Matig

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
08-06-2018
Keurig mijn geld terug :-)
Ondanks i-deal betaling, geen bestelbevestiging, deels niet bezorgbare mail en onbeantwoorde mail, telefonische onbereikbaarheid en de nodige argwaan. Kreeg ik na n week radiostilte een mail van Campz dat er techproblemen zijn met het betalingsysteem en het geld zal worden teruggestort. Het goede nieuws: ik heb vandaag mijn geld terugontvangen. Heel fijn
2.00
Matig

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
06-06-2018
Erg late levering.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
05-06-2018
Wat is hier aan de hand, is Campz.nl failliet ?

-) Campz.nl NIET bereikbaar https://www.campz.nl/service.html-link pagina "FAQ - veelgestelde vragen": je wordt dan verder geleid naar het merkenoverzicht.

-) Campz.nl NIET telefonisch via aangegeven telNO bereikbaar (bandje: "technische problemen").

-) Campz.nl reageert NIET vele e-mails over mijn zending: DHL zegt dat ik bij Campz.nl moet
1.00
Slecht

campz.nl klantbeoordeling

campz.nl

Contact
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Tel: 010 8080415
Fax: +49 711 93305-400
service@campz.nl
campz.nl
Winkel-exploitant
internetstores GmbH
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 741359
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rene Marius Köhler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met campz.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.