Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 602 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft gamepc.nl al 1.540 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Zeer goede klantenservice, kwaliteit super top en er werd ook veel aandacht besteed aan het samenstellen en voor het komen tot een goede deal. Zeker zijn sterren waard 5/5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Goede laptops
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
12-10-2019
Tot nu toe is alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Snel geleverd en netjes gemaakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
11-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
10-10-2019
Had mijn pc besteld met enkelt voeding te veranderen, gelijk een mail dat ik die volgende dag zou komen, maar helaas door omstandigheden kwam die een dagje later maar ze hielden me netjes op de hoogte

Verder heb ik een uitstekende pc, mooi afgewerk en zal zeker nog wat daar vandaan halen :D
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
de kwaliteit van de pc top Kabelmanagment zeer goed en netjes afgewerkt, de levering zeer goed netjes en veilig verpakt 1 minpuntje is dat ik helaas geen tracking info had ontvangen woensdag besteld en vrijdag middag geleverd ,service is ook zeer goed heb meerder foute bestellingen gemaakt door mijn toedoen 1 telefoontje en was onmiddelijk opgelost ,,,, mijn volgende pc bestel ik zeker weer hier
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Levering was snel en service was goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Bezorging was iets later dan verwacht maar toch nog op de dag dat is gevraagd te
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
08-10-2019
Goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
08-10-2019
Goede service, op Facebook ook heel erg behulpzaam.
En alles wat belooft word komt ook uit (bestel nu en morgen onbeperkt gamen, bijvoorbeeld)

Blij dat ik hier gekocht heb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Beetje laat
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
07-10-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
07-10-2019
Vlotte levering. Goed alternatief geboden toen het scherm niet meer leverbaar was. Vlotte reactie op de email. Helemaal top Zal zeker aanbevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
07-10-2019
top goed gemaakt en direct op de hoogte gebracht van een vlatere levering. tot nu toe loopt ie als een trein
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Snel geleverd, goed product, goede prijs. Vriendelijke en eerlijke service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
07-10-2019
Alleen wat later geleverd dan gepland maar is de post hun fout
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
07-10-2019
Hele goede service,
Ik had vragen en die zijn gelijk beantwoord. Erg vriendelijke mensen en natuurlijke game ik heerlijk nu Levering was goed in de avond met een real time bezorg tijd, daar was ik erg blij mee. Al met al is GamePc.nl een fantastische website om een gamepc of game laptop te kopen en ik raad het zeker aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
07-10-2019
Super snel Zondag besteld en maandag al in huis. En een super website alles is duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
06-10-2019
prima alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
06-10-2019
Supersnel geleverd; alles functioneert zoals verwacht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
06-10-2019
Alles was heel goed, echt helemaal top
Je kan ze bellen en van alles vragen en ze helpen heel goed Echt Nice
Thanks
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
04-10-2019
Vriendelijk personeel en snelle levering ik heb de raider pro besteld en hij werkt perfect een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Ik kreeg 5min van te voren een berichtje dat de pc kwam. Er waren veel mensen thuis, helaas was ik toch te laat want het pakketje stond al voor de voordeur. Leuk.. om een waarde van €1500 zo even s'avonds voor de deur te zetten. Helaas vind ik de ombouw en de aansluitingen achterzijde erg goedkoop en scheef eruit zien voor de prijs. Aan de werking van de pc heb ik tot heden niks op aan te merken
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
03-10-2019
Na bestelling contact gehad dat het niet binnen een dag ging lukken. Door mee denken van dit bedrijf en extra service met muis en toetsenbord hebben we er een heel goed gevoel over gehouden. Mijn zoon heeft lang gespaard voor een dure game PC en na lang nadenken bij dit bedrijf besteld. Dan is het ook super als alles achteraf ook netjes geregeld wordt en niet alleen bij de koop zelf. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Alles helemaal top Ik had alleen een vraag over een opname systeem die ik er bij kreeg en daar wist degene aan de telefoon niks van... graag zou ik daar nog steeds antwoord op willen
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Snelle levering. Top product tegen een goede prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
01-10-2019
Alles was goed geregeld en kwam goed aan. Hartstikke top. Had alleen wat problemen met de levering maar alles was goed opgelost.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
30-09-2019
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
24-08-2018
29-09-2019
Na bijna een jaar terug moeten sturen omdat er iets defect was, binnen 1 week verstuurd en ook weer terug ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
29-09-2019
Goed en fijn product, Levering een dag later dan gehoopt doordat de SSD kaart niet in het moederbord kon, Computer werkt stukken beter als een iOS Computer ( Mac ) En in het algemeen vind ik het wel een 5 sterren waard. Groetjes Arne ( 11 Jaar )
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
29-09-2019
Tot nu toe is alles perfect. Nog geen week in gebruik dus over duurzaamheid valt weinig te zeggen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
27-09-2019
Prima product, probleemloos en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
27-09-2019
Hele mooie pc besteld, maar helaas veel schade bij levering. In eerste instantie zou het aan mijn scherm liggen, dus nieuw scherm gekocht. Na nog een telefoontje zat de videokaart blijkbaar niet goed en was de koeling los. Na goede hulp kreeg ik direct een nieuw exemplaar, maar was er onduidelijkheid over de levering. Uiteindelijke product is top, helaas veel teleurstelling onderweg
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
26-09-2019
Een van de meegeleverde cd's voor installatie werkte niet. Wel stond er een site op de cd waar een download beschikbaar is. Verder goed werkend en stevig in elkaar gezet.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
26-09-2019
Alles super verlopen erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
25-09-2019
Binnen een dag na de bestelling stond de computer op me te wachten. De beloofde fluisterstilte is meer dan waar gemaakt. Echt geruisloos. Mijn derde computer en derde positieve ervaring bij dit bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
24-09-2019
Super goed geregelt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
23-09-2019
Duidelijke uitleg wat wat precies doet en makelijk te bestellen ook snelle levering handig dat het savonds word gebracht
4.67
Uitstekend

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.