Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht ervaren. Ook worden de persoonlijke kaartjes, kleine cadeautjes en leuke attenties bij de bestelling gewaardeerd. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit en het aanbod van de producten. Problemen met bestellingen worden snel en adequaat opgelost. Daarnaast vinden klanten de webshop duidelijk, gebruiksvriendelijk en verloopt het bestelproces soepel.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshardyskeuze.nl
Helaas altijd goed geweest maar mijn laatste zending niet goed gegaan .
Fijn dat bestelling afgehaald kan worden.
Fijn dat ik de bestelling kan afhalen. Scheelt bezorgkosten.
Zeer goede service
Even gebeld waar mijn bestelling bleef, netjes terug gebeld. Pakket met volle tevredenheid ontvangen en extra een kadootje erin. Erg leuk, zeer tevreden
Goede service en kwaliteit en klantvriendelijkheid!
Snelle levering. Door de sneeuw wat langer onderweg geweest. Fijne producten voor een goede prijs
Verpakking (dopjes) defect bij laatste bezorging. Ook gemeld bij klantenservice. Snel een reactie ontvangen op de vraag of dat kwaad kan. Geen reactie gehad op de suggestie voor verbetering.
Top salon
Goede kwaliteit, goede sfeer, gastvrij
Goede service ! Makkelijke webshop, bestellen verliep soepel , bestelling snel geleverd, leuk aardigheidje en een persoonlijk kaartje erbij maakt het compleet
Alles prima
Duidelijke webshop
Snel geleverd wat ik bestelde!