gamepc.nl
Beoordelingen:

269 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.308 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 nov 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamepc.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dit was mijn 2e PC die ik bij Gamepc heb gekocht. Bij de eerste waren wat problemen, maar dat was meer een misverstand en is uiteindelijk toch goed ge komen. Na 2 jaar ging mijn videokaart stuk., Ganmepc stuurde binnen een paar dagen een nieuw (en zelfs een iets betere) kaart op. Zeer tevreden dus. Vandaar dat ik weer bij GamePC heb gekocht. De levering van de PC was zeer snel (de volgende dag al). Mijn PC staat in de huiskamer, dus geluid, of het afwezig zijn van geluid, is voor mij zeer belangrijk. Ik heb daar met de samenstelling rekening mee gehouden en gekozen voor Be quiet! Pure Base 600 componenten waar mogelijk, De PC is inderdaad weer "Fluister stil". Er zat een kaartje bij met naam en contact van de medewerker die de PC had klaar gemaakt en dat vond ik zeer vriendelijk en handig voor als er eventueel problemen zijn. Ik ben zeer zeer tevreden en kan GamePC echt bij iedereen aanbevelen.

de meest kritische beoordeling

24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
I've received my computer but no monitor that I've ordered together with my computer. My 1st delivery got delayed, then DHL on the next day put me that I wasn't at home to receive my parcel. On the 3rd day I've received my parcel my computer but no monitor that has been listed on my pakbon. Sorry have to give a low mark.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamepc.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaring, had geen tot weinig problemen en ben blij met de pc, ook is het fijn dat je zelf de pc kan samenstellen, en dat er tijdens de samenstelling wordt aanbevolen welke opties het best bij elkaar passen. Toen ik een pc wilde kopen had ik veel vragen. Vragen via mail was een beetje onhandig, omdat de reacties wat langer duren, maar dat is bij elk bedrijf wel zo. Maar de vragen stellen over de telefoon was heel handig, behulpzame mensen en er was altijd wel een antwoord.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service! In de avond besteld Ik was vergeten de CPU koeler toe te voegen aan de bestelling. Dit per mail gemeld. Dit was gelijk opgemerkt en ze hebben de assemblage tegengehouden. De eerstvolgende ochtend gebeld en de aanpassing doorgevoerd, waardoor ik diezelfde dag mijn nieuwe PC ook bezorgd heb gekregen. Bijzonder goed, vriendelijk en super snelle service. Groet, Willem
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en als je wat besteld bij ze word het extra goed verpakt zodat je product die je besteld geen schade oploopt
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel verstuurd, volgens bestelling. Het was echt 'plug & play', heel fijn!
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie klantenservice, supersnelle levering, goeie informatie over de onderdelen
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mijn zoon heel blij!

De service is top! Al mijn 2 de samengestoken gaming pc dat ik daar kocht
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en bestelling snel geleverd conform afspraak.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top producten met een goede snelle klantenservice
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kon mijn pc cancelen zonder problemen
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed contact en goede service voor
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle goede service
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Schade bij verzendingen en kosten klant

Binnen 1 jaar liep PC niet lekker, moest worden opgestuurd. Verzending zou mijn kosten zijn maar na aandringen wel verzendlabel DPD via PC-samenstellen gekregen. Echter bij aankomst schade door vervoerder: deuken, schade intern door losgeraakte harde schijf. Kosten vervanging materiaal voor mijn rekening, 75 euro moederbord, deuken kast maar niet hersteld.... DPD blijkbaar niet aan te spreken omdat mijn (dubbele) verpakking door hen "niet geaccepteerd" werd?? Blijkbaar wel want ze hebben het verzonden, ondanks tekst "breekbaar en voorzichtig" dus toch schade door hun handelen. Overigens ook al destijds bij toezenden van de nieuwe PC...toen wel op kosten van PC samenstellen verholpen maar dus niet betrouwbaar dat verzenden bij PC's!!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden