Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 638 Trusted Shops beoordelingen sinds 12-09-2018.
In totaal heeft gamepc.nl al 1.425 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Niks op aan te merken. Pc werkt prima en op de bezorging na was alles perfect (had monitor erbij besteld maar waren ze vergeten af te leveren)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
De service is perfect snelle levering alles is goed uitgelegd, alleen het enige wat er als probleem is dat er staat dat je medium settings aan kan maar dat is niet zo want je tikt dan maar 40fps aan en dan is het niet eens op 1920 bij 1080 maar voor de rest perfecte service
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
In het begin wel enkele blauwe schermen gehad maar dit zelf opgelost. Verder bevalt de pc naar behoren en hoop dat dit de komende jaren zo zal blijven.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
22-08-2019
Goed telefonisch advies, PC werd dag erna geleverd in goede stevige verpakking en werkt tot nu toe prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
22-08-2019
Snelle levering, goed product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
21-08-2019
Op zondagavond besteld en de volgende dag om 6 uur in huis, pc werkt tot nu (1 week) goed en geen problemen mee gehad.

Tot nu toe is mijn ervaring met gamepc.nl helemaal top
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Ik ben heel blij met mijn unieke Game Pc.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Alles was top. Goede service. Snel geleverd en een top pc
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
20-08-2019
Zoals beloofd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
20-08-2019
Supersnel geleverd, perfect product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
20-08-2019
Aanpassing levering in goed overleg omdat bestelde uitvoering niet beschikbaar was (daarom service 5 sterren, maar levering 4). Ook de geluidskaart werkte niet , moest installatie herstellen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Top product voor een lage prijs Klein misverstandje met de bezorging werd prima verholpen. Ik heb iedereen in mijn directe omgeving GamePC aangeraden. Ga zo door daar, mijn volgende PC bestel ik hier zeker weer :D
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Bezorger had een hele gezin in de auto mee genomen 3 vrouwen 2 kinderen en hij zelf, gooide de doos waar me pc inzat op de grond van zeker een hoogte van 30 cm
Me hdd zat scheef erin en kwa kabel werk zag het er slordig uit
2.33
Matig

gamepc.nl antwoordt: 21-08-2019
Beste Davey, Bedankt voor het schrijven van deze review. Erg vervelend om te horen dat de levering niet is gegaan zoals zou moeten, we zullen contact gaan opnemen met de leverancier. Wij willen graag het probleem met de harde schijf voor je oplossen, zou je hierover contact met ons willen opnemen via telefoon of mail? 0594-580240 of support@gamepc.nl. We helpen je graag verder

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Great
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Alles ging geweldig op zondag besteld en netjes maandag avond bezorgt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
18-08-2019
Computer besteld van 10 augustus en hier nog steeds niet . We zijn nu 18 augustus Mijn zoon keek ernaar uit vorige week al te hebben want op de site staat nu besteld volgende dag in huis Dan betaal je rond de 1600€ ... dus nog steeds aan het wachten Heb ook woensdag 14 augustus gebeld en zouden mij een e-mail terug sturen ivm de levering .... niets gekregen
1.00
Slecht

gamepc.nl antwoordt: 20-08-2019
Beste, Bedankt voor het schrijven van de review. De samenstelling diende gewijzigd te worden, hierdoor is de verzending vertraagd. Daarnaast is het pakket bij je buren afgeleverd terwijl deze niet thuis waren, hierdoor is er nog meer vertraging ontstaan. Goed om te horen dat je de computer alsnog terecht is. Ons welgemeende excuus voor het ongemak.

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Perfect niks op een te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Erg tevreden over mijn bestelling. Goede service en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
No further comments.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
Top service Kwaliteitsvolle service en heel makkelijk te bereiken via verschillende kanalen bij vragen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
17-08-2019
Echt goed shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
17-08-2019
Echt geweldig hoe er met je product word omgegaan Top keus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
16-08-2019
was goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
De levering was erg snel en de doos was in goede staat. Product is zoals ik het verwachtte. En over deservuce valt ook niet te klagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Heb mijn gamepc binnen 1 dag in huis en het was meteen plug en play.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Na levering van de computer werkte de videokaart niet lekker. Na een telefoontje kregen we een nieuwe opgestuurd. De huidige videokaart was alleen niet meer voorradig en kregen we een betere versie aangeboden en gratis, helemaal top. Computer werkt fantastisch en mijn zoon is super blij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Geen orderbevestiging gekregen via mail zou een extra plus punt en zekerheid van je bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Lossen tot nu toe alle "klachten" en vragen zeer snel op, echt top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
13-08-2019
Zeer goede levering en service
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
12-08-2019
De pc bevalt heel erg goed. Ook de service is uitstekend. We zijn zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
11-08-2019
Perfect geregeld snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
11-08-2019
Ze hebben geleverd wat ze zeiden alleen enige nadeel wat ik wel had was dat hun het in een super grote doos leverde (ongeveer 2x een verhuisdoos) maar hij was wel goed verpakt waardoor je geen schade kan oplopen door transport.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
Snel optijs bezorgd ook netjes gebeld omdat ze een vraagje hadden erg tot geregeld mooie pc
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
Bij videokaart zat geen informatie dat aparte kabel nodig was.
Misschien had ik het moeten weten vanwege de aanschaf van een zwaardere game videokaart.
Gelukkig kwam mijn zwager eruit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
Alles was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
jammer van dat verplichte commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
09-08-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.