Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 340 Trusted Shops beoordelingen sinds 12-09-2018.
In totaal heeft gamepc.nl al 340 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
18-02-2019
Levering en het Product zelf zijn uitstekend verlopen.
Wij hebben geen beroep moeten doen op enige vorm van Service, dus kunnen wij dat ook moeilijk beoordelen. Vandaar laten wij het blanco.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
16-02-2019
Prima pc en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
prima pc
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
erg fijn, werd zelfs gebeld of ik 2x8gb RAM wou of 1x 16gb zoals ik eigenlijk besteld had. volgende dag gewoon in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Goede service en zeer snelle levering.
Produkten zijn boven verwachting voor een goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Zoals op de site aangegeven , op tijd besteld is ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Alles super goed en veilig verpakt. Ik heb ook telefonisch contact gehad , zeer netjes te woord gestaan door de desbetreffende medewerker. Ik heb in ieder geval een hele goede ervaring. Overigens zeer tevreden over de pc met toebehoren die ik heb aangeschaft Ga zo door. Mvg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
14-01-2019
13-02-2019
Ondanks dat de computer niet werkte bij aankomst werd ik snel geholpen met een nieuwe. Zeer goede en snelle klantenservice. Computer is ook zeer degelijk. Heb een AMD Ryzen 3 2200G 3,7GHz met NVIDIA GTX 1050 2GB? Kan alle games vlotjes aan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
13-02-2019
Niets toe te voegen, kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
13-02-2019
Goede en snelle service en een pracht pc ontvangen binnen 1 dag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
Makkelijk om je pc naar eigen wens en budget aan te passen, en ook nog een super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
PC werd optijd geleverd maar bij het inpluggen van de PC gebeurde er niks. Meteen gebeld en mocht hem opsturen waarna ze hem zijn gaan repareren 100 tevreden met de service
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
Pc na een dag in huis alles werkt prima top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Super product . Service en levering helemaal in orde . Heel erg bedankt .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
Voeding voor Pc besteld maar was voor mij niet stil genoeg , kunnen omruilen voor een super stille voeding
Maandag morgen retour zenden met printlabel zonder kosten.
Dinsdag avond was de nieuwe super stille voeding weer binnen

Prima geregeld
Wijnand Hannema
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
Ik kan eigenlijk call of duty Black ops 2 spelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
07-02-2019
Snelle levering pc loopt als een zonnetje
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
06-02-2019
Goed product. Snelle correcte aflevering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
05-02-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
Het beeldscherm doet het goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
03-02-2019
Werlf perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Al was de bestelling op het aller laatste moment verplaatst naar de volgende dag. Ben ik heel tevreden over het product
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
03-02-2019
Ik raad Gamepc.nl aan

Ik heb hier in totaal 3 pc's gekocht Aan het begin wat problemen gehad met de klantenservice, maar uiteindelijk is het toch goed gekomen

Goede punten:
- goede producten
- snelle levering
- goed management

Verbeterpunten:
- klantvriendelijkheid (Van de mensen die mijn ticket hebben gemarkeerd als opgelost en toen ik hem daar vanaf haalde en erop reageerde hem slu
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
20-01-2019
02-02-2019
Goed gemaakt snel geleverd perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
Spijtig genoeg zijn er maar 5 sterren , ik zou er wel 10 willen gegeven.
Een aanrader super ,, heb gezocht op alles maar geen 1 kan hier aan tippen , eerlijke mensen, kwaliteit top zoals je het ziet krijg je het. Super goed ingepakt en de pc Mijn zonen houden ervan komen er nog bij mij zekers weten geen betere servies kan men vinden en je stelt hem zelf ineen hè niet vergeten aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
01-02-2019
Afgelopen jaren meerdere keren een pc gekocht bij GamePC en niets dan lof.
De samenstelling van een pc is simpel door de uitvoerige uitleg per onderdeel.
De belofte vandaag besteld, morgen (of eerder) in huis werd altijd nagekomen.
Prijzen zijn heel netjes.
Over de service niets te vertellen, heb ik niet nodig gehad, alles verliep naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
goeie ervaring met dit website gehad ik raad mensen zeker aan om hier te bestellen , levering was snel, product zag er netjes uit en het was makkelijk te installeren via cd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-01-2019
Fijne nieuwe pc, alles werkt naar behoren, goeie levering, alleen wat later dan in eerste instantie was afgesproken, maar daar kon de chauffeur niks aan doen ivm het weer, dus al met al positief.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
31-01-2019
Zeer goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
30-01-2019
Hgyv
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
30-01-2019
Vakkundig, snel en betrouwbaar. Probleemoplossend. Klantvriendelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
30-01-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
28-01-2019
Fijn dat alles meteen goed geïnstalleerd was, en erg mooi dat het de volgende dag bezorgd was, zelfs met de hevige sneeuw val
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
25-01-2019
Redelijke snelle verzending
Goede headset voor weinig
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
25-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
25-01-2019
Heel klantvriendelijk en service gericht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
24-01-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
24-01-2019
helemaal blij met mijn gaming pc en ook super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
Ik vind jullie service top
Jullie waren heel aardig en hebben verstand van wat jullie doen.
Ik vond het fijn dat ik persoonlijk werd gebeld over een probleem en dat we over de telefoon tot een goede oplossing gekomen zijn.
Het zou namelijk vervelend zijn geweest als er maar wat gedaan werd.
Vond het alleen jammer dat mijn pakje later was hierdoor.
Maar ja snap ook wel dat dat niet anders ko
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
geen commentaar lijkt me
5.00
Uitstekend

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.