gamepc.nl
Beoordelingen:

274 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.360 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Laat ik positief beginnen, want eerlijk is eerlijk: GamePC is een zeer correct en goed bedrijf om zaken mee te doen. De geleverde producten én service zijn uitstekend, met snelle en duidelijke communicatie van de diverse experts per tak van het bedrijf. Zeer tevreden met mijn product en alles netjes naar behoren zoals ik hem heb samengesteld. Het kantelpunt is de bezorging, waarvan ik het niet helemaal redelijk vind om hier GamePC op aan te spreken. Zij hebben me immers zo veel en goed mogelijk op de hoogte gehouden. In alle eerlijkheid, de bezorging was dramatisch: 3x vertraagd en uiteindelijk onder de trap gedropt (ik woon in een appartementencomplex) door de bezorger en zelf een handtekening gezet. Ik had het geluk dat ik heel erg op de bezorging aan het letten was en mijn buurjongen thuis was om hem veilig binnen te zetten, maar het kan toch niet zo zijn dat een product van deze prijsklasse zomaar even gedropt wordt onder de trap? Ik zou toch als GamePC zijnde de levering via DHL nog eens overdenken.

Meest relevante negatieve beoordeling

13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
vrijdag avond PC binnen gekregen, s'nachts na mijn werk vol enthousiasme thuis om hem samen met mijn zoon aan te sluiten, maar helaas. Deed het niet, volgende dag, denk bel even om het op te lossen, maar het hele weekend niemand kunnen bereiken. Koop je een computer van mijn bijna 1400 euro, doet die het niet en kan je niemand bereiken. Mijn zoon had zich helemaal verheugd op dat weekend, maar een grote teleurstelling. Pas maandag kreeg ik iemand te pakken en heb ik zelf telefonisch de windows kaart weer vast moeten zetten. Jammer dat jullie niet met een tegemoet koming zijn gekomen om mijn zoon toch nog gelukkig te maken. Je kent het gevoel toch nog wel van vroeger, teleurstelling was groot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(220)
(38)
Resetten
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaring, had geen tot weinig problemen en ben blij met de pc, ook is het fijn dat je zelf de pc kan samenstellen, en dat er tijdens de samenstelling wordt aanbevolen welke opties het best bij elkaar passen. Toen ik een pc wilde kopen had ik veel vragen. Vragen via mail was een beetje onhandig, omdat de reacties wat langer duren, maar dat is bij elk bedrijf wel zo. Maar de vragen stellen over de telefoon was heel handig, behulpzame mensen en er was altijd wel een antwoord.
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service! In de avond besteld Ik was vergeten de CPU koeler toe te voegen aan de bestelling. Dit per mail gemeld. Dit was gelijk opgemerkt en ze hebben de assemblage tegengehouden. De eerstvolgende ochtend gebeld en de aanpassing doorgevoerd, waardoor ik diezelfde dag mijn nieuwe PC ook bezorgd heb gekregen. Bijzonder goed, vriendelijk en super snelle service. Groet, Willem
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en als je wat besteld bij ze word het extra goed verpakt zodat je product die je besteld geen schade oploopt
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel verstuurd, volgens bestelling. Het was echt 'plug & play', heel fijn!
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie klantenservice, supersnelle levering, goeie informatie over de onderdelen
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mijn zoon heel blij!

De service is top! Al mijn 2 de samengestoken gaming pc dat ik daar kocht
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en bestelling snel geleverd conform afspraak.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top producten met een goede snelle klantenservice
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder goede service en snelle levering.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kon mijn pc cancelen zonder problemen
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed contact en goede service voor
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Snelle levering
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle goede service
Beoordeling melden