Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 420 Trusted Shops beoordelingen sinds 12-09-2018.
In totaal heeft gamepc.nl al 1.207 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
21-04-2019
Had een build besteld van om en bij 5000 euro. De verpakking is redelijk slecht. Simpele luchtkussens is niet voldoende als bescherming van de pc, de mousse waarin de case normaal zit werd hergebruikt. Bijgevolg was de GPU defect bij levering. Dit omruilen heeft een week geduurd. Heb voor overclocking en tuning geopteerd. Dit heb ik ongedaan moeten doen en herdoen. De pc was onstabiel en crashte.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Snelle levering, probleemloze supersnelle pc, geen klachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
18-04-2019
Goede assistentie, snelle levering. Prima pc voor de prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
16-04-2019
De pc is snel geleverd, installatie ging vlekkeloos....performance is uitstekend.
Alleen de systeemkast resoneert, dit is waarschijnlijk door de standaard cooler van de cpu, ik zal in de toekomst een stillere variant gaan zoeken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Gebeld voor hulp en ondersteuning om een goeie pc samen te stellen.
Snel een link toegestuurd gekregen met een opbouw.
Besteld en de dag erna netjes op het gemelde tijdstip ontvangen.
Zeer zeer tevreden en ben erg enthousiast om weer een game pc te hebben na 9 jaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
13-04-2019
Ontzettend goed geholpen het installeren wilde me maar niet lukken maar met de online hulp ging het perfect. 2 de gemailt voor de mail wat niet wilde lukken en zelfs al was het bijna sluitingstijd tijd werd ik toch nog geholpen inmiddels draait de oC als een zonnetje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
13-04-2019
Bestelling was op 3 april gedaan, maar pas op 12 april bezorgt. Producten zijn echter goed en alles functioneert naar wens.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
12-04-2019
Alles perfect, telefonisch maar ook op de website goed te woord gestaan. Verder is de gamepc uitstekend Bestel zeker hier. Gameze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
11-04-2019
Super snel de volgende dag geleverd en uitstekende support PC ook erg netjes geassembleerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Had betaald om mijn pc te overklocken maar dit moest ik zelf doen, voor de rest alles netjes geregeld
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
10-04-2019
Fantastische site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
10-04-2019
Alles was snel en goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
09-04-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
08-04-2019
Eerste pc die ik besteld had kwam helaas aan met beschadigt moederbord, teruggestuurd en binnen 3 dagen had ik een nieuwe in huis die het wel deed. Jaren later nieuwe pc besteld en die deed het gelukkig wel gelijk uit de doos.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
07-04-2019
Snel en goed geleverd. Service is prima . Niets op aan te merken. Top gewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
05-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
eerder leveren
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
youtube.com/neokcs
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
14-03-2019
03-04-2019
Helaas werkte de dvd-brander/cd lade niet. Waarschijnlijk op spanning geïnstalleerd, zelf gerepareerd om gedoe met retour sturen te voorkomen.
Ook was één harde schijf niet volledig toegewezen, hierover telefonisch contact gehad en zelf opgelost.
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
02-04-2019
Bestelling op tijd en in goede orde ontvangen. Zeer tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
02-04-2019
Alles is uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
levering is vlot verlopen zonder schade ,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Goede, snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Wegens miscommunicatie de pc een dag later ontvangen, daarom een toetsenbord en muis erbij gekregen dus heel netjes opgelost Tevreden met de PC die heel snel is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
29-03-2019
Mijn monitor was kapot en had de 22" iiyama G-Master GE2288HS-B1 gekocht. Volgende dag in de avond geleverd. Vond het alleen jammer dat mijn account niet meer bestaat.

Was tevens ook netjes verpakt met HDMI kabel erbij. Werkt perfect met 1920x1080 res en maar 1ms responstijd.

Mijn oude monitor had ik geretourneerd via DHL. Moest deze alleen zelf wegbrengen, verzendlabel snel binnen na bellet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
28-03-2019
Great laptop +
- fan makes a lot of noice
- shift key is sticking in the keyboard a lot of times
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
28-03-2019
Samenstellen van de pc op de site was prima en duidelijk.
De levering liep helaas door de communicatie (ik zit in wisseldiensten) niet geheel volgens plan. Dit werd netjes opgepakt door Gamepc.nl. In goed overleg werd een oplossing gezocht. en was de levering vervolgens volgens afspraak.
De service was buitengewoon. ik heb nu een betere pc dan besteld
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
28-03-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
27-03-2019
Super geholpen bij het samenstellen. En snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
27-03-2019
Een Intel Core i9-9900k 5.0 GHz processor (zoals gecommuniceerd) is blijkbaar de snelheid in een over clock situatie want hij rapporteert in Windows Systeem 3.60 GHz.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
26-03-2019
Een laptop waarvoor je betaald en terug krijgt. Game laptop voor zo een goedkoop prijs, niet te verklaren. Ik gebruik dit laptop voor ontwerpen met Photoshop en Illustrator. Werkt prima uitstekend.
Laat al die laptops met tralalas uit de winkels uitvallen. Meestal boven de 1000€ en nog trage laptops. gamepc.nl wordt mijn trouwe leverancier.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
26-03-2019
Netjes en snel geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
25-03-2019
Mijn pc loopt niet soepel en mijn pc werd niet geleverd op de dag dat hij geleverd moest worden
1.00
Slecht

gamepc.nl antwoordt: 27-03-2019
Beste klant, Volgens onze bezorgpartner was er niemand thuis op de gewenste afleverdatum. Gelukkig is het de volgende dag gelukt! Ik kan geen correspondentie vinden dat er problemen zouden zijn met je GamePC. Als je problemen ervaart, dan vernemen wij dat graag! Je kunt hiervoor altijd bellen met 0594-580240 of mailen via support@gamepc.nl. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
25-03-2019
Alles oke. We wachten nog op antwoord op een door ons gestelde vraag of de verlichting, maar deze vraag is nog maar 1 werkdag geleden verstuurd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Snel en goed geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Snelle levering In goede staat ontvangen top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
25-11-2018
23-03-2019
Pc kan zelfs geen gamen aan
2.67
Redelijk

gamepc.nl antwoordt: 26-03-2019
Beste klant, Ik kan geen correspondentie vinden dat er problemen zouden zijn met je GamePC. Wij vinden service en klanttevredenheid erg belangrijk. Wij kijken dan ook graag naar hoe je tevreden kunt worden met je bestelling. Je kunt hiervoor altijd contact opnemen door te bellen met 0594-580240 of mailen via support@gamepc.nl. Met vriendelijke groet, Team GamePC.nl

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Snelle levering, goede verpakking, uitstekend professioneel bouwwerk van de gekozen hardware. Goede support.
5.00
Uitstekend

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.