Certificaat voor gamepc.nl

No. X94E36C30F73B813981627F20CB288173
 

Geldig vanaf
13-11-2018
Geldig tot
12-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor gamepc.nl



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 295 Trusted Shops beoordelingen sinds 12-09-2018.
In totaal heeft gamepc.nl al 295 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
De levering was heel snel en goed afgehandeld en mijn nieuw pc werkt perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
16-01-2019
Ik hoor van mensen dat ze slechte computers verkopen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
13-01-2019
Snel makkelijk en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
11-01-2019
Niets negatiefs te zeggen. Gewoon goeie service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
10-01-2019
Uistekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
10-01-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
Supersnelle levering, correcte afhandeling en bovenal super kwaliteit laptop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
04-08-2018
09-01-2019
levering was wel heel erg laat in de avond, maar voor de rest is de service en m'n pc uitstekend
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
Alles is super verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
Uitstekende communicatie en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
09-01-2019
Het product was zelfs eerder geleverd dan verwacht. Ben erg blij met mijn aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
08-01-2019
حجم
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
08-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
07-01-2019
Daar het over een groot bedrag ging en de levering een beetje anders/ later liep dan verwacht zijn we blij dat de pc er is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
03-12-2018
07-01-2019
Ik heb nu 2x een computer gekocht bij gamepc.

Beide keren was de pc de volgende dag geleverd echter moesten beide pc's binnen een week terug vanwege crashes en defecte onderdelen.

Gelukkig kreeg ik beide keren zonder gedoe een nieuwe computer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
07-01-2019
Buiten dat de doos wat beschadigd was een prima service Ben zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
07-01-2019
Super. Goed geleverd. En eerder dan verwacht...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
06-01-2019
Alles zat netjes verpakt. Levering was een dag eerder wat ik niet erg vond. Eenmaal aangesloten kon ik meteen aan de gang. Alles werkt perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
Heb al een keer eerder besteld bij gamepc en de service is perfect. Dit keer ook weer goed bevallen. Ze belde zelfs dat de computer eerder bezorgt kon worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
04-01-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
04-01-2019
Er zat een klein foutje in de levering (vandaar 4 sterren op dit punt), maar dat is heel snel rechtgezet. De PC zelf ben ik erg tevreden over dus 5 sterren voor producten en service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
03-01-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
03-01-2019
Zeer goede service en bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
02-01-2019
Ik kreeg cd's meegeleverd en had er geen idee van dus kocht ik nog een externe cd lezer.
Ook weet ik niet hoe ik mijn rgb led gebruik.
De pc is goed en overal ben ik tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
02-01-2019
Graag hadden wij een goede omschrijving gezien om het besturingssysteem op de pc te zetten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
02-01-2019
Ik vind de service van game pc goed ik heb daar geen klachten over
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
01-01-2019
Goede levering met prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
01-01-2019
Het was een perfecte ervaring. Voor de bestelling heb ik ze gebeld om meer details te weten over mijn pc, we hebben ongeveer 20min gepraat en die meneer heeft al mijn vragen geduldig beantwoord. De levering is super snel, ik ontving mijn pc om 9uur 's morgens op de dag van levering. En de pc zelf is ook goed, alles zijn goed geplaatst en de kabels zijn netjes. In een woord, uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
29-12-2018
Mijn pakket zou 24 december aankomen en is pas de 27ste aangekomen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
29-12-2018
Verpakking kon wat steviger. Correcte info over levertermijn had fijn geweest. Besteld op 21/12, voor levering op 24/12, om uiteindelijk slechts op 26/12 verzonden en op 27/12 geleverd te worden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
29-12-2018
Het is een geweldige product, en ben er zeer tevreden mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
29-12-2018
Over het algemeen ben ik tevreden. Mijn Game PC werd op tijd geleverd en deze was uiterst keurig verpakt. Helaas ontbrak de GamePC.nl Magazine; deze was ten tijde van de bestelling niet op voorraad. Een aantal dagen later ontving ik de magazine, waarin ik las dat ik, met een 'unboxing' video van mijn reeds gekochte PC, kans had kunnen maken op €100,--. Indien ik dat had gewild, was het te laat.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
27-12-2018
+ Prachtige website, superduidelijk en praktisch. Veel nuttige info.
+ Keurig verpakte PC, alle onderdelen...netjes
- Helaas werkte "hoe speelt mij game" niet correct op de website. Telcom met klantenservice: "Andere webbrowser gebruiken"....?
- Windows moest ik helaas nog zelf activeren (dus niet echt kant-en-klaar): het was wel even goed zoeken naar de code
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
27-12-2018
De pc is na 10 dagen eindelijk aangekomen.
2.33
Matig

gamepc.nl antwoordt: 28-12-2018
Wij vinden het erg vervelend dat de bezorging zo lang op zich heeft laten wachten. door vertragingen bij DHL is de levering 3x uitgesteld waardoor deze niet op de 17e maar op de 22e bezorgd is. Wij hebben hierover meerdere malen contact gehad met DHL om de levering te bespoedigen. Wij hopen dat ondanks de vervelende ervaring m.b.t. de levering u veel plezier hebt van uw aankoop. Team GamePC.nl

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
27-12-2018
Super snelle levering. Op zondagmiddag besteld, maandag avond in huis. Mijn zoon is er heel blij mee, top apparaat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
27-12-2018
Het artikel zat in een vreemde doos. Zeg maar een doos die niet van het bedrijf was. Maar wel snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
26-12-2018
Snelle levering. Pc werkte meteen na aansluiten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
25-12-2018
Super bedrijf, goede service 9
5.00
Uitstekend

gamepc.nl

gamepc.nl werd op 13-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
support@gamepc.nl
gamepc.nl
Winkel-exploitant
C.P.S. Nederland B.V.
Feithspark 21
9355 BX Tolbert
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met gamepc.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.