Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 494 Trusted Shops beoordelingen sinds 12-09-2018.
In totaal heeft gamepc.nl al 1.281 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Super goede bezorging en een super goede winkel. Goede spullen en goede prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Uitstekende service na een vertraging van de zending
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Mijn pc werd geleverd, ik had er alleen boxen bij besteld die nogsteeds niet binnen zijn gekomen. Voor de rest is mijn pc helemaal top
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Algemeen goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Geen toelichting, tevreden met de pc
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Eerste keer perfect incl bezorging aan huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Het is eej hele slechte levering plus op de site stond twee sticks van 8gb in plaats van 1 stick van 16 ik ga hier nooit meer bestellen ik heb een pc dat niet de waarde is van Wat ik heb bestelt omdat de CPU op volle vermogen wordt gebruikt en de GPU maar heletijd 1 procent schande dit moets ook een week wachten deze Site raad ik niemand aan
1.67
Matig

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Werd optijd aangegeven waarneer het pakketje bezorgd werd
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Ik heb zeer tevreden over mijn bestelling snelle service goeie producten zou het zeker aanraden bij vrienden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
Gewoon goed gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
Mijn pc word te heet waar door ik niet zoveel kan op het moment. Dus belde ik en was het jaa eigenlijk niet ons probleem maar goed stuur maar een e-mail.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
09-06-2019
De product is goed, bij mijn besteling, was vertraging met bezorging, en op de case van mijn pc, van rechtse zijde een deukje,,daarom mijn beoordeling is 7.5/10
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
06-06-2019
Was even een probleempje, vervoersschade, maar meteen teruggehaald en gemaakt. perfecte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
06-06-2019
hij werkt goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
De levering was dik in orde, product is super en de service was top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
Levering etc es prima optijd.
Alleen jammer dat we na uren zoeken erachter kwamen dat de harde schijf nog niet geformatteerd was waardoor Windows er niet op kon
2.67
Redelijk

gamepc.nl antwoordt: 06-06-2019
Beste klant, Wij betreuren wat hier gebeurd is. Ik kon geen correspondenties vinden. Ik neem aan dat het naar behoren is afgehandeld. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan vernemen wij het graag Je mag hiervoor altijd bellen met 0594-580240 of mailen via support@gamepc.nl. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Wat je verwacht krijg je.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Op dinsdag de pc besteld, woensdagavond was ik al aan het gamen. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
04-06-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
Uitstekend en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
04-06-2019
Snelle levering op maandag, na bestelling op zondagavond
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
03-06-2019
Bestelling in orde en op tijd. De computer werkt prima. Mijn dochter is lekker aan het gamen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
03-06-2019
Volgende keer graag eerder bellen alls er iets niet in de pc past en de bestelling dus later komt
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
02-06-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
02-06-2019
Overclocking problem but that was fixed by the scannow command.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Ben zeer tevreden over de service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
Uitstekend geholpen en op tijd een mail gehad wanneer mijn order verstuurd ging worden. Ondanks dat het door onvoorziene drukte later kwam heb ik uiteindelijk vanaf maandagavond heerlijk kunnen genieten van mijn nieuwe pc. Ik ga Gamepc zeker aanraden in mijn vriendenkring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
RGB verlichting van de kast was niet goed aangesloten (losse connector). Ik had graag een rapport gezien over het overclocking. De twee beeldschermen dat ik erbij had besteld werden standaard geleverd met HDMI kabels terwijl de grafische kaart 1x een HDMI aansluiting had (en 3x DP). Ik heb er dus zelf twee displayport kabels bij moeten kopen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
31-05-2019
Prima bedrijf, goede hulp en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
30-05-2019
Prima geggaan snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
29-05-2019
Uitstekende game pc snel opstarten dank zij SSD harde schijf en software up tot date.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
28-05-2019
Pc ziet end doet het geweldig geen klachten hier
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
27-05-2019
snel geleverd en alles er netjes erop gezet.
kan nu eindelijk me games in ultra spelen zonder haperingen heerlijk :)
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
PC was snel, goed, volledig geleverd. Klantenservice was behulpzaam om het product te versturen ipv op te halen, wat eerder was aangegeven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
26-05-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Snel en goede kwalitiet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
25-05-2019
Gisteren mijn PC ontvangen, deze werd geleverd met een defect. Ventilator aan de achterzijde stuk deze maakt een zwaar schrapend geluid. Volgens klantenservice: "Is dit geen vitaal onderdeel en heeft dit geen spoed". Echter wordt het schrapen zo luid dat ik pc moet uitzetten. Volgens de zeer onvriendelijke heer aan de telefoon "Moet ik maar een mailtje sturen".
1.00
Slecht

gamepc.nl antwoordt: 27-05-2019
Beste Klant, Het probleem is voor jou natuurlijk belangrijk Alleen dat is iets anders dan met spoed behandelen. Telefonisch zijn problemen lastig te beoordelen. Dus vragen we extra informatie te mailen, bijvoorbeeld een geluidsopname. Op dit moment werken we samen aan een oplossing. Je mag tussendoor altijd bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
24-05-2019
Goed
4.00
Goed

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.